Sayfa 159/690 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 5514 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    adam hayatımı zenginleştirmek istiyorum demiş olabilir mi....burda 1 ev satıyorsun ordan 3 ev alıyorsun.1 araba burda satıyorsun aynısını oarda alıyorsun hemde cebinde 5-6 ay geçinecek paran kalıyor.
    Marmaristeki balık rakı fiyatları da orantısız artınca , birde telefonu degiştirme zamanı gelmisse yarı fiyata I phone alıcak.Coluk yok cocuk yok.adam özgur istediği yer mekan fırsat onun..desene bu ay cari açıga 1.2 M daha geldi en azından nedenini biliyoruz....bende aynısını yapıcammmm...ytd
    hocam adam 70 yasinda

Amerika ya gelen Turkler hakkaten cok degisti. Gecen gun baska birisi ile daha tanistim adam THY de pilotmus gencten bir cocuk esasinda

O kadar parayi birakmis gelmis simdi cafe de garsonluk yapiyor

Bana bunu baskasi anlatsa inanmazdim adam anlatti

Sordum sen manyakmisin diye. Abi cocugumuzun gelecegi icin dedi Istanbul da ozel okullarin yilligi 1 milyon oldu ben bile odeyemiyorum dedi

Hayat ne ilginc

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim burada hisseci arkadaşlar var. Ortak watsap grubu gurup bilgileri paylaşsak bence güzel olur. Sadece hisse analizi yapacağız. Yanlışımız varsa düzeltiriz doğru kararlar alırız.
    Çöken ekonomide.!!!
    Bitik ekonomide.!!!
    Batık ekonomide.!!!
    Hangi hissenin analizini yapacaksın.???
    İnsider trade olan ülkede.!!
    Hep kasa kazanır.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Çöken ekonomide.!!!
    Bitik ekonomide.!!!
    Batık ekonomide.!!!
    Hangi hissenin analizini yapacaksın.???
    İnsider trade olan ülkede.!!
    Hep kasa kazanır.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Umut dünyası abicim. Hepimiz vurkaçoğlu olacagız Ben turpun büyüğü senin heybende biliyordum. Başkalarida heybe kullanıyor.

4. Mehmet Şimşek, hayat pahalılığının farkında imiş, sene sonu enflasyonu yüzde 21 yapacakmış. Mış Mış.

Sanki Anderson konuşuyor veya Dede Korkut. Kardeşim otoyola yapılan zam ve arabalı vapur fiyatlarına örnek vereceğim.

2 yıl evvel Negmar gemicilik ten 100 TL karşılığı eskihisar -tavşanlı arabalı vapur biletlerim vardı gece 10 sabah 10 arası şu an bu biletler kaç lira 465 lira geçen ay 290 idi 2 tane aldım hökümet otoyola zam koyunca bunlarda 290 dan 465 e çıkardılar bu gidişle İzmit Körfezi'ni arabayla dolanarak geçecez karşıya.

2 yılda %465 zam. Düyun-u Umumiye memuruna duyurulur.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek, hayat pahalılığının farkında imiş, sene sonu enflasyonu yüzde 21 yapacakmış. Mış Mış.

Sanki Anderson konuşuyor veya Dede Korkut. Kardeşim otoyola yapılan zam ve arabalı vapur fiyatlarına örnek vereceğim.

2 yıl evvel Negmar gemicilik ten 100 TL karşılığı eskihisar -tavşanlı arabalı vapur biletlerim vardı gece 10 sabah 10 arası şu an bu biletler kaç lira 465 lira geçen ay 290 idi 2 tane aldım hökümet otoyola zam koyunca bunlarda 290 dan 465 e çıkardılar bu gidişle İzmit Körfezi'ni arabayla dolanarak geçecez karşıya.

2 yılda %465 zam. Düyun-u Umumiye memuruna duyurulur.

Yandaşlarda bile % 21 enflasyon hedefinin % 3.75 ila % 5'şi bir ayda gerçekleşirse, o iş biraz zor.

TÜİK'e çok iş düşecek çok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Ocak ayı 4, 4 ortalama gelse bile Şubat da Ramazan ayı zamları olur. Faiz indirimi biraz çok zorlama ile olur o zaman.

Merkez Bankası, Ocak ayındaki metninde aylık enflasyona değil yıllık enflasyona bakacaklarını belirtti. Yani enflasyon aylık 3-4 çıksa bile (ki çıkmaz TÜİK halleder) faiz indirimine devamke.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Merkez Bankası, Ocak ayındaki metninde aylık enflasyona değil yıllık enflasyona bakacaklarını belirtti. Yani enflasyon aylık 3-4 çıksa bile (ki çıkmaz TÜİK halleder) faiz indirimine devamke.
    A.A.'da bile % 3.75 - 5 telafuz ediliyorsa pek TÜİK düşük göstermeyecek gibi, ENAG % 7.5 derse büyük ihtimal TÜİK % 3.75'şe bağlayacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 159/690 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •