Sayfa 158/1005 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Akşam üstü çok yüksek teminat tamamlama olacağını yazmıştım. MC saatine kadar vadeliyi yukarıda tutar sanırım. Sonrası Allah kerim.
    Dolara bakılınca yarın gene gapli bir açılış olası.. Bakalım bankalar açılınca dolar kaç liradan fiyatlanacak...
    Bence dolar kontratlarından da kaynaklanıyor olabilir.

Sabah normalde hisselerde teminatı yetmeyenlerin satışı olması gerekir, olmaz ise satarak kaçamazsın demek istiyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. 10 bine veri sızıntısı varsa...
    okadar düşüldüyse..
    çok feci ağlatırlar..
    Memento mori

3. FOREX SWAPlar

4. Marginin çoğu arbitrajcılardan arkadaşlar. Eskisi gibi yön tayini açısından yanıltıcı oldu son zamanlarda.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence dolar kontratlarından da kaynaklanıyor olabilir.

Sabah normalde hisselerde teminatı yetmeyenlerin satışı olması gerekir, olmaz ise satarak kaçamazsın demek istiyordur.
    Dolar kontratı olması da tabi mümkün ve bu rakamın içinde... Ama ağırlıklı olarak endeksin hızlı yukarı hareketini ters poz için avantaj olan görenler de yakalandı bence .

Dediğin gibi bakalım teminat için satıcıda olacak mı ?Malum yarın çarşamba zaten... Satış günü..
    Heyecanlı bir hafta olacak...

6. Bir şey dikkatimi çekti, Mayıs vadede bütün hisselerde APS azalmış GARAN'da bu vade APS artmış gibi.

Millet kaldıracı Vadeli hisse üzerinden kullandı belki.

Yine de kontrol etmek lazım.

Bendeki veriye göre böyle gözüküyor.

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Marginin çoğu arbitrajcılardan arkadaşlar. Eskisi gibi yön tayini açısından yanıltıcı oldu son zamanlarda.
    Doğru bir yorum. Atlamışım ben bunu...Geçen sefer de arbitraj sebebi ile yüksek teminat çıkmıştı..

8. Çin pmi verisi kötü geldi.

Pala:banane

Sayfa 158/1005 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •