brütün bitmesine genelikle 10 gün kala hisseler yavaş yavaş canlanıyorlar...geçen gün hangi hisseydi hatırlamıyorum ama bir tanesi brütten çıktığı ilk gün tavan yaptı...umuyorum ki brütümüz bittiğinde 74 tl zirvemizin üzerinde oluruz...
kasım ayı da yaklaşıyor...hem güzel bir bilanço hem de green x lansmanımız var...bu iki beklentinin üzerine bir de brütümüz bitecek...ben şimdiden heyecanlanıyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Kasım ayında umarım doğru düzgün kaplar atarlarda biraz yatırımcısına faydası olur.Yaptıkları işleri dedektif gibi iz sürerek bulmak bizim işimiz değil.Biraz vizyonlarını değiştirmeliler.
twiteerda yoğun tanıtımı olması lazım...tabi şirketin de bol bol kap atması lazım..şirket ile görüşen kazançkapısı dostumuz kasım ayı ile birlikte kapların yoğunlaşacağı bilgisini almıştı...sabırsızlıkla bekliyoruz...şirketin atacağı bilgilendirici ve geleceği görmemizi sağlayıcı kap bildirimleri çok yararlı olacaktır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Ben de gecen aldiginiz son is nedir, niye paylasmiyonuz bisey diye mail atmistim (resmi dille tabi). KAP`a bildirimi zorunlu olan herseyi bildiriyoz oradan bakin dediler kibarcainsallah kasimda bu kadar ketum olmazlar, gerci is almiyorlarsa nesini paylasacaklar (bu noktada halen emin degilim gordugunuz gibi, hype yaratip aslinda ofiste cay da iciyor olabilirler
)
Yer İmleri