Sayfa 156/1023 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Fitch son değerlendirmesinde Türkiye ile ilgili risk unsurlarının diğer gelişen ülkelere göre daha ön planda olduğunu belirtmişti. Ben görünümün de durağanda olduğunu düşünürsek en azından görünümle ilgili negatif aksiyon gelme ihtimali olduğunu düşünüyorum.Olurda izliyoruz diyerek pas geçerlerse kur biraz gevşer, pazartesi borsa coşar coşmasıda yabancı içim satış fırsatı olur.
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Fitch Türkiye'nin kredi notunu BB+ ile yatırım yapılabilir seviyenin bir kademe altında derecelendiriyor. Moodys Ba2 ile iki kademe altında, S&P ise BB- ile üç kademe altında tutuyor.

Tablo böyle bakalım bu gece 23:00 den sonra Fitch ne yapacak.
    Fitch notu indirmez diye düşünüyordum ama indirmiş.
    Onlar notu indirdi ama reis de onların donu indirir yakında,

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    neyse bekliyorlarmış demek kki geri toparladı demek satışlar bu haftta not içindi
    Sadece not icin fiyatlanmadi bence basgan.
    Bunun etkisini P.ertesi daha iyi göreceğiz. Haftaya çiçeği burnunda bakanımız bakalim ilk sinavini verecek. Lafa gelince her sey çok guzeldi...

moodys notu ne zamandı?ytd

4. Ahaberde bu spekülasyonun gerçek yüzünü anlatıyorlar. Beynim olmasa inanacaktım.

5. BB: Speculative.
    ‘BB’ ratings indicate an elevated vulnerability to default risk, particularly in the event of adverse changes in business or economic conditions over time.

temerrüte düştü düşecek demekmiş. eurobond faizleri artar.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ahaberde bu spekülasyonun gerçek yüzünü anlatıyorlar. Beynim olmasa inanacaktım.

yerli milli kredi derecelendirme kuruluşu aaa++ full+full not verecekmiş o zaman uçuşa geçecez allahın izni inayetiyle

7. Pazartesi 5 görülür bu durumda. Yatırım yapılabilinir seviyesinin çok altına indik.
    Şuan o kadar kötü değil durumumuz ama adamlar çok kötü olacaksınızı fiyatlıyor.

8. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Türkiye'nin kredi notunu BB+'dan BB'ye düşürdü, görünümü ise "durağan"dan "negatif"e çevirdi.

Sayfa 156/1023 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •