Sayfa 153/262 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

1. Yonca haberini neden bu kadar beklettiler sanıyorsunuz , Piyasada bankalar üzerinde katalizör görevi yapsın diye.Yabancı bankaları neden sattı gitti bu açıkladıkları bilançolara rağmen kur korkusu ve belirsizlik.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Yoncada 11.62 altı saatlik barlarda 11.50 beklentimiz.
    şuanda haber beklentisi ile askıda ve belirli bant aralığında tutuyorlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ForeksHaber
    @ForeksTurkey
    ·
    25d
    Lavrov: Rusya'nın amacı Ukrayna'nın NATO'ya katılmasını durdurmak

diyorki çıkın resmi olarak hem Avrupa hem ABD nato ya ukrayna alınmayacak diye sözleşme imzalayın,
    bütün güçleri çekeriz diyor.Çünkü putin hesaplama da hata yaptı.
    Bulut hocam,yanlış anlamadıysam;değil ukrayna tüm dünya da rusyanın bahsini ettiğiniz isteklerine HAYIR diyor.Peki çözüm nasıl olacak ki..Zor iş gibi duruyor sanki..YTD

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yonca haberini neden bu kadar beklettiler sanıyorsunuz , Piyasada bankalar üzerinde katalizör görevi yapsın diye.Yabancı bankaları neden sattı gitti bu açıkladıkları bilançolara rağmen kur korkusu ve belirsizlik.
    kur korkusu resmi %60 enflasyonun olduğu yerde kur ucuz kaldı
    belkide kurun atak yapmasını bekliyor olabilirler 1 ay sonra
    sermayeleri enflasyon da çok az kalıyor bedelli sermaye artırımı yapabilir bankalar..

5.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Bulut hocam,yanlış anlamadıysam;değil ukrayna tüm dünya da rusyanın bahsini ettiğiniz isteklerine HAYIR diyor.Peki çözüm nasıl olacak ki..Zor iş gibi duruyor sanki..YTD
    Merkel olsaydı bu süreç biraz daha farklı olucağını düşünüyorum , yeni gelen Alman Olaf Scholz, ABD nin gazına çabuk geldi , ABD olayı hem ateşleyen , hemde köpürten taraf ,sabah yazdım belki bu olay İrana yarıyacak anlaşırsa batıyla, ucu açık bir olay bu , çin bile dün çekimser oy kullandı .Bu yüzden ortayı bulmak gerek nukler bomba hazırlığı için emir verdim demekle olmuyor , karşındakindede nükler bomba ne olacak sen ona o sana attı kim kazandı bu yüzden masada bir çözüm olmalı.Ruslar diyorki bana güvence verin ukraynayı natoya alınmayacağı ile ilgili.Bu yüzden diyorum merkel olsa çözüm bulunma olayı biraz daha farklı işlerdi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    kur korkusu resmi %60 enflasyonun olduğu yerde kur ucuz kaldı
    belkide kurun atak yapmasını bekliyor olabilirler 1 ay sonra
    sermayeleri enflasyon da çok az kalıyor bedelli sermaye artırımı yapabilir bankalar..
    Hükümet turizmden 30-40 milyar dolar bekliyordu , şuanda o yavaş yavaş eriyor bu süreç ne kadar uzarsa okadarda bizi etkileyecek.Yaptığın yeni modelde bu hesap bozulmuş durumda buna önlem alınmazsa kurda yukarı hareket beklentisi artıyor piyasada
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Merkel olsaydı bu süreç biraz daha farlı olucağını düşünüyorum , yeni gelen Alman Olaf Scholz, ABD nin gazına çabuk geldi , ABD olayı hem ateşleyen , hemde köpürten taraf ,sabah yazdım belki bu olay İrana yarıyacak anlaşırsa batıyla, ucu açık bir olay bu , çin bile dün çekimser oy kullandı .Bu yüzden ortayı bulmak gerek nukler bomba hazırlığı için emir verdim demekle olmuyor , karşındakindede nükler bomba ne olacak sen ona o sana attı kim kazandı bu yüzden masada bir çözüm olmalı.Ruslar diyorki bana güvence verin ukraynayı natoya alınmayacağı ile ilgili.Bu yüzden diyorum merkel olsa çözüm bulunma olayı biraz daha farklı işlerdi.
    Bulut hocam,şu nükleer kelimesi dahi ürpertiyor.Allah esirgesin..Değerli düşüncelerin için çok teşekkür ederim.YTD

8. teknikçiler mart-haziran döneminde 150 binler görülüp dip oluşumu bekliyor kimileride en kötü görüldü çıkış bekliyor . 0.8 cent-1
    dolar endeks dip olsa nisan mayıs kur 18-20 olsa buralar dip kalır. sizin 1800-1830 grafikte..Arada kaldık alıp hisseleri üzerine yatmak için fırsat kolluyoruz..

Sayfa 153/262 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •