-
Erdoğan, bu akşam saat 21.00'de A Haber-Atv-A Para ortak canlı yayınına katılacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV
-
Tam tersi olsaydı durum...bunlar paralarını çekerlerdi...
Allahtan bunlar gibi şuursuz değiliz, sistem çökerse hep beraber altında kalırız. Ne sabit kura geçebilirler, ne de kambiyo rejimini sıkılaştırabilirler, o iş bu kadar parasal genişlemeye gitmeden önce mümkündü.
Biz aklı selimi temsil ediyoruz, iyiyi kötüden ayırma yeteneği...İki yanlış bir doğru etmez..
-
Erdoğan: Ekonomi politikasında tarihi bir değişim başlattık, bu değişim yeni de başlamamıştır, uzunca bir süredir devam etmektedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Erdoğan: Şu anda rezervlerde geldiğimiz nokta 115 milyar doların üzerinde
-
Erdoğan: Yüksek faizle enflasyonu kontrol altında tutmayı bir kenara bıraktık. Bu tercihin beraberinde getirdiği pek çok risk, pek çok soru işareti var
-
Haramiler yeteri kadar dolar topladı sanırım… yakında yükseliş başlar…
1 günde köpük kalktı diyor reis… Demek pztesi dibi 12,60 lar normal diye düşünüyorum…
-
Erdoğan: Biz tüm telkinlere ve tehditlere aldırış etmeden kendi programımızı uygulamakta ısrar ettik, nitekim uygulamaya başlamakla birlikte kurun üzerindeki köpüğü bir günde aldık
Erdoğan: Bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri