Vatandaş ruchanlari kredi ile alamasin diye getirmesinler bunu
A1 in aldığı ve sattığı maliyete baktığımızda zararda gözüküyor adam bu işten kar etmemiş ki bence oyun başka
bunu hep anlattım sn. avukat2020
burada spek hareketi yok
burda kuponlar taşere edilmiş artık kim etti ise !!!?????
bu kardeşlere
bunlarda bu kuponları hisseye çevirip kullanıyorlar. Böylece taşere eden hissenin sahibi artık kim ise !!! bedelli için cebinden para çıkmayacak
önce kupon pazarında bunlara malı geçiyorlar, bunlarda bunu hisseye çevirip satıyor. Biter bitmez tekrar kupon pazarında mal geçiyorlar
ufak tefek zararlar önemli değil, değişime konu olan hisse için ödenecek bedelli parası yanında çıtır çerez
konu bu kadar net ve basit
bunu da bu kardeşler bir sistem dahilinde imzalarını da atarak yapıyorlar
Son düzenleme : ellocu; 11-02-2022 saat: 19:31.
Ben bu senaryomda ısrarcıyım. Birileri bunu söyledi ve Vahitçiğim bence olaya el koydu. Net bir şekilde şirketi zarara uğratacak işlemler yapıldı tahtada. 0.19 fiyatlamaya gelmiş rüçhanlarda bile doğru dürüst alıcı gelmedi bugün, ki Pazartesi açılışa göre % 50 düşmüş "şirkete ait" bir değerden bahsediyoruz. Bugün de bunu ısrarla yazmıştım; sonuçta rüçhan da bir değerdir diye...
Ha, bu maçası yiyip te alamayanlar listesine ben de dahilim.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
CANTE paylarındaki işlemlere baktım şimdi. Orada da A1 Capital ve BOFA ikilisi başrolde.
Bu işlemleri yapan büyük ihtimal ceza alan çocuk ve ekibi.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Cante bugun hic islem olmamis bile dogru duzgun. Cezayi asil klgyo icin yemis. Serkan akin - serhat serdar ustun - Hasan Mese falan hep ayni ekipSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri