Sayfa 156/425 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Hem gsdho da hemde gsdde de önümüzdeki süreçte karların artarak devam edeceğini düşünüyorum. Bu çok karlı şirketlerin düzenli temettü verebileceğine inanırsa piyasa temettü hisseleri muamelesi görmeye başlar ve bu bebek şirketlerin hisse fiyatları hakkettikleri değerlere hızla ulaşırlar.

Rekor karlarla çıkamayan hisseler temettü istikrarı ile çok güzel rakamlara gelebilir. Yatırımcı dostu bir şirket karını ortakları ile paylaşıyor algısı borsada çok çok önemlidir!!!

2. Hala sabır diyorum dostlarım.

3. Maharaj Bey twitterde düşünsel yazılarınızı bayağı beğeniyorum sohbetinizi buradan eksik etmeyin lütfen

4.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Vadeliler pozitif ve spotta Supramax 348 dolar artarak 29453 dolara yükselirken, Handysize 563 dolar artarak 27077 dolara yükseldi.
    Galiba Çin’deki covid problemleri nedeniyle emtialarda düşüş vardı ve navlun vadelileri eksiydi. Spotta ise Supramax 232 dolar artarak 29685 dolara çıkarken Handysize 606 dolar artarak 27683 dolara çıktı.

5.  Alıntı Originally Posted by PROGNOZ Yazıyı Oku
    Sayın dıpdıp patron sizi duydu sanırım
    Valla kimimiz olumlu bakıyor. Kimimiz olumsuz. Kendi adima şirketin artık prim yapmasını ve değerine ulaşmasını geçtim, su saçma sapan fiyatlardan kurtulup mantıklı fiyatlara gelmesini bekliyorum. Tabi bu arada azar azar vedalasiyorum da kendisiyle . Umarım buralardan uçar gider de biz de arkasından bakar kalırız ve uzun vadeli yatırımcı kazanır...

6. Tavanı da gördük. Kilitli değil simdilik ama olsun. Belki kitlenir.. kitlenmese de canları sağolsun....

7. 5.167 bin bekleyen..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8. Tavandan stratejimize uyarak 2.çeyreği de verdik.Yarım duruyor ve artık en az 5.xx lere de onu veririz umarım.Tüm cefakar ortaklara hayırlı olsun.
    .
    Syg
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Sayfa 156/425 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •