Sayfa 155/1024 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Ben başını yakalayamadım tartıştınız mı bilmiyorum ama bu Katar 15 milyar dolar haberi fake diyorlar...
    Günü kurtarmak için diyorlar...
    2017 dede aşağıdaki haber yapılmış...

Katar'dan Türkiye'ye 20 milyar dolarlık yatırım

17.10.2017 - 09:22 | Son Güncelleme: 17.10.2017 - 09:24
    Katar, yabancı yatırımcının gözdesi olmaya devam eden Türkiye'ye, tarihinin en büyük yatırımını yapmaya hazırlanıyor.
    http://www.tgrthaber.com.tr/ekonomi/...yatirim-202928

saygılar/başarılar
    Ben şahsen sizin gibi düşünüyorum....Ülkenin 100 gayme sıcak paraya ve adam gibibir programa ihtiyacı var...75 milyar dolarborç olduğunda bile IMF 40 kağıt sıcak para desteği vermişti diye hatırlıyorum...460 gayme borç varken ve MB sadece 20 gayme varken olası gereken bu diye düşünüyorum...

Katar yetkililerince net bir açıklama yapılıncaya, bizimkilerin açıklamasını teyit edinceye kadar emin olamayız.

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla kapalı kapılar ardında pazarlıklar yapılıyor falan sanıyoruz,ama olan bitene bakıyorum öyle pazarlık havasında işler olmuyor,bizimkiler de durumu tırmandırıyor amerika da, bu iş tatsızlaşacak,allah kolaylık versin herkese çok işsizlik olur global kriz ilk bizi vurur belki de planlanan da budur.Amerika irana dalacak kasım gibi, normal seyrinde bir türkiye istenmiyor bence.
    amerika yaptırımlara başlayınca iran da hürmüz'ü kapatırsa iş sıcak çatışmaya doğru gider. sıcak çatışma durumunda altın değer kazanır. belki de altının şimdiki düşüşleri mal toplama operasyonudur...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    amerika yaptırımlara başlayınca iran da hürmüz'ü kapatırsa iş sıcak çatışmaya doğru gider. sıcak çatışma durumunda altın değer kazanır. belki de altının şimdiki düşüşleri mal toplama operasyonudur...
    Eylül ve Kasım FED faiz artışlarına yönelik pozisyon değişikliği, bence altın değer kaybında çok ağırdan alıyor.

5. Bloomberg te birazdan yıl sonu usd hedefi 4,12 olan biri çıkacak, ve hiç sıkılmadan yorumlar yapacak

Rusya'ya vizesiz gidiş yolu açılıyor, iyi haber.

7. Bugün değinmek istediğim bir kaç konu vardı...
    Değinemedim...
    Başlığa full konsantre olmadım...

Mesala işsizliği konuşmadık
    Yerli oto hakkında bir kaç kelam etmek istiyorum...vs vs

Yarına artık...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8. Euronews'den: Beyaz Saray: Türkiye pastör Brunson’ı bırakırsa yaptırımlar kalkabilir
    http://tr.euronews.com/2018/08/15/be...lar-kalkabilir

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 155/1024 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •