Sayfa 151/614 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Çöp değerindeki hisseyi değil 2 de, 1 de bile beklemek mantıklı gelmiyor bana

2. Bist 1.90 artı pol 0.38 artı

3.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Bist 1.90 artı pol 0.38 artı
    O na da eyvallah. Eksi 0,38 de olabilirdi

Alıntı Originally Posted by Otorite Yazıyı Oku
    Çöp değerindeki hisseyi değil 2 de, 1 de bile beklemek mantıklı gelmiyor bana
    Bizde yedik Sn otorite hayrına her dakika bizi burada hissenin çöp olduguna ikna etmeye çalışan veri ve analiz ustası! işkembeden sallamayan mesaisini bu fiyattan polho yatırımcısı olmasın başı yanmasın! diye harcayan degerli üstadlar selam olsun sizlere ilgiyle keyifle ve zevkle takip ediyoruz ))
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

5.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Bizde yedik Sn otorite hayrına her dakika bizi burada hissenin çöp olduguna ikna etmeye çalışan veri ve analiz ustası! işkembeden sallamayan mesaisini bu fiyattan polho yatırımcısı olmasın başı yanmasın! diye harcayan degerli üstadlar selam olsun sizlere ilgiyle keyifle ve zevkle takip ediyoruz ))
    Evet bizi iyi yakaladın biz spek adamıyız. Hepinizi kağıttan soğutup sattırmak ve zengin olmak istiyoruz. De hadi satın artık da yalan atmak zorunda kalmayalım

Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Benden daha akıllıları var, İki üç kademeyi gördümü kafasına vuruyorlar.Bunların komisyon oranları daha düşük olmalı.ytd
    öyle 1 kademe bile güzel bırakıyordur misal benim banka kökenli aracı kurum olmasına ragmen onbinde 2.bunlar komisyon vermiyordur bile )
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Evet bizi iyi yakaladın biz spek adamıyız. Hepinizi kağıttan soğutup sattırmak ve zengin olmak istiyoruz. De hadi satın artık da yalan atmak zorunda kalmayalım
    spek mipek grup veya elamanı beni ilgilendirmez twitterda görüyoruz kendi elamanlarını bile öpüyorlar )) işim olmaz ihtiyacımda yok çogu dünkü borsacı zaten ayaklıdan beri piyasada olup bunlaramı itibar edicez )))

8.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    öyle 1 kademe bile güzel bırakıyordur misal benim banka kökenli aracı kurum olmasına ragmen onbinde 2.bunlar komisyon vermiyordur bile )
    Benim kurum finans yatırım. on binde altı ile çalışıyor . Aylık oratalama 4 mılyon işlem hacimle. Ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Sayfa 151/614 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •