Sayfa 155/1200 İlkİlk ... 551051451531541551561571652052556551155 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Sn.bulut1-53 Bucım iyi bilançoya rağmen oldukça düştü,1 aydır düştüğü civarda yatayda..son durumda bolinger adeta resim çizer gibi fazla daraldı,bu görüntünün teknik yorumunu yapmanız mümkün mü?
    Sn Çifçidede size cevap yazdığım an buraya sorular gelmeye başlayacak.
    Topik sahibide bu konuda rahatsız saygı göstermek gerek.

2. bu ayulara iğne mi yapmışlar ney bu yaz uyanamazlar gibi
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

3.  Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Sn Çifçidede size cevap yazdığım an buraya sorular gelmeye başlayacak.
    Topik sahibide bu konuda rahatsız saygı göstermek gerek.
    Sn.Sacrosanct hoş göre,size sormamın nedeni Bucımle öncesi ilgilenmiş olmanızdı.

4.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Sn.bulut1-53 Bucım iyi bilançoya rağmen oldukça düştü,1 aydır düştüğü civarda yatayda..son durumda bolinger adeta resim çizer gibi fazla daraldı,bu görüntünün teknik yorumunu yapmanız mümkün mü?

bence teknik olarak dönüş ve 6 üzerine yerleşme hazırlığında BUCIM.

Buda farklı bir grafik. Düşen kırmızı yatay beyaz ile birleştiğinde AL verecek hisse ama biraz yükselmiş olacak....

alttan dönüşe dikkat edin.Ancak bu hisse zor bir hissedir TARMANLAR kolay kolay yedirmezler bunda .Hissede derinlik oranlarının yüksek olma durumlarına dikkat edilmesi gerekir .Öyle yada böyle 6 üstü görecek sonrasını zaman ve durumlar gösterir diye düşünüyorum.
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

5.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    bence teknik olarak dönüş ve 6 üzerine yerleşme hazırlığında BUCIM.

Buda farklı bir grafik. Düşen kırmızı yatay beyaz ile birleştiğinde AL verecek hisse ama biraz yükselmiş olacak....

alttan dönüşe dikkat edin.Ancak bu hisse zor bir hissedir TARMANLAR kolay kolay yedirmezler bunda .Hissede derinlik oranlarının yüksek olma durumlarına dikkat edilmesi gerekir .Öyle yada böyle 6 üstü görecek sonrasını zaman ve durumlar gösterir diye düşünüyorum.
    emeğine sağlık üstad görüntü zor fakat tarih dolmuş eli mahkum yedircek ytd
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

Alıntı Originally Posted by hasakkaya Yazıyı Oku
    Sayın Sacro bu Petkim 14 nisanda temettü verecek refarandum dan sonra temettuyu burnumuzdan getirmezler dimi
    valla orasini bilemem.

yeni girecekler dusunsun onuda.

benim gibi maliyeti dusuk olanlar icin sikinti yok.

18 temmuz sabahi full petkimde olmus biri olarak endeks 80 den 70 e giderken petkim 3.80 den 4.60 a gitmisti.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

7.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Sn.Sacrosanct hoş göre,size sormamın nedeni Bucımle öncesi ilgilenmiş olmanızdı.
    Bucımle ilgilenmedim , yine teknik görüşüm soruldu topiğine bakarsanız 6.40 larda yorumda bulundum orda obo olduğunu söyledim kırılımda 5.54-55 vermiştim .5.60 görüp yataya bağladı.

Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    bu ayulara iğne mi yapmışlar ney bu yaz uyanamazlar gibi
    ayilara ölüm ;)
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 155/1200 İlkİlk ... 551051451531541551561571652052556551155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •