Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
yabancý buraya þuanda gelmez geldiði tek enstrüman faiz keþ para
adam ne gelsin muhalife her gün ülkede dava var ,
veriler kalem oynamasý ile dolu,
zaten bofa raporu yayýnlandý cary trader devam diyorlar ,
enflasyonda ivme aþaðý görmek istiyorlar maaþ vericem diye 2 nin üzerinde gelecek veriyi 1 yapmayla kimse gelmez , bak raporda cari açaýða dikkat diyor bozulma belirtisi var diyor ,
sonuç olarak bu adamlar bu piyasaya tam anlamýyla güvenmiyor.Nisan Mayýsyta bir daha bakarýz bana göre
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
19s
Karahan: Hanehalký enflasyon beklentileri iyileþmeye baþladý https://foreks.com/haber/detay/6787d...smeye-basladi/
külliyen yalan dýþarý bir çýksýn sorsunlar bakalým millet yüzlerine ne diyecek
hadi pala galdýr gel bekliyoruz seni köþede![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Dini tartýþmalarýn bir sonu yok. Yalnýz þunu söylemeden geçemeyeceðim. Eðer benim suç iþlememi önleyecek þey cehennem korkusu ise e o zaman ben ********in önde gideniyimdir.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
ÝMAN EKSÝKLÝÐÝ...süphe içindeler.
Yoksa GAYBA(Ahiret-cennet-cehenneme) tam olarak inanan bunlarda ASLA ISRARCI olamaz.
A.DÝLÝPAK demiþti; ''AKP belediye teþkilatýnda bile 30 meclis üyesinden sadece birisi namaz kýlýyor'' demiþti...AKP, dindar vs deðil yani.
veya uydurduklarý bir yalan var.
BUNU VATAN ÝÇÝN YAPIYORUZ...VEYA AKLAMAK ÝÇÝN UMREYE GÝDÝYORUM..
Bence her insan, herþeyi kendince AKLAYACAK bir psikoloji geliþtirebiliyor.GÜNAHIN ÝLKÝ ZORDUR..gerisini psikoloji çözer.![]()
Yer Ýmleri