Sayfa 152/347 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

1. Arkadaşlar bu datagatedir sağı solu hiç belli olmaz...bakarsınız artıya da geçebilir...çünkü çok agresiftir...ama benim açımdan bu gün 6,60-70 aralığında kapatması yeterlidir...6,50 destektir bir yukarısında 6,60 tır...bu desteklerin ne kadar yukarısından kapanış yaparsa o kadar iyidir..

işlem hacmi de öğleden sonra bayağı azaldı son bir kaç saattir yaklaşık 10 kademede gidip geliyor...işlem hacmi bu gün 11 milyon civarı olacak gibi..yarın bu miktarı biraz daha düşürmesini bekliyorum...dediğim gibi bu destekleri kırmasın yeterdir...gerçi piyasanın çok ilgisini de çekiyor...çok düştüğü anda piyasadan alış geliyor...

düzeltmesi bittikten sonra tekrardan kaldığı yerden devam etmesini bekliyorum...bakıp göreceğiz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Kademe fotosu atabilecek var mı dostlar ?? bir bakalım kademelerde durum nasıl ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bugün biraz daha destek attım ...varsın oyalansın biz nasıl olsa burdayız.

4. iyi günde de zor günde de yorumlarımızı eksik etmeyelim...

arkadaşlar hisse ne yazık ki gün boyunca satış baskısı altında kaldı...bir ara 6,50 desteğinden hızlıca 6,87 e kadar tepki verdiyse de son bir kaç gündür maliyet yapanlar karı gördüklerinde hisseyi sattılar...endeksin yüksek oranlı artılı olması ve datagatenin de satış baskısı altında olması nedeniyle bir çok yatırımcı bu durumdan rahatsız olup satış yaptılar ve soluğu başka hisselerde aldılar...yine bir kısım yatırımcı da satış yapmaya devam etti...bu yüzden de gün içinde gördüğü en düşük yer olan 6,52 nin biraz yukarısı olan 6,57 den kapanış yaptı...ağırlıklı ortalama 6,65 te kaldı...satış iştahının olduğu zaten açıkça görülebiliyor...

işlem hacmi ise 12,3 milyon tl oldu...düşüşlerin durabilmesi için bu miktarın daha da aşağı inmesi gerekiyor...düşen işlem hacmi ile birlikte düşüşlerin de durması gerekiyor...bakalım yarın bu şartları sağlayabilecek mi ??

bu hissede olumlu düşünebileceğimiz şey , bu gün %1,92 çıkış yapmış bir endeksin yarın bir miktar eksiye geçme ihtimali ile diğer hisselerden datagateye geçişlerin olma ihtimalidir...başka olumlu konu da hala 6,50 desteğinin aşağı kırılmamış olmasıdır...yarın ola hayır ola dostlar...bakalım yarın neler olacak ??

Sayfa 152/347 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •