106.000 ve üstü
105.999.103.500
103.499-101.000
100.999-98.500 arası
98.499-96.500 arası
96.499-93.000 arası
92.999-90.000 arası
89.999-87.500 arası
87.499-85.500 arası
85.499 veya altı
Originally Posted by nikrece KEYFİNİ ÇIKAR. Dış güçlerin elemanı. Originally Posted by MR&MRS çok tehlikelisin abi Üstad diye boşa demiyoruz, kaçarmı gözünden...
Originally Posted by apache64d Muco peşime bunumu takmış dersin? Gelmişken bi kelam etseydi gaari, insan hiç yoktan bi atış yapar bea.. atıkkları tutmadı ... buraya atmaya geldi sandım.... benim yazıyı görünce buhar oldu daha 4cüler 5 ciler gelir buraya bu saatten sonra o nu bunu bilmem en namuslu topik bizim topik
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
Originally Posted by apache64d Üstad diye boşa demiyoruz, kaçarmı gözünden... en korktuğum 2 kişi var bizim topikte biri Selçuk abi diğeri CÜNEYT abi çok tehlikeliler çoookkkk ....bizim için iyi anlamında
Originally Posted by MR&MRS en korktuğum 2 kişi var bizim topikte biri Selçuk abi diğeri CÜNEYT abi çok tehlikeliler çoookkkk ....bizim için iyi anlamında yok o kadar korkulacak değiliz yapma böyle hepinize iyi geceler muhabbetiniz bol olsun. kem gözlerden korusun.
Originally Posted by MR&MRS atıkkları tutmadı ... buraya atmaya geldi sandım.... benim yazıyı görünce buhar oldu daha 4cüler 5 ciler gelir buraya bu saatten sonra o nu bunu bilmem en namuslu topik bizim topik Bende gördümde sesimi çıkartmadım, devekuşu gibi kafayı kuma sokmuş bizi takip ediyor guya..
Originally Posted by CÜNEYT yok o kadar korkulacak değiliz yapma böyle hepinize iyi geceler muhabbetiniz bol olsun. kem gözlerden korusun. Amin dostum cümlemizi...
Originally Posted by CÜNEYT yok o kadar korkulacak değiliz yapma böyle hepinize iyi geceler muhabbetiniz bol olsun. kem gözlerden korusun. amin abim amin
Daha gayya gazımız olceeek, petrol guyularımız olceek, çinli ortaklarımız olceek, kaatlarımız 4-5 olceek...
Forum Rules
Yer İmleri