DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bugun bi adamla tanistim adam Marmaristeki yazligini 1.2 milyon dolara satmis. Adam 70 yasinda cocuk yok karisiyla Amerikaya gelmis is kurmak zengin olmak istiyorum dedi
Florida da ev alacakmis 1-2 tane hepsini kiraya verip bir kismiylada is kuracakmis. Nicin? Zengin olmak icin
Yahu 70 yasina gelmissin sahane bir yazlikta yasiyorsun hemde denize sifirmis. Arkadaslariyla hergun raki balik taze yemek sahane bir deniz mukemmel bir hayatin varken bu ne simdi?
Manyak lan millet
Geçen hafta benim emlakçı anlattı, İstanbul'da 5.levent diye bir yer var burada 1+1 dairenin kirası 40 bin civarı içindeki kiracı 6 bine oturuyor ve çıkmak için 750 bin istemiş adam çare bulamamış, daireyi satmış 7.25 milyona rakkamlar doğru.
Aralıkta kira artış oranı yüzde 58 idi peki neden emekliye total'de yıllık yüzde 45 gibi bir rakam geldi bu sene ikisi de aynı oran değilmi tüfe ?
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
adam hayatımı zenginleştirmek istiyorum demiş olabilir mi....burda 1 ev satıyorsun ordan 3 ev alıyorsun.1 araba burda satıyorsun aynısını oarda alıyorsun hemde cebinde 5-6 ay geçinecek paran kalıyor.
Marmaristeki balık rakı fiyatları da orantısız artınca , birde telefonu degiştirme zamanı gelmisse yarı fiyata I phone alıcak.Coluk yok cocuk yok.adam özgur istediği yer mekan fırsat onun..desene bu ay cari açıga 1.2 M daha geldi en azından nedenini biliyoruz....bende aynısını yapıcammmm...ytd
Her şey olacağına şey eder
Yer İmleri