Sayfa 153/1000 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Viop LX

1. 2-Ben uzun zamandır şunu söylüyorum; bu ülkede hiç kimse istediği bir rejimi kurup sürdüremez. Bunu yapabilmesi için ya ülkenin doğal kaynaklarının olmasından dolayı ya da teknoloji ve sanayi yönünden gelişmişlikten dolayı ülkenin yıllık e az 50 milyar dolar cari fazla vermesi gerekir.Böyle bir şey olmadığına göre kimsenin biz,Rusya,Çin, Kore,Arjantin veya bir kısım Arab ya da Ortadoğu ülkelerinden oluruz diye korkmasına gerek yok.Neden ülke olarak ekonomik ya da kültürel anlamda geriyiz peki? Bunun sorumlusu ne bu iktidar ne bundan önceki ne de Cumhuriyeti kuranlardır.Bunun sorumluları Fransız ihtilali öncesi ve sonrasında gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduramayanlar,yani sanayi devrimini,kültürel devrimi,hukuk devrimlerini ve en önemlisi de -batının ortaçağ karanlığını yıktığı gibi-dinde reform hareketlerini yapmayanlardır.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu vakıfbank halkbankasından ucuz değilmiydi?

ne ara vakıf 22 halkbankası 16 lira oldu...
    yok değildi abi... yanlış anımsıyorsun

davadan sonra halk bir çakıldı, daha belini doğrultamadı

3. Bakan Işıkhan: "Tamamlayıcı emeklilik sistemiyle ilgili çalışma söz konusu değil. 'Kıdem tazminatının yerine geçecek' endişeleri var. Bu konuda işçi ve işveren kesimi rahat olsun"
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Bakan Işıkhan: "Tamamlayıcı emeklilik sistemiyle ilgili çalışma söz konusu değil. 'Kıdem tazminatının yerine geçecek' endişeleri var. Bu konuda işçi ve işveren kesimi rahat olsun"
    böyle diyorlarsa bilki tersini düşün
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    kendin bilin dayu... nasıl istersen öyle yap

İSRAİL neden ortadoğu savaşını çıkarmakta bu kadar acele ediyor ?

akşam voptürk ... canlı yayında
    Kürtaj felan lazımsa geleyin?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6. *Bakan Işıkhan: (Belediyelerin SGK prim borcunun tahsili) Parti ayrımı gözetmeksizin tüm belediyelerimize aynı hassasiyetle yaklaşıyoruz- AA
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,313
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu vakıfbank halkbankasından ucuz değilmiydi?

ne ara vakıf 22 halkbankası 16 lira oldu...
    Peki garanti bankasına ne dersiniz,zamanında 20-25 arasındayken neden 160 oldu alt fiatlar hariç,üstelik ocak 2023'ten beri,şu sıralar 110 o bile çok yüksek,benim damat o bankanın yönetiminde,soruyorum bu fiat neyin nesi,oda bende bilmiyorum diyor,banka ispanyol yönetimine %85 cıvarı ait, banka yönetimi Banco Bilbao Vizcaya Argentaria ait,bu bankanın önceden 2 defa battığını bilirim,ispanyanın durumuda iyi değil,eski sömürgecilik olayıda yok,zaten güney amerika yerlilerin ağzına zıçtı ve asimile katliamı yaptı eskiden, bu devleti hiç sevmem,sevmediğim emevileri katlettiler kütüphanesini yaktılar,şu an bilimde onların yüzünden 500 sene gerideyiz,çünkü o sevmediğimiz emeviler bilime önem vermişti,neyse ben bir bankanın 4-5 kat neden değerlendiği için sorum o yöndeydi,zaten borsanın 10 kat neden arttığıda dikkat çekici,bovespa hala 130 cıvarıyken neden biz onu katlarca katladık,zamanında onlarlan paralel gidiyorduk,onlarda gelişmekte olan ülke katagorisindeydi,bizde,yani biz şimdi çokmu geliştik

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yok değildi abi... yanlış anımsıyorsun

davadan sonra halk bir çakıldı, daha belini doğrultamadı
    şubat ayında ikiside 14 liraymış...

demek o aklımda kalmış...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 153/1000 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız