Olur sende yukarı bi tahmin yap arladaşım bizde bilgilenelim yazılarımı okursan hep aşağı demiyorum sen yazdıklarımı tam anlamamışsın anlaşılan
Bugun endeks -1.24 kapadi..
Kervan gida zor da olsa arti kapadi.. gonul isterdi tavan kapasin ama olmuyor.
Alicilar
Anadolu 266 bin
Qnb finans 231 bin
Yapi kredi 222 bin
Osmanlı 222 bin
GEDik 198 bin
Saticilar
Ak yatirim 1.3 milyon lot
Yatirim Finansman 269 bin
Deniz 130 bin
Satan Ak yatirim..
emeklilik fonu adina satiyor. onun buralardan satmasi bence iyi oldu.
Bugun Anadolu-qnb-yapi-osmanli-gedik 5 lisi olmasa hisse -3 kapardi..
Emeklilik fonu amansizca satti..
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[IMG][/IMG]
Dolar bazlı endekste 2013 ten beri devam eden düşüş dalgasının üst trend çizgisinin baskısı devam ediyor. Artık üç tepeden oluşan trend çizgileri sağlam bir direnç oluşturuyor.
2018, 2021 fiyat dalgalanması tepeleri yükselen, dipleri alçalan genişleyen üçgen oluşturmaya başladı. Son yükseliş dalgası tam %50 fibonecci geri alım seviyesinden döndü. 2013, 2017 arası yükseliş dalgası tam %38,2 seviyesinden dönmüştü.
2013 ve 2021 mart ayında oluşan boşluklara dikkat! 2013 boşluğu 8 senedir dolmadı.
2021 mart ayında oluşan boşluk teknik olarak çok önemli ve kısa vadede bu boşluğun doldurma çabasının olup olmadığı dikkatle izlenmeli. Eğer bu boşluk dolarsa, geçici bir panik oluştuğu, boşluk dolmazsa hiç hoş olmayan bir teknik görüntü oluşacaktır. (Muhtemelen ikili zigzag.) Benim şu anki öngörüm, bist100 150, 200 arasında taban oluşturmaya çalıştığı yönünde. YTD.
Tanrı’nın en büyük ve biricik özelliği zamandan azade olmasıdır. Zaman bizatihi Tanrı’nın kendisidir.
Enteresan şeylere devam al takke ver takke
Kardeşim biz gödüğümüzü yorumluyoruz bilmek değil 50 kez bırak 19 rakamları 18 bilem üstünde tutunamamış okadar olumlu habere rağmen bir halt olmamış bu hisseden ne bekliyon artık söyliyim artık benim düşüncem 18 rakamlarıda görmez adamlar gelene veriyor 18 rakamları bidahada göreceğini zannetmem 18 görürse belki gider ama ne zaman hissenin suyu çıktı yok avrupada fabrika alacak yok kapasitesi arttı borsada beklenti önceden alınır gerçekleşincede düşer bukadar basit.Hisse yıldızlı pazara girince ne oldum delisi oldu ne yapacağını şaşırdı o yıldızıda bi gün sökerlerse görürsün o zamanki düşüşünü tahmin bile edemiyorum artık .Karekteri bozuk sadece yatırımcıyı zarara uğratıyor hep yukarı gidecekmiş gibi gösterip satıyorlar Neyse bilgi paylaşımım hoşunuza gitmesede bu bidahada yazmam hissemide satar giderim.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri