Sayfa 157/865 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 6918 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    estağfirullah sayın kardeşim
    kusuruma bakma lütfen
    bu hisse benim portföyde ki hisselerim içinde ağırlığı en düşük olanı
    sahibi nemrutun teki olduğu için belli bir ağırlığın üstüne çıkmak sektör ne kadar iyi olursa olsun sıkıntılı
    değilse zaten pekçok yatırımcının köşe bucak kaçtığı bir hisse olmak yerine pek çok saygın değer yatırımcısının top 10 unda olurdu
    benim bugünlerde biraz fazla çenem düştü
    sanırım karantina sürecinde olup birde emekli olunca evde tıkılıp kalmak çenemi düşürdü
    tekrar kusuruma bakmayın
    bir mühlet buraları sadece okusam iyi olacak
    saygılar bereketli kazançlar
    sayın rıc bizi kahkahanızdan eksik etmeyin tek moral kaynağımızsınız selam ve saygılarımla

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,301
    yönetim kurulu toplantıları ayın 15inde mi yapılıyor şirketlerde bilgisi olan varmı?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Bir perşembe günü seans kapanacak ve.......,

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    yönetim kurulu toplantıları ayın 15inde mi yapılıyor şirketlerde bilgisi olan varmı?
    Kartonsan Esas Sözleşme:

Yönetim Kurulu Toplantıları
    Madde: 11- Yönetim Kurulu ayda en az bir defa olmak üzere, görevlerini etkin olarak yerine
    getirebileceği sıklıkta toplanır. Yönetim Kurulu Başkanı, diğer yönetim kurulu üyeleri ve icra komitesi
    başkanı ile görüşerek yönetim kurulu toplantılarının gündemini belirler. Toplantılar Şirket merkezinde
    yapılır. Ancak Yönetim Kurulu kararı ile toplantıların Şirket merkezi dışında başka bir yerde veya
    uzaktan erişim sağlayan her türlü teknolojik yöntemle de yapılması mümkündür. Yönetim Kurulunda
    her üyenin bir oy hakkı bulunur. Yönetim Kurulu üye tam sayısının çoğunluğu ile toplanır ve toplantıda
    bulunan üyelerin çoğunluğu ile karar alır.
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,301
     Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    Kartonsan Esas Sözleşme:

Yönetim Kurulu Toplantıları
    Madde: 11- Yönetim Kurulu ayda en az bir defa olmak üzere, görevlerini etkin olarak yerine
    getirebileceği sıklıkta toplanır. Yönetim Kurulu Başkanı, diğer yönetim kurulu üyeleri ve icra komitesi
    başkanı ile görüşerek yönetim kurulu toplantılarının gündemini belirler. Toplantılar Şirket merkezinde
    yapılır. Ancak Yönetim Kurulu kararı ile toplantıların Şirket merkezi dışında başka bir yerde veya
    uzaktan erişim sağlayan her türlü teknolojik yöntemle de yapılması mümkündür. Yönetim Kurulunda
    her üyenin bir oy hakkı bulunur. Yönetim Kurulu üye tam sayısının çoğunluğu ile toplanır ve toplantıda
    bulunan üyelerin çoğunluğu ile karar alır.
    teşekkür ederim sayın radyocu
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,301
    Çin'de yabancı sermaye miktarı yüzde 11.8 oranında arttı

Çin Ticaret Bakanlığı, fiilen değerlendirilen yabancı yatırımların nisan ayında yüzde 11,8 oranında artarak 70 milyar 360 yuanı bulduğunu açıkladı. Ticaret Bakanlığı Sözcüsü Gao Feng, bugün düzenlenen basın toplantısında, ülke genelinde değerlendirilen yabancı yatırımların ocak-nisan aylarında yeni koronavirüsten (Covid-19) kaynaklı salgının etkisiyle geçen yılın ayını dönemine göre yüzde 6,1 düşerek 286 milyar 550 milyon yuana gerilediğini söyledi.

Sözcü, Çin hükümetinin yabancı yatırımlarda istikrarın korunması için bu yıldan itibaren bir dizi tedbiri hayata geçirerek, bazı kritik yabancı yatırım projelerine imza attığını belirtti.

Hâlihazırda dünyanın salgının getirdiği sınamalarda baş etmekte olduğunu hatırlatan Gao, doğrudan dış yatırımlarda dünya çapında durgunluk görüldüğünü ifade etti. Dolayısıyla bu yıl yabancı yatırım çekme durumunun karmaşık olduğunu anlatan Çinli sözcü, dış ticaret faaliyetleri ve yabancı yatırımlarda istikrarın korunması hususunda da ciddi bir baskının mevcut olduğunu sözlerine ekledi.

Çin Uluslararası Radyosu

7. Bilançoda uzatmaları da oynamak isteyen firmalar,
    18 Mayıs 20 de son günü olan VUK Gelir tablosunu Kap a bildiriyor..
    Bilançolar daha önce geldiği için ara dönem bu tablolar önemini yitirmekteydi..
    Bir çok iş yeri belli aralarla da olsa durdurma kararı aldı,
    Bu türler için bilanço uzatma kararı anlaşılır bir şey...
    Ama, 3 vardiya 24 saat çalışıp da zamanında hazırlanamayan bilançoyu anlayamam..
    VUK gelir tablosunun akibeti ne olacak, yollanacak mı..
    Hakem belki ona da uzatma gösterir..
    Kim bilir...
    Uzatmanın son günü 9 Haziran...
    Dönem bitmiş neyi yolluyorsun artık..
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,301
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Buyrun neden gidiyor sorularının sebebi önce bu adam yazıyor ardından ithal kartona vergi mergi ardından arazi değerlemesi haberinin dipnotunda görenler görmeyenler görüp de söylemeyenler ya da şirketin işine gelemeyen bir mebşağ olarak görenler!!! Ardından 5 Mayıs genel kurul derken adamlar psikolojiyi de biliyor yok tavan olduğu görülmemiş yok bedelsiz vermezmiş yok karton kapasitesi belliymiş vs derken kağıt 532 yakıyor sizce tesadüf mü bunlar!21 Nisan'dan herkes kartoncu herkes umutlu sonra ???499 Tarihi zirve mirve sonra çat bu mu yani!

kartonda herkes kendi fikrini ortaya koydu patron farklı oynadı spek farklı oynadı!Şu listede olup da gitmeyen hisse diye atlayanlar da olmuştır velhasıl kelam borsa böyle işte!
    Son düzenleme : Filozof; 15-05-2020 saat: 14:38.

Sayfa 157/865 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •