Sayfa 153/186 İlkİlk ... 53103143151152153154155163 ... SonSon
Arama sonucu : 1501 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: ANSGR - Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. çarşamba 15.30a kadar teminat verilmesi gerekiyor kredili pozisyonda olan için...yarın akşam atıp çarşambaya bir fırıldakmı düşünüyor..üstadlar ne der bu komplo teorisine...

2. Bir ara destek kirmisti anadolu sigorta
    Kimse tahtayi yapmadigi surece yarini bilemez sadece benim gordugum tum sigorta sirketlerine bugun para sokuldugu.Buyuk para hepimizden iyi bilir bu isi kibire burunmeden cirak adimlari atiyormus gibi izleri takip etmek yeterli.
    Grafik su an sahane kendi alima bilanco iyi de gelse kotu de gelse(kotu goreceli kotu tabi kotu bilanco bence imkansiz konjonktur dolayisiyla)risksiz para yok ben pozisyonlarimi hem bunda hem agesada koruyacagim.
    Herkese bol sans
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3. https://www.anadolusigorta.com.tr/ya...irimci-takvimi

Yine ertelenmiş Nurullah Bey size de yarın olarak görünüyor yatırımcı ilişkilerini aradım telefona bakan olmadı

Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku

4. Ben ulaşabildim. Yarın kesinmiş. Denetlemeye takılmış

Alıntı Originally Posted by Keremaras Yazıyı Oku
    https://www.anadolusigorta.com.tr/ya...irimci-takvimi

Yine ertelenmiş Nurullah Bey size de yarın olarak görünüyor yatırımcı ilişkilerini aradım telefona bakan olmadı

5. Teşekkür ederim Nurullah hocam, kıymetli bir bilgi. Twitter'da da paylaşın da bari belirsizlik ortadan kalksın
     Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Ben ulaşabildim. Yarın kesinmiş. Denetlemeye takılmış

6. denetlemeye takılması da ne tesadüf 2 gün gecikmeyle marjin call gününe ne yapıp edip denk getirdiler...tesadüf işte...yarın ne fırıldaklar çevireceksiniz acaba...sorsan kurumsallar...kural değişmez canlı paranın döndüğü yerde gay lik kutsaldır diye boşuna dememişler...

7. Fırıldak olacaksa, ki vardır Türkiye burası niye 5 şubat desinlerki? Direk 7 şubat derlerdi

8. üstadım bilanço gelecek diye elindekini ipotek gösterip mal alanı dökmek için olabilir...çarşamba 15.30 a kadar elindeki mala karşılık teminat göstermesse haftasonu da içine kaçar diye biliyorum ben...ya tabi bu benimkisi komplo teorisi....ama bu değilse bile birşeyin peşindeler nett..yani 10 gün öncesinden 5 dendi...bekledik olmadı 6..6 yı bekledik olmadı 7....bu 4 sandalye 1 masa değilki...zaten son 10.15 seanstır son 15 dk kağıdın işlem hacminde yanardağlar patlıyor...birinde yada birilerinde bir mal var ki buna tahtacı büyük ayar oldu...endeks nerdeyse yüzde 10 geçkin pim yaptı...biz ise tersten gidiyoruz...seneye bakınca 4e katlamış lakin 4.5 aydır 50 70 arası sıkıştı kaldı...belliki bir sıkıntısı var...zaten yarında ertelenirse o bilanço artık sözün bittiği yere geliriz...kaç yıllık şirketsin borsanın gediklisisin denetime takılmak ne yaw...işte seni beni inandıracak ya,yersen...saygılar üstadım...

Sayfa 153/186 İlkİlk ... 53103143151152153154155163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •