Sayfa 159/441 ÝlkÝlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 1,265 - 1,272 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. Hacim çok çok yüksek. Aþapý veya yukarý çok sert bir hareket yolda. Ama eðer verdiyse haftaya 15-16 bandý kesin

2. 4 dak içimde 17.85-17.55. Durumu vahim.
    Tamamen algoritma emirler. Alýcý buldu mu hýzlýca aþaðý çekiyor

3. Takas paylaþan tþk

4. ***TOASO*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alým Satým Bildirimi )

Yapýlan açýklama düzeltme mi? Hayýr
    Ýlgili Þirketler TOASO

Açýklamalar Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayýlý Tebliði kapsamýnda Ülkü Þimþek tarafýndan Kuruluþumuza gönderilen pay alým satým iþlemlerine iliþkin açýklama ekte yer almaktadýr.
    Bildirimlerin MKK tarafýndan KAP'a aktarýlarak kamuya duyurulmuþ olmasý, içeriðinin MKK tarafýndan incelendiði, teyit ya da tekeffül edildiði anlamýna gelmez.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/720177
    “Ey kahraman Türk kadýný! Sen yerde sürünmeye deðil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layýksýn”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

5.  Alýntý Originally Posted by ght Yazýyý Oku
    Brent petrol dusuyor, altinin onsu dusuyor, dow dusuyor, dax disuyor.Dunya kuculuyor.Amerika-cin ticaret savasi borsalari kotu etkiliyor.Bizim borsamiz bu durumdan en cok etkilenen borsalardan biri oluyor.Otomotiv de ilk etkilenen sektorlerden biri.Dow icin 2019 da dahil olmak uzere dusus bekliyorum.Bizim borsa icin bu 80000 hatta 75000lerin telaffuz edilmesi anlamina gelecek.Dolar bazinda 1.2 veya 1.3 centlik bir borsa haline gelecegiz kisa bir zaman sonra.Ford icin 42 veya 43 ler, tofas icin ise 13lu rakamlari telaffuz edecegimizi dusunuyorum.Guzel bilancolara neden tepki vermiyor bazi hisseler diye soranlar cikiyor.Bilancolar zaten onceden fiyatlanan seylerdir.Bilancolar gecmisi, borsa ise gelecegi fiyatlar....ytd.
    bazýlarý geleceði fiyatlar bazýlarý o andaki geliþmeleri fiyatlar... kesin kurallarý yoktur borsanýn... determinist bakýþ açýsý ile piyasalar
    okunmaz...

6.  Alýntý Originally Posted by b_g Yazýyý Oku
    Hacim çok çok yüksek. Aþapý veya yukarý çok sert bir hareket yolda. Ama eðer verdiyse haftaya 15-16 bandý kesin
    Geçen gün 18 hareketini mal vermek için yapmýþ oç larý...
    Bunda gözünü karartmýþlar. Berbat bir görüntüsü var. Gördüðü anda veriyor.

7. hayret geri alým yapýlmýþ.
    gözlerim doldu.

8.  Alýntý Originally Posted by Hasan. Yazýyý Oku
    hayret geri alým yapýlmýþ.
    gözlerim doldu.
    ben görmedim kap'da bir haber?
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 159/441 ÝlkÝlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •