Sayfa 157/1000 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Şöyle anahtar olarak kullanabilirsiniz, biraz geliştirilmeli gerçi ama, temel şeylerde pratik olur Sn Türkoğlu...

şu tabloya bakınca hakikaten memed abinin dediği gibi teknik analiz diye bişi gerçekten yok mu diye düşündüm.

bu sayımı 50 kişiye yaptırırsak 50 farklı sayım olur ve biri tutar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bak bu işe kafa yoran birisin saygı duyuyorum ben de bu işe çok kafa yordum...sayımına yanlış dedim ve bunun sebebini de belirttim...yani sadece bu sayım yanlış kardeşim deyip bırakmadım...şimdi birisi bana benim ilk yazdığım mesajı yazsa hmmm bu adam bişeyler biliyor hiç bilmeyen birisi değil derim ve ona göre cevap veririm...ama sen bana kaynak koyup ve üstelik beni doğrulayan kaynak koyup başlangıç için pratik için iyidir gibi kafa bulur şekilde mesaj yazmışsın...sen buradan başla önce diyorsun yani...oysa ben o kısımları çoktan geçtim...o zaman üslübum farklı olur...iyi kötü bir sürü kaynak okudum...

sayım konusuna gelince türlü türlü sayarsın daha doğrusu saydığını zannedersin ama dediğim gibi özü bellidir...

neyse çokta uzatmayalım insanları sıkmayalım...

kolay gelsin, bol kazançlar...

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sn Türkoğlu, elliott dalga analizini kullanan sayısı arttıkça, istisnaları ve tuzakları artıyor, aynı Prechter' in truncated dalgaları gibi, herkes görünce formasyonu erken tetikleniyor satıcılar ve dalga kısa kalıyor, veya uzatıyor.

İlla ilk dalga 5 li sayılamaz mı, sırf Prechter'in kurallarına uymak için şu 'bence' kötü şekilde saymayı tercih etmiyorum. Başlangıç dalgalarında ED olmaz ya LD ending ya da expanding olmalı, ya da IM olmalı diyor Prechter, oysa son zamanlarda 1 inci dalgalarda neredeyse LD görmek imkansız halde, hepsi full 3 lü ending diyagonal, emtialar, endeksler, kriptolar, bir tane LD görsem dişimi kıracağım dediğim oldu bazen.

Şu şekilde sayılamaz mı, sayılır, ama oldukça estetik dışı;

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu gün çarşamba.Yarın tatil. VOB 2.806

Cuma-ptesiden itibaren SERT trent BEKLİYORUM.

4 Hafta sürmesini ve 400-500 puan civarında olmasını...PALAYA yapışıp ,çalı dibinde saklanmak lazım....Bence erken poz. kapatan arkadan mendil sallayacak.

YUKARI MI-AŞAĞI MI?...Herif bilir.

Benim de zaman-mekan analizim bu.

kayıtlara geçsin lütfen

18 MAYIS 2022

4. Düşmeyen endeks yükselir mi, yükselmeyen endeks düşer mi

5. GARAN'da KAP'daki forma göre pay devir işlemi normal iş günlerinde saat 17:00 da bitiyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Yonca da kurumlar bugunden itibaren oynaklık bekliyor.
    bu yüzden aşağı gelmiş bankalar makinalarla yukarı alınıyor .
    yonca saldığı zaman aşağıda yerleri olsun , yoksa ortada ne varki banka alınıyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    5 gündür aşağı ve yukarı zigzaglar çiziyor...dün gece niye aldın sabah niye bastın 4.000 puan vadeliyi...sonra yine geri aldın 4.500 puan şimdi yine basıyorsun...5 gündür aynı şey...büyük bir hareket olacak belli ki...bilen ve içinde olan parayı kaldırır...

biraz çıktı mı ,tepelemeye bayılıyor

Sayfa 157/1000 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •