Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 159/542 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Selam , kar çok düşük kalmış , hacim artışını yansıtamamış , faiz geliride düşük kalmış , hani para yetiştiremiyoruz diyorlardı patronlar , bedelli ne olacak şimdi bununda bir esprisi kalmadı faiz yükselecek büyük ihtimalle buda infoyu çok kötü etkiler kredili işlemlerden dolayı , çünkü kırılgan bir yapısı var ismen gibi değil , ben sürekli trade yapıyordum bunu ismenle ama riskli olur artık buda , bedellide patron şirketi bu maaşlara felen gider diye korkuyorum giderleri çok bunun , tahtası sığdı onun için yüksek fk ile gidiyordu şimdi bedelli sonrası hisse bollaşacak yüksek fk hayal bunda artık , bence 5 seviyesi fiyat makul bir seviye hisse için ,
    Engin öngörüleriniz için teşekkürler.

Hadi cnm başka kapıya, önden alalım sizi. Lütfen.
     Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Selam , kar çok düşük kalmış , hacim artışını yansıtamamış , faiz geliride düşük kalmış , hani para yetiştiremiyoruz diyorlardı patronlar , bedelli ne olacak şimdi bununda bir esprisi kalmadı faiz yükselecek büyük ihtimalle buda infoyu çok kötü etkiler kredili işlemlerden dolayı , çünkü kırılgan bir yapısı var ismen gibi değil , ben sürekli trade yapıyordum bunu ismenle ama riskli olur artık buda , bedellide patron şirketi bu maaşlara felen gider diye korkuyorum giderleri çok bunun , tahtası sığdı onun için yüksek fk ile gidiyordu şimdi bedelli sonrası hisse bollaşacak yüksek fk hayal bunda artık , bence 5 seviyesi fiyat makul bir seviye hisse için ,
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

Söz hocam 5 TL den elinde ne kadar hisse varsa alacam senin , kızmıyorum sana , hisselerede aşırı bağlanmamak lazım , sonra şirketin gerçek ortağı oluverirsin senin maliyette yüksektir şimdi onun için bu kadar kızıyorsun ama detaylı düşünmek lazım , para yetiştiremiyoruz deyipte faiz geliri neden artmıyor , faizler yükseldiği zaman senin bedellinin bir anlamı olacakmı müşterilere kredi verebilecekmi mutlaka bir azalış olacaktır , bir de bu patron şirketi prim , ikramiye şu bu ile bu parayı hiç etmeyecekleri ne malum , artık hisse bollaşacak piyasada tahtada daha çok hisse olacaktır öyle 1 kaç bin lotla %10 lar felen hemen gelmez bence , ben şahsen bu çeyrek 11-12 gibi bir kar bekliyordu. fiyasko oldu benim için 3.çeyrekte yüksek gelir ama 4.çeyrek o kadar yüksek olmayacak geçen seneye göre , çünkü 2019 son çeyrek yüksekti , sende görüşlerini yazda onun üzerinden konuşalım hisse ile ilgili , bırak bu ergen ağızlarını
    Qie dostum ayrıca hisse bugün 6,04 ü görmedimi ben 5 deyince niye sinirleniyorsun , şurda ne kaldı , ayrıca bedelliye girmek istemeyen birçok kişinin bedelli öncesi satışı da olacaktır onun için tahtacı bunları daha düşük fiyattan almak istemeyecek midir ?
    1 ayda neler değişmiş neler

4. Komisyon oranı artmış gibi duruyor ama onunda 3 ve 4 çeyrek etkisi çok olmayacaktır bu durumda yılı 27-28 civarı bir karla kapatacak anlaşılan

5. bedelliden sonra yatırım danışmanızla görüşün size sunulacak imkanları sorun patron bedelli den gelecek nakitten oyunculara kredi olarak dönüş yapacağı söylendi , bunun komisyon oranları gıbi %10.000/1,2 gibi bir rakkam olması ,yada benzer bir şekli hısseyi ucurur, bu arada ben ınfo ve gedikle , ile çalışıyorum, bürüt takasta üç gün once aldığım kağıdı sattığımda gedık 1 gün sonra alıma izin verırken, info anında kullanma izni veriyor , info bıraz genç ve hırslı, ismen oturmuş tecrübeli , ikisininde önü açık .inşallah hepimiz kazanrıız...

6.  Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Hadi cnm başka kapıya, önden alalım sizi. Lütfen.
    Söz hocam 5 TL den elinde ne kadar hisse varsa alacam senin , kızmıyorum sana , hisselerede aşırı bağlanmamak lazım , sonra şirketin gerçek ortağı oluverirsin senin maliyette yüksektir şimdi onun için bu kadar kızıyorsun ama detaylı düşünmek lazım , para yetiştiremiyoruz deyipte faiz geliri neden artmıyor , faizler yükseldiği zaman senin bedellinin bir anlamı olacakmı müşterilere kredi verebilecekmi mutlaka bir azalış olacaktır , bir de bu patron şirketi prim , ikramiye şu bu ile bu parayı hiç etmeyecekleri ne malum , artık hisse bollaşacak piyasada tahtada daha çok hisse olacaktır öyle 1 kaç bin lotla %10 lar felen hemen gelmez bence , ben şahsen bu çeyrek 11-12 gibi bir kar bekliyordu. fiyasko oldu benim için 3.çeyrekte yüksek gelir ama 4.çeyrek o kadar yüksek olmayacak geçen seneye göre , çünkü 2019 son çeyrek yüksekti , sende görüşlerini yazda onun üzerinden konuşalım hisse ile ilgili , bırak bu ergen ağızlarını

7. Qie dostum ayrıca hisse bugün 6,04 ü görmedimi ben 5 deyince niye sinirleniyorsun , şurda ne kaldı , ayrıca bedelliye girmek istemeyen birçok kişinin bedelli öncesi satışı da olacaktır onun için tahtacı bunları daha düşük fiyattan almak istemeyecek midir ?

Bilmeden boş ve gereksiz laf kalabalığı yaptığınız için sadece şunu yazacağım, maliyetim 3.80. Benim elimdekileri almaya degil 5 ten 0,5 den bile gücünüz yetmez. Yolunuz açık olsun ibagatir dostum
    Qie dostum ayrıca hisse bugün 6,04 ü görmedimi ben 5 deyince niye sinirleniyorsun , şurda ne kaldı , ayrıca bedelliye girmek istemeyen birçok kişinin bedelli öncesi satışı da olacaktır onun için tahtacı bunları daha düşük fiyattan almak istemeyecek midir ?

Sayfa 159/542 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •