Sayfa 154/380 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon
Arama sonucu : 3037 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. Haber akışını keserek beklentileri örtmeye çalışmak başkanlık makamına yakışmaz.Makamın hakkını ver Başkan!

2.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Tüm ortaklara selamlar ve bol kazançlar dilerim.Brütün şok dalgasının etkisinin yavaşça azalacağı düşüncesindeyim. Sonra gerçek yatırımcılarla yola devam.
    brütün bitmesine genelikle 10 gün kala hisseler yavaş yavaş canlanıyorlar...geçen gün hangi hisseydi hatırlamıyorum ama bir tanesi brütten çıktığı ilk gün tavan yaptı...umuyorum ki brütümüz bittiğinde 74 tl zirvemizin üzerinde oluruz...

kasım ayı da yaklaşıyor...hem güzel bir bilanço hem de green x lansmanımız var...bu iki beklentinin üzerine bir de brütümüz bitecek...ben şimdiden heyecanlanıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Kasım ayında umarım doğru düzgün kaplar atarlarda biraz yatırımcısına faydası olur.Yaptıkları işleri dedektif gibi iz sürerek bulmak bizim işimiz değil.Biraz vizyonlarını değiştirmeliler.

4.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    Kasım ayında umarım doğru düzgün kaplar atarlarda biraz yatırımcısına faydası olur.Yaptıkları işleri dedektif gibi iz sürerek bulmak bizim işimiz değil.Biraz vizyonlarını değiştirmeliler.
    bir yeotk veya bir miatk gibi çaba harcasaydılar bu gün bu hisse bambaşka yerlerde olurdu...düşünsenize türkiyede bir ilki yapıyorlar ama yatırımcı onları pek tanımıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bir yeotk veya bir miatk gibi çaba harcasaydılar bu gün bu hisse bambaşka yerlerde olurdu...düşünsenize türkiyede bir ilki yapıyorlar ama yatırımcı onları pek tanımıyor...
    Gerekirse organize olalım bıktıralım kap konusunda

6.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    Gerekirse organize olalım bıktıralım kap konusunda
    twiteerda yoğun tanıtımı olması lazım...tabi şirketin de bol bol kap atması lazım..şirket ile görüşen kazançkapısı dostumuz kasım ayı ile birlikte kapların yoğunlaşacağı bilgisini almıştı...sabırsızlıkla bekliyoruz...şirketin atacağı bilgilendirici ve geleceği görmemizi sağlayıcı kap bildirimleri çok yararlı olacaktır...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    twiteerda yoğun tanıtımı olması lazım...tabi şirketin de bol bol kap atması lazım..şirket ile görüşen kazançkapısı dostumuz kasım ayı ile birlikte kapların yoğunlaşacağı bilgisini almıştı...sabırsızlıkla bekliyoruz...şirketin atacağı bilgilendirici ve geleceği görmemizi sağlayıcı kap bildirimleri çok yararlı olacaktır...
    İnşallah atarlar.herkese bol kazanclar

8. Ben de gecen aldiginiz son is nedir, niye paylasmiyonuz bisey diye mail atmistim (resmi dille tabi). KAP`a bildirimi zorunlu olan herseyi bildiriyoz oradan bakin dediler kibarca insallah kasimda bu kadar ketum olmazlar, gerci is almiyorlarsa nesini paylasacaklar (bu noktada halen emin degilim gordugunuz gibi, hype yaratip aslinda ofiste cay da iciyor olabilirler)

Sayfa 154/380 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •