Bugün 1704 yeni tanı kondu. 16 hasta hayatını kaybetti. Bu sonuçlarla can kaybı 108'e, hasta sayısı 7 bin 402'ye ulaştı. -AA
Elektrik tüketimi geçen hafta düşmüş gibi. Nisan başında ekonomide yavaşlamanın etkisi sayısal olarak görülmeye başlar. Bankacılıktaki kredi genişlemesi ekonomik aktivitenin artmasından çok tedbir amaçlı kredi çekilmesi ve ödemelerin kredi ile yapılmasından olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
sabet olmuş , israil bilindiği üzere organik tarımı en iyi şekilde uygulayan ülke. bizimkiler at eti yedirmek için yarış halindeler.
sadede gelecek olursak. şu forumda yazarken veya okurken bile google reklamlarını görüyorsun ve elin kazaile bile dokunsa google otomatik para kazanıyor. herşey ellerinde . sana kaza ile reklama dokunan insanların toplamda milyar dolar ettiğini söylesem.
ama bütün bunların virüsle ilgisi yok.
insanlar plan yapar ama o plan sonra keşke yapmasaydık daha mı iyi olurdu dedirtir.
kısaca dünyada yarın diye birşey yok an vardır. yaşanır biter yarın ise tamamen belirsiz.
j.kennedy nin öldürenler bugün belki keşke öldürmeseydik diyormudur mesela ?
eski manita bursada hemşire bugün msjlaştık .
sıkıntı bence şurda.
bu hemşire yoğun bakımda bursada. yoğun bakımdakibir hastasında teşhis pozitif çıkmış.
sonuç 2 günde geliyor. sorun şuki pozitif çıkana kadar sonuç karantinaya alınmıyor. ve böylelikle refakatçilere veya hemşirelere bulaşma ihtimali çok yüksek.
hatta ilk zamanlarda bnla ilgili yazımı paylaşmıştım şidmi ben bir doktor olsam yüksek ateşle gelen her hastayı karantinaya almam lazım diye.
böyle yapacak brşey yok.
44% of New York State tests for coronavirus were positive yesterday (7,681/17,412)
Yer İmleri