Sayfa 154/691 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    inceleseler ceza verecekleri kişiler belli, adamlar tahtaya imza atıyor o denli yani.

kırmızı karanfil bırakıyorlar

inceleme falan yok yani sn. bawer

emin olun
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tahtayı yerin dibine koyduktan sonra SPK tedbir getiriyor adama.
    Neyse, en azından birileri inceliyor.

2. Vatandaş ruchanlari kredi ile alamasin diye getirmesinler bunu

3. A1 in aldığı ve sattığı maliyete baktığımızda zararda gözüküyor adam bu işten kar etmemiş ki bence oyun başka

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bunu hep anlattım sn. avukat2020

burada spek hareketi yok

burda kuponlar taşere edilmiş artık kim etti ise !!!?????

bu kardeşlere

bunlarda bu kuponları hisseye çevirip kullanıyorlar. Böylece taşere eden hissenin sahibi artık kim ise !!! bedelli için cebinden para çıkmayacak

önce kupon pazarında bunlara malı geçiyorlar, bunlarda bunu hisseye çevirip satıyor. Biter bitmez tekrar kupon pazarında mal geçiyorlar

ufak tefek zararlar önemli değil, değişime konu olan hisse için ödenecek bedelli parası yanında çıtır çerez

konu bu kadar net ve basit

bunu da bu kardeşler bir sistem dahilinde imzalarını da atarak yapıyorlar
     Alıntı Originally Posted by Avukat2020 Yazıyı Oku
    A1 in aldığı ve sattığı maliyete baktığımızda zararda gözüküyor adam bu işten kar etmemiş ki bence oyun başka

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    adamın sistemi o kadar belli ki ? kupon - hisse ilişkisinde

senin bu sistemi anlamamış olmana şaşırıyorum[emoji846]

salı ya kadar sistem belli

sonrasına bakacağız. neyse ya

hakikaten borsaya yatırım olarak bakmayacaksın. bende sistemi değiştireceğim.
    siz hariç kimsenin tahtada ne olduğu hakkında farkındalığı yok. sistemi değiştirmeniz zaman alacak; çünkü eder, değer kavramlarını ana kriter almayı bir anda terkedemezsiniz.. önemli olanın hakim gücün pozisyonu ve zamanlama olduğu gerçeğini bilmenize rağmen...
    Son düzenleme : ellocu; 11-02-2022 saat: 19:31.

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Aslında şirkete zarar bu yapılan. Ana kağıdı tavana çekip rüçhanlar için pozitif arbitraj bıraksalar bir çok kişi bırak satmayı rüçhan alır ve şirkete daha çok para girer. Şahsen ben bu senaryoyu Pazartesi olmazsa Salı günü bekliyorum. Yok, olmadı. O zaman paraya ihtiyaçları yok; plan başka demektir. Az kaldı, yakında anlarız...
    Ben bu senaryomda ısrarcıyım. Birileri bunu söyledi ve Vahitçiğim bence olaya el koydu. Net bir şekilde şirketi zarara uğratacak işlemler yapıldı tahtada. 0.19 fiyatlamaya gelmiş rüçhanlarda bile doğru dürüst alıcı gelmedi bugün, ki Pazartesi açılışa göre % 50 düşmüş "şirkete ait" bir değerden bahsediyoruz. Bugün de bunu ısrarla yazmıştım; sonuçta rüçhan da bir değerdir diye...

Ha, bu maçası yiyip te alamayanlar listesine ben de dahilim.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7. CANTE paylarındaki işlemlere baktım şimdi. Orada da A1 Capital ve BOFA ikilisi başrolde.

Bu işlemleri yapan büyük ihtimal ceza alan çocuk ve ekibi.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8. Cante bugun hic islem olmamis bile dogru duzgun. Cezayi asil klgyo icin yemis. Serkan akin - serhat serdar ustun - Hasan Mese falan hep ayni ekip
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    CANTE paylarındaki işlemlere baktım şimdi. Orada da A1 Capital ve BOFA ikilisi başrolde.

Bu işlemleri yapan büyük ihtimal ceza alan çocuk ve ekibi.
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 154/691 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •