yönetim kurulu toplantıları ayın 15inde mi yapılıyor şirketlerde bilgisi olan varmı?
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bir perşembe günü seans kapanacak ve.......,
Kartonsan Esas Sözleşme:
Yönetim Kurulu Toplantıları
Madde: 11- Yönetim Kurulu ayda en az bir defa olmak üzere, görevlerini etkin olarak yerine
getirebileceği sıklıkta toplanır. Yönetim Kurulu Başkanı, diğer yönetim kurulu üyeleri ve icra komitesi
başkanı ile görüşerek yönetim kurulu toplantılarının gündemini belirler. Toplantılar Şirket merkezinde
yapılır. Ancak Yönetim Kurulu kararı ile toplantıların Şirket merkezi dışında başka bir yerde veya
uzaktan erişim sağlayan her türlü teknolojik yöntemle de yapılması mümkündür. Yönetim Kurulunda
her üyenin bir oy hakkı bulunur. Yönetim Kurulu üye tam sayısının çoğunluğu ile toplanır ve toplantıda
bulunan üyelerin çoğunluğu ile karar alır.
Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..
Çin'de yabancı sermaye miktarı yüzde 11.8 oranında arttı
Çin Ticaret Bakanlığı, fiilen değerlendirilen yabancı yatırımların nisan ayında yüzde 11,8 oranında artarak 70 milyar 360 yuanı bulduğunu açıkladı. Ticaret Bakanlığı Sözcüsü Gao Feng, bugün düzenlenen basın toplantısında, ülke genelinde değerlendirilen yabancı yatırımların ocak-nisan aylarında yeni koronavirüsten (Covid-19) kaynaklı salgının etkisiyle geçen yılın ayını dönemine göre yüzde 6,1 düşerek 286 milyar 550 milyon yuana gerilediğini söyledi.
Sözcü, Çin hükümetinin yabancı yatırımlarda istikrarın korunması için bu yıldan itibaren bir dizi tedbiri hayata geçirerek, bazı kritik yabancı yatırım projelerine imza attığını belirtti.
Hâlihazırda dünyanın salgının getirdiği sınamalarda baş etmekte olduğunu hatırlatan Gao, doğrudan dış yatırımlarda dünya çapında durgunluk görüldüğünü ifade etti. Dolayısıyla bu yıl yabancı yatırım çekme durumunun karmaşık olduğunu anlatan Çinli sözcü, dış ticaret faaliyetleri ve yabancı yatırımlarda istikrarın korunması hususunda da ciddi bir baskının mevcut olduğunu sözlerine ekledi.
Çin Uluslararası Radyosu
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bilançoda uzatmaları da oynamak isteyen firmalar,
18 Mayıs 20 de son günü olan VUK Gelir tablosunu Kap a bildiriyor..
Bilançolar daha önce geldiği için ara dönem bu tablolar önemini yitirmekteydi..
Bir çok iş yeri belli aralarla da olsa durdurma kararı aldı,
Bu türler için bilanço uzatma kararı anlaşılır bir şey...
Ama, 3 vardiya 24 saat çalışıp da zamanında hazırlanamayan bilançoyu anlayamam..
VUK gelir tablosunun akibeti ne olacak, yollanacak mı..
Hakem belki ona da uzatma gösterir..
Kim bilir...
Uzatmanın son günü 9 Haziran...
Dönem bitmiş neyi yolluyorsun artık..
Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..
Son düzenleme : Filozof; 15-05-2020 saat: 14:38.
Yer İmleri