Sayfa 156/703 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 5619 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    rahmetli bir amcamız vardı yemin ederken Allaamı inkar edeyim... diye ederdi

yalanım varsa Allaaamı inkar edeyim dayu

100km/s ile gidersen o rakamlar çıkabilir... ama 85-90 arası 4'ün altına, hatta 3,6 civarlarına düşersiniz

yokuş aşağı saldımmıda, aha sana 3,5
    Benim rahmetli babam bu ahalinin "A.. dininden kıymetlidir" derdi, o nedenle Allaamı inkar edeyim diyenin yemini geçmez ,eğer "şart olsun" diyorsa, muteberdir o yemin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ülkemizde öyle şeyler normal görülüyor.

Alışana kadar Askerlikteki gibi bilmem ne kaybı denir.

Yüzde 25 kira artışında kaç kişi öldü, kaç kişi sakat kaldı, bilen var mı?

Hala düşündükçe küfür ediyorum.

Öyle yasa mı çıkar.

Malikanesi olana da, arap zenginine de yüzde 25 sınırı, sosyal konuta da.

Bu nasıl adalet?
    Askerdeki kayba "zayiat" derler, dediğiniz gibi kaç kişi öldü/yaralandı belli değil.

M2 sınırı konabilirdi kira artışında örneğin brüt 120 M2 gibi, 160 M2 daireye 8 bin lira kira veren oldu bu memlekette, site aidatı bile çok daha fazlayken.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3. Bugun bi adamla tanistim adam Marmaristeki yazligini 1.2 milyon dolara satmis. Adam 70 yasinda cocuk yok karisiyla Amerikaya gelmis is kurmak zengin olmak istiyorum dedi

Florida da ev alacakmis 1-2 tane hepsini kiraya verip bir kismiylada is kuracakmis. Nicin? Zengin olmak icin

Yahu 70 yasina gelmissin sahane bir yazlikta yasiyorsun hemde denize sifirmis. Arkadaslariyla hergun raki balik taze yemek sahane bir deniz mukemmel bir hayatin varken bu ne simdi?

Manyak lan millet

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Askerdeki kayba "zayiat" derler, dediğiniz gibi kaç kişi öldü/yaralandı belli değil.

M2 sınırı konabilirdi kira artışında örneğin brüt 120 M2 gibi, 160 M2 daireye 8 bin lira kira veren oldu bu memlekette, site aidatı bile çok daha fazlayken.
    Geçen hafta benim emlakçı anlattı, İstanbul'da 5.levent diye bir yer var burada 1+1 dairenin kirası 40 bin civarı içindeki kiracı 6 bine oturuyor ve çıkmak için 750 bin istemiş adam çare bulamamış, daireyi satmış 7.25 milyona rakkamlar doğru.

Aralıkta kira artış oranı yüzde 58 idi peki neden emekliye total'de yıllık yüzde 45 gibi bir rakam geldi bu sene ikisi de aynı oran değilmi tüfe ?
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bugun bi adamla tanistim adam Marmaristeki yazligini 1.2 milyon dolara satmis. Adam 70 yasinda cocuk yok karisiyla Amerikaya gelmis is kurmak zengin olmak istiyorum dedi

Florida da ev alacakmis 1-2 tane hepsini kiraya verip bir kismiylada is kuracakmis. Nicin? Zengin olmak icin

Yahu 70 yasina gelmissin sahane bir yazlikta yasiyorsun hemde denize sifirmis. Arkadaslariyla hergun raki balik taze yemek sahane bir deniz mukemmel bir hayatin varken bu ne simdi?

Manyak lan millet
    G. Amed abi, hakikaten götün tekisin...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    G. Amed abi, hakikaten götün tekisin...
    adam hayatımı zenginleştirmek istiyorum demiş olabilir mi....burda 1 ev satıyorsun ordan 3 ev alıyorsun.1 araba burda satıyorsun aynısını oarda alıyorsun hemde cebinde 5-6 ay geçinecek paran kalıyor.
    Marmaristeki balık rakı fiyatları da orantısız artınca , birde telefonu degiştirme zamanı gelmisse yarı fiyata I phone alıcak.Coluk yok cocuk yok.adam özgur istediği yer mekan fırsat onun..desene bu ay cari açıga 1.2 M daha geldi en azından nedenini biliyoruz....bende aynısını yapıcammmm...ytd

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benim rahmetli babam bu ahalinin "A.. dininden kıymetlidir" derdi, o nedenle Allaamı inkar edeyim diyenin yemini geçmez ,eğer "şart olsun" diyorsa, muteberdir o yemin.
    doğru dermiş, Allah rahmet eylesin babanıza

şart olsun olmaz abi... o çok büyük yemin

ne olursa olsun o ağıza alınmaz

Allaaamı inkar idiyim'i kabul ediyorsan, en son o var bende...

8. Her şey olacağına şey eder

Sayfa 156/703 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •