Sayfa 156/987 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Erdoğan, bu akşam saat 21.00'de A Haber-Atv-A Para ortak canlı yayınına katılacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Reis konuşuyor.
    CNN Turk

3. Tam tersi olsaydı durum...bunlar paralarını çekerlerdi...

Allahtan bunlar gibi şuursuz değiliz, sistem çökerse hep beraber altında kalırız. Ne sabit kura geçebilirler, ne de kambiyo rejimini sıkılaştırabilirler, o iş bu kadar parasal genişlemeye gitmeden önce mümkündü.

Biz aklı selimi temsil ediyoruz, iyiyi kötüden ayırma yeteneği...İki yanlış bir doğru etmez..

Erdoğan: Ekonomi politikasında tarihi bir değişim başlattık, bu değişim yeni de başlamamıştır, uzunca bir süredir devam etmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Şu anda rezervlerde geldiğimiz nokta 115 milyar doların üzerinde

Erdoğan: Yüksek faizle enflasyonu kontrol altında tutmayı bir kenara bıraktık. Bu tercihin beraberinde getirdiği pek çok risk, pek çok soru işareti var

7. Haramiler yeteri kadar dolar topladı sanırım… yakında yükseliş başlar…

1 günde köpük kalktı diyor reis… Demek pztesi dibi 12,60 lar normal diye düşünüyorum…

Erdoğan: Biz tüm telkinlere ve tehditlere aldırış etmeden kendi programımızı uygulamakta ısrar ettik, nitekim uygulamaya başlamakla birlikte kurun üzerindeki köpüğü bir günde aldık

Erdoğan: Bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz

Sayfa 156/987 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •