Sayfa 159/1006 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    MESELA BAKIN,kitlesel katliam-soykırım (HİTLER VS) ve tecavüz yapanların hepsi(tarihdeki büyük olaylar), inançsızdır.

Çünkü AHİRETE-yaratıcıya inanan bir insanın zulmunun bile limiti olur.

İMAN kuvvetlendikçe;-ALLAH KORKU-SEVGİSİ artıkça,ahlak-insanlık-vicdan vs..artar..bence bu net...

bu tartışmalara pek girmek istemiyorum ama demek ki bizi şu anda yönetenlerde bu kırmızı ile belirttiğinden eser yok ki, her türlü yolsuzluğu ve de özellikle TUIK üzerinden kul hakkına girmelerini neye bağlıyorsunuz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Giriş olmazsa kısa ralli falan bile olmaz...Tepki hareketleri olur sadece. 5 düşer 3 çıkar..
    Bakalım nereden girmeye başlayacaklar...
    yabancı buraya şuanda gelmez geldiği tek enstrüman faiz keş para
    adam ne gelsin muhalife her gün ülkede dava var ,
    veriler kalem oynaması ile dolu,
    zaten bofa raporu yayınlandı cary trader devam diyorlar ,
    enflasyonda ivme aşağı görmek istiyorlar maaş vericem diye 2 nin üzerinde gelecek veriyi 1 yapmayla kimse gelmez , bak raporda cari açaığa dikkat diyor bozulma belirtisi var diyor ,
    sonuç olarak bu adamlar bu piyasaya tam anlamıyla güvenmiyor.Nisan Mayısyta bir daha bakarız bana göre
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    bu tartışmalara pek girmek istemiyorum ama demek ki bizi şu anda yönetenlerde bu kırmızı ile belirttiğinden eser yok ki, her türlü yolsuzluğu ve de özellikle TUIK üzerinden kul hakkına girmelerini neye bağlıyorsunuz?
    tecavüzün ne olduğunu .. cahilllere yine biz öğretelim.

kelime anlamı : ötesine geçme, sınırı aşma.

mal .. mülkiyet.. kul hakkı... adalet.. fikir.. din dil ırk..

kısaca bu saldırıların tümü. tecavüzdür.

ama bunların kafası bel altı işlediği için birtek.

4. Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    19s
    Karahan: Hanehalkı enflasyon beklentileri iyileşmeye başladı https://foreks.com/haber/detay/6787d...smeye-basladi/

külliyen yalan dışarı bir çıksın sorsunlar bakalım millet yüzlerine ne diyecek
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

hadi pala galdır gel bekliyoruz seni köşede

6. Dini tartışmaların bir sonu yok. Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim. Eğer benim suç işlememi önleyecek şey cehennem korkusu ise e o zaman ben ********in önde gideniyimdir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    19s
    Karahan: Hanehalkı enflasyon beklentileri iyileşmeye başladı https://foreks.com/haber/detay/6787d...smeye-basladi/

külliyen yalan dışarı bir çıksın sorsunlar bakalım millet yüzlerine ne diyecek
    Kendi hanesinde yaptı sanırım anketi
    Bu da hızlı öğrendi bu işleri.. Cin olmadan adam çarpmaya başladı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    İMAN EKSİKLİĞİ...süphe içindeler.

Yoksa GAYBA(Ahiret-cennet-cehenneme) tam olarak inanan bunlarda ASLA ISRARCI olamaz.

A.DİLİPAK demişti; ''AKP belediye teşkilatında bile 30 meclis üyesinden sadece birisi namaz kılıyor'' demişti...AKP, dindar vs değil yani.

veya uydurdukları bir yalan var.

BUNU VATAN İÇİN YAPIYORUZ...VEYA AKLAMAK İÇİN UMREYE GİDİYORUM..

Bence her insan, herşeyi kendince AKLAYACAK bir psikoloji geliştirebiliyor.GÜNAHIN İLKİ ZORDUR..gerisini psikoloji çözer.

Sayfa 159/1006 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •