Sayfa 159/997 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Sizin aksine Bu forumda nadiren siyasi konulara giriyorum. Ne muhalefeti nede iktidari savundum....Kim hangi tarafi tutarsa tutsun bir ittirazim yok....

Ittiraz ettigim tek nok gerceklerden uzak asiri abartili beklentilerdir. Iktidar degisince ulkede her seyin cozulecegi ve ulkenin duzluge cikacagi soylemlerdir. Ulkesinin refaha, duzluge cikmasini istemeyenin ocagi sonsun. Yuvasi yikilsin.....Kim bunu istemez ki...?
    ?...Ama gercekler farklidir. Bugune kadar kac iktidar gittiyse o kadarda muhalefet partileri iktidara gelmistir.. Degisen, duzelen, cozulen pek bir sey olmadi bu ulkede.

200 yili askindir Ulkenin kronik sorunlari hemen hemen aynidir. 300 yildir ulkenin dunya ekonomisinden aldigi pay hemen hemen aynidir. Bunlar malesef bizim gerceklerimizdir..
    iktidar değişince bu ülkenin sorunlarının % 90'ı çözülecek. bundan emin ol. 200 yılda muhalefet dediğin sürekli suçladığın taraf 20 yıl ancak iktidar olabildi. memleketi kurtarıp, yeni bir ülke kurdu.

ülke toplamda o 200 yıl dediğin sürede 15 yıl kemalizmle , 5 yıl da sağ-sol koalisyonuyla yönetildi. ki ben kemalistim solculukla sloganla ilgim yok, evrensel değerlerle, doğru olanla, faydalı olanla, bilimle ilgilenirim.

sağcıların bu memlekete ne faydası olmuş?

zaten şurda bir tane borsa viop vs yorumun yok. ne zaman siyasi bir şey olsa laf yetiştiriyorsun hemen.
    audentes Fortuna iuvat

2. Arkadaşlar SASA bedelsiz bölünecek.
    Bedelsiz bölünme pay vadelilerde nasıl bir etkisi olur.
    Mesela 6. ay 5.ay'ın altına gelir mi? Vb. gib...

Yani bedelsiz/bedelli bölünmelerin vadeler arasındaki marja etkisi nedir? Teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    iktidar değişince bu ülkenin sorunlarının % 90'ı çözülecek. bundan emin ol. 200 yılda muhalefet dediğin sürekli suçladığın taraf 20 yıl ancak iktidar olabildi. memleketi kurtarıp, yeni bir ülke kurdu.

ülke toplamda o 200 yıl dediğin sürede 15 yıl kemalizmle , 5 yıl da sağ-sol koalisyonuyla yönetildi. ki ben kemalistim solculukla sloganla ilgim yok, evrensel değerlerle, doğru olanla, faydalı olanla, bilimle ilgilenirim.

sağcıların bu memlekete ne faydası olmuş?

zaten şurda bir tane borsa viop vs yorumun yok. ne zaman siyasi bir şey olsa laf yetiştiriyorsun hemen.
    Evet. Erbakan gidince de çözülecekti. Ama bka saplandık. Benim bu konuda umudum yok. Kimse gölge etmesin yeter.

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Evet. Erbakan gidince de çözülecekti. Ama bka saplandık. Benim bu konuda umudum yok. Kimse gölge etmesin yeter.
    o da 20 yıl iktidarda kalsa daha kötü olacaktı. rabbim fırsat vermedi. tarikatların memleketi komple batırdığını görecektik. üzgünüm mevzuyu hiiiç idrak edememişsiniz.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Abdüllah gülü dtcf sinin koridorlarında dekan kovalarken hatırlarım bide her 29 ekimde 10 kasımda kulağının ağrımasındanha bide atadıpı tüm adamların fetöcü çıkmasından hatırlarım. Başkada meziyeti yoktur.
    Abi adamın kulağı sıkıntılı o gerçek. Gidecen o bando buna ızdırap. Ha devletin resmi bayramları ile ilgili sıkıntı varmı bence yok. Atatürkçü olmak ayrı bir şey. Ben Atatürkçü değilim ama hakaret etmem ettirmem. Sonuçta kurucu lider. Atatürkçülük de RTE ye göre başka her dini siyasi görüşe göre başka. Nereye çekersen orayı kapsıyor. Yarın cüppeli de der ben de Atatürkçüyum diye

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    .

diğer yandan.. "böyle gelmiş böyle gider" şeklinde ifade ettiğin konuya katılmıyorum, iyi bir yönetim mümkün. ama şu anda Türk devleti tamamen ilkel bir zihniyet tarafından yönetiliyor ve potansiyelinin çok az bir kısmını kullanabiliyor. öyle abuk konulara vakit harcıyoruz ki. kanal istanbul saçmalığı dahil. yapılan hatalı icraatlerin ülkeye maliyeti trilyon doları rahat bulmuştur..
    Iktidara yonelik elestirilerinizin hemen hemen coguna katiliyorum. Aramizdaki esas fark muhalefet yonelik asiri iyimser yaklasiminizdir....
    Umarim guzel temennileriniz gerceklesir...Bunu istemeyenin kendisi gun yuzu gormesin.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şuan totonla tavana vur dünya da güveni kaybettin. Ucuz bir ülkeyiz cennet bur ülkeyiz ama güven hukuk insan hakları adalet yok.
    Hocam 2001 devulasyonunu hatirliyorsunuz belki. Devulasyond kararindan once MB baskani kasadaki reservi belli banka ve holdinglere dagitmisti. Ayrica kendi sahsi TL hesabinida dovize cevirmisti.
    Yani kisacasi degisen pek bir sey olmadi ulkede...Biz yinede umudumuzu yitirmiyelim tabi.

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    o da 20 yıl iktidarda kalsa daha kötü olacaktı. rabbim fırsat vermedi. tarikatların memleketi komple batırdığını görecektik. üzgünüm mevzuyu hiiiç idrak edememişsiniz.
    Erbakan ile kimse mukayese edilmez adam süper Zeki. Alaman Leopar tankında adamın patenti var çatır çatır para geliyor hala varislerine. Tarikat ehli ile cukkaci tarikat farklı. Biri sade. Kibir menfaat yok. Cüppe yle gezip el öptüren uçkuruna düşkün sapıklar ile karıştırmayın

8.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Iktidara yonelik elestirilerinizin hemen hemen coguna katiliyorum. Aramizdaki esas fark muhalefet yonelik asiri iyimser yaklasiminizdir....
    Umarim guzel temennileriniz gerceklesir...Bunu istemeyenin kendisi gun yuzu gormesin.

Hocam 2001 devulasyonunu hatirliyorsunuz belki. Devulasyond kararindan once MB baskani kasadaki reservi belli banka ve holdinglere dagitmisti. Ayrica kendi sahsi TL hesabinida dovize cevirmisti.
    Yani kisacasi degisen pek bir sey olmadi ulkede...Biz yinede umudumuzu yitirmiyelim tabi.
    O zaman giden 3-5 di şimdi 128-165 milyar dolar çik. O zaman satacak çok şey vardı şimdi sadece don var

Sayfa 159/997 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •