bak bu işe kafa yoran birisin saygı duyuyorum ben de bu işe çok kafa yordum...sayımına yanlış dedim ve bunun sebebini de belirttim...yani sadece bu sayım yanlış kardeşim deyip bırakmadım...şimdi birisi bana benim ilk yazdığım mesajı yazsa hmmm bu adam bişeyler biliyor hiç bilmeyen birisi değil derim ve ona göre cevap veririm...ama sen bana kaynak koyup ve üstelik beni doğrulayan kaynak koyup başlangıç için pratik için iyidir gibi kafa bulur şekilde mesaj yazmışsın...sen buradan başla önce diyorsun yani...oysa ben o kısımları çoktan geçtim...o zaman üslübum farklı olur...iyi kötü bir sürü kaynak okudum...
sayım konusuna gelince türlü türlü sayarsın daha doğrusu saydığını zannedersin ama dediğim gibi özü bellidir...
neyse çokta uzatmayalım insanları sıkmayalım...
kolay gelsin, bol kazançlar...
Bu gün çarşamba.Yarın tatil. VOB 2.806
Cuma-ptesiden itibaren SERT trent BEKLİYORUM.
4 Hafta sürmesini ve 400-500 puan civarında olmasını...PALAYA yapışıp ,çalı dibinde saklanmak lazım....Bence erken poz. kapatan arkadan mendil sallayacak.
YUKARI MI-AŞAĞI MI?...Herif bilir.
Benim de zaman-mekan analizim bu.
kayıtlara geçsin lütfen
18 MAYIS 2022
Düşmeyen endeks yükselir mi, yükselmeyen endeks düşer mi![]()
GARAN'da KAP'daki forma göre pay devir işlemi normal iş günlerinde saat 17:00 da bitiyormuş.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yonca da kurumlar bugunden itibaren oynaklık bekliyor.
bu yüzden aşağı gelmiş bankalar makinalarla yukarı alınıyor .
yonca saldığı zaman aşağıda yerleri olsun , yoksa ortada ne varki banka alınıyor.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
5 gündür aşağı ve yukarı zigzaglar çiziyor...dün gece niye aldın sabah niye bastın 4.000 puan vadeliyi...sonra yine geri aldın 4.500 puan şimdi yine basıyorsun...5 gündür aynı şey...büyük bir hareket olacak belli ki...bilen ve içinde olan parayı kaldırır...
biraz çıktı mı ,tepelemeye bayılıyor
Yer İmleri