Sayfa 16/312 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 121 - 128 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. Yazanı yok tahtada alanı satanı yok pehh bir tek eski ağalar var birde raslantı sonucu gelen bşr kaç yeni yatırımcı sn eczacıbaşına duyurulur özelliklede sn emre eczacıbaşına. Bir marka yaratmaksa amacınız önce şirketinizin piyasadaki durumuna bir bakın kaç senedir zarar yazdırıyorsunuz ve aynı yönetim idare ediyor üstüne de aferin alıyor nasılsa olan gariban ortaklarınıza oluyor ortaklarını yoluncak kaz gibi gören bşr anlayışla sizden de bir şey olmaz . istediğiniz kadar çabalayın önce saygı göstereceksin şirket sizin babanızın bile olsa zamanında sermayeye açmışsın o zaman adama derler 25 senedir yatırımcına ne verdin temettü yok büyüme yok halka arzda dolar bozan hala zararda sizde zarardamısınız sn eczacıbaşı .

LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İlla şikayet mi edeceğiz siz hiç mi bakmazsınız şirketin piyasa değerine koca mutfak işine girdiniz kile başına köfte ekmek tezgahı açmadınız değerlemeler rezalet yaptığınız iş elit işi müşteriler beyaz yaka plaza takımı biletler biletix te 350 tl 1 lot şirket hissesiyle bilet bile alamıyorum bırak yemek yemeyi.

3.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    arkadaslar cok uzun suredır yatay gıden ıntem ıcın dusuncelerınız nedır
    Ecyap ortaklığından 2 yıl sonunda zararına çıkartıldığımdan sonra bu adi guruba 1 lira bile yatırmam. Bununda eninde sonunda borsadan çıkacağını düşünüyorum, ha şimdi sn gazmanbaba bana kızabilirde,kendisi ecyap tan eski ortak olur.

4.  Alıntı Originally Posted by kapadokyalı Yazıyı Oku
    Ecyap ortaklığından 2 yıl sonunda zararına çıkartıldığımdan sonra bu adi guruba 1 lira bile yatırmam. Bununda eninde sonunda borsadan çıkacağını düşünüyorum, ha şimdi sn gazmanbaba bana kızabilirde,kendisi ecyap tan eski ortak olur.
    Sn paydaşım sana neden kızayım sende haklısın ecyap örneğinde bahsettiğin gibi. Bizler utanmayacağız ve unutturmayacağız ama bu sefer daha hazırlıklı bir durumdayız diye düşünüyorum.

5. Bu arkadaş yine grup kağıtlarını takmıyorum modunda zirve tazeleyenler ve zirveden tavandan daha uzakta kalan intema bari 75000 endekste 2450 denemiştin hayırsız...

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.

6. Yeni kurumlar görüyorum alış tarafında hayırdır birileri bir şeylerin kokusunumu aldılar. Yoksa etrafı mutfaktan gelen yemek kokusumu sardı intema ev ve yaşam konseptinden. Ünlü şeflerimiz tahtayıdamı ziyarete geliyor.

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.

7. Diğer kağıtlardan uç beş kazanan yeterınce kazandığını düşünen sıra bunada gelir umuduyla gelıyordur

Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Yeni kurumlar görüyorum alış tarafında hayırdır birileri bir şeylerin kokusunumu aldılar. Yoksa etrafı mutfaktan gelen yemek kokusumu sardı intema ev ve yaşam konseptinden. Ünlü şeflerimiz tahtayıdamı ziyarete geliyor.

8. Kim gelir ona bir şey diyememde bu kanyondaki yeni iş tutarsa önü açık ben şahsen etkilendim ama ortak olarak bana kar mı yoksa yine zararmı düşer kısmında pek emin olamıyorum senelerdir yaptıkları işten zarar etmesini becerdikleri için 😄 ihtiyatlı olmakta fayda var. Yinede güzel bir atılım en azından bir şeyler denemeye başladılar bir kaç senede bunun sonucu için bekleriz olur bitet nasıl olsa alıştık beklemeye ...

Sayfa 16/312 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •