Simdi milliyetci dediginiz meral yarin obur gun akp ile ittifak kurarsa,
Bahceli gibi olursa milliyetci degil demi,
Sizin milliyetciliginiz,demokrasi v.s. hepsi rte dusmanligi baska bisey yok
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Simdi milliyetci dediginiz meral yarin obur gun akp ile ittifak kurarsa,
Bahceli gibi olursa milliyetci degil demi,
Sizin milliyetciliginiz,demokrasi v.s. hepsi rte dusmanligi baska bisey yok
https://twitter.com/ilerihaber/statu...82673582219264
İbretlik konuşmayı izleyin. beka.mı rant paylaşımını görün.
Reis buna ne diyecek oğlunun kulağını çekecekmi.?
Tersten anlatmışsın, RTE yi yüce divana göndermezsem namerdim diyen Bahçeli nasıl oluyor da ittifak içinde, aynı soruyu Numan ve Soylu için de sorabilirsin. Hatta vallahi de billahi de o tırlar türkmenlere gitmiyordu diyen Tuğrul Türkeş i de listeye ekle. Bir de öldürülen deaş katillerinin %70 i TC vatandaşı, bunu sebebi nedir diye hiç merak ettin mi? Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
Recep Tayyip Erdoğan: "Öcalan'a adeta özel bakım uyguluyoruz."
https://www.facebook.com/TCumitkarac...xMTEwODk1NzM2/
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
bop denir biliyonmu.
akp o işin içinde kim yanaşırsa akp ye yada feto türü tarikat cemaatlere,hdp de dahil uzaklaşırım.
Nokta atışlı çalışıyorum.
Ya sen 17 yıl pkk uzantıları ve feto ile iş tutmuş artı hala partide olanlar var.
Bu ne peki niye hala oradasın.
Hendekler kazılırkende oradaydı.süriye ye ypg yerleşirkende ordaydı.Sen niye oradasın.
Babam yapsa koparım ben.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Daha önce paylaşmıştım, yinelemek icap etti.
İktidarlar değişse de, belediyeler hatta muhtarlar değişse de PKK'yı hendeklerden hiç kimse çıkaramayacaktır.
Bu durum siyasetin değil herşeyin üstünde olan devletimizin, Türkiyemizin gerçeğidir.
Artık bu konuda illa birşey söylemek isteyen varsa lütfen buradan devam etsin:
BİZ PKK VE FETÖYÜ SAHİPLERİNE İADE EDECEĞİZ, MÜTTEFİKLİK ANLAYIŞI İLE DEĞİL ULUSAL ONURUMUZA UYGUN ÇIKARLAR DOĞRULTUSUNDA İLİŞKİLERİMİZİ GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ. NOKTA.
Akşam hala Ekrem İMAMOĞLU nun karşısında bir tv ci bozuntusu ZEMBEREĞİ KURULMUŞ BİR OYUNCAK GİBİ BIDI BIDI reklamlarını yapıyordu...İmamoğlu güzel verdi ama cevabını reklamlarını yapmayın 50 dk.dır diye...
Yer İmleri