Sayfa 150/996 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Vedat Özdan
    @VedatOzdan
    ·
    11h
    Tarihte ilk defa negatif getirili borç (tahvil) stoku 18 trilyon $’ı aştı!

G7 MB bilançoları Şubat ayından bu yana 8 trilyon $’dan fazla büyüdü!

Bloomberg’e göre dünya borsalarında işlem gören hisse senetlerinin kümülatif değeri 100 trilyon $’ı aştı!
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Vedat Özdan
    @VedatOzdan
    ·
    Dec 14
    Relief Therapeutics İsviçre merkezli bir biotech şirketi.

Covid-19’da şiddetli nefes zorluğu çeken hastalar için bir ilaç geliştirmiş.

Şirketin hissesi yıl içinde %38,000 (yazıyla yüzde otuzsekizbin) artmış!

(Cnbc)
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sallayana bir şey yapan bir kurumumuz yok nasıl olsa,yahu daha uygulama yapacak ekipler belli değil,nasıl bir yol haritası izlenecek o belli değil,aşı evde mi yoksa sağlık ocaklarında mı yapılacak o belli değil,bugün bir anket açıklandı;aşı olmak istemeyenlerin oranı %18 den %28 e çıkmış,aşı ekipleri aşı mı yapacak ikna faaliyeti mi yapacak? gevşek,gevşek milletin gözünün içine bakarak yalan söylüyor,nasıl olsa kısa sürelide olsa makam,şöhret ödenek var atış serbest,yazık bu hastalık yüzünden ölen değerli sağlıkçılara..bu tiplerle aynı ünvanları paylaşıyorlar..
    Aşı olmak istemeyenlerin başlangıç için avantaj yaratacağını düşünüyorum. Yoğunluk olmayacak.

Daha sonrasında da aşı olmayanlar devlet dairelerine, avm 'lere falan giremez denilince hepsi mecburen yaptırır aşıyı.

İnsan hammaddesi olarak da sağlık personelimize güveniyorum. Yeterki işlerine karışılmasın, aşıyı sağlıkçılarımıza verebilsinler ve geri dursunlar.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Çiftçinin durumu kötü ama bunlara oy vermeyen çiftçi de görmedim ben . Ne desek boş.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Vedat Özdan
    @VedatOzdan
    ·
    Dec 14
    Relief Therapeutics İsviçre merkezli bir biotech şirketi.

Covid-19’da şiddetli nefes zorluğu çeken hastalar için bir ilaç geliştirmiş.

Şirketin hissesi yıl içinde %38,000 (yazıyla yüzde otuzsekizbin) artmış!

(Cnbc)
    bızımde doktor marankimiz var mısırpuskulu ısırgan otu ile iyi ediyor hastaları :D

Çiftciye acımıyorum Aysun kayacıyı cok sevıyorum bundan 5 sene once 12 senedır akp oy verıyorum dıye aglayan cıfcı altına son model traktör cekip , koy olarak bırleselıp kooperatif kuralım koy olarak 10 traktorumuz olacagına 2 traktorumuz olsun demeyerekten hep bana hep bana dıyerek boyle oldular...Akp bunlara ekmedıgı topraga bıle destek parası verdı havadan para sandı bunu ama o topragı ektı bırde oyle para kazanırım dedı tarladakı urun para etmeyınce mılyonluk traktörün borcu uctu gitti.
    Bir kac yerde cıfcının elındekı topraklar alınmıs sırketler işletıyor koylude işci gibi calısıyor.
    Fındıgın 60 tl olması gerekırken 25 tl den alıyor tuccar....Marka yaratmak ıcın ilk önce fiyattan taviz vermemektir. ben fındıgımı uzumumu ıncırımı bor madenımı su fıyata satacam de alan alır almayan olursa mal sende kalır hıc bır sekılde zarar etmezsın

makarnada yok en buyuk uretıcı ulkelerden olmusuz peh peh kazandırdıgından cok kaybettıren bır urun ithal edıyorsun tasımasıydı vs katmadegeri cok cok cok az olan bır urün

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Çiftçinin durumu kötü ama bunlara oy vermeyen çiftçi de görmedim ben . Ne desek boş.
    ilk secimde borçları öteliyoruz yarısını siliyoruz vs der
    ve 18 sene nasıl oy aldılarsa yine alırlar şüpen olmasın

Sayfa 150/996 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •