Sayfa 16/173 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 1377 madde; 121 - 128 arası.

Konu: SUMAS-Sumaş Suni Tahta ve Mobilya Sanayi A.Ş

1. Tesekkurler bilgi icin ben 9 agustos diye biliyordum ama Kap'ta evet sumas icin 30 temmuz yaziyor son tarih. Poip oldugu icin sanirim farkli son tarihleri. Biraz uzuldum cunki henuz istedigim lot elimde yok ama yarin bakacagiz artik
    Benim de tahminim 7 mn civari kar. Bilancoda nakitin 20 milyona cikmasi.

SUMAS Solo 2018/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 7287127 Yıllık Değ%:306

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Yarın direkt tavan olur mu.? 20.7 milyon TL nakdi olmuş şirketin.

Alıntı Originally Posted by Neweco Yazıyı Oku
    Tesekkurler bilgi icin ben 9 agustos diye biliyordum ama Kap'ta evet sumas icin 30 temmuz yaziyor son tarih. Poip oldugu icin sanirim farkli son tarihleri. Biraz uzuldum cunki henuz istedigim lot elimde yok ama yarin bakacagiz artik
    Benim de tahminim 7 mn civari kar. Bilancoda nakitin 20 milyona cikmasi.
    Tebrikler Sn.Neweco, karı da nakiti de aşağı yukarı isabetli tahmin etmişsiniz. Ben biraz daha ihtiyatlı davranmıştım

Alıntı Originally Posted by kevin111 Yazıyı Oku
    Yarın direkt tavan olur mu.? 20.7 milyon TL nakdi olmuş şirketin.
    Normalde olması gerekir. Lakin bu piyasa şartlarında bir çok karlı şirket gibi sumaş'ında F/K oranları maalesef yerlerde sürünüyor. Hemen olmasa da orta uzun vadede elbet hak ettiği yerlere gelecektir.

En olumlu taraflar; şirketin neredeyse hiç alacak bakiyesi ve finansal borcu bulunmaması, buna karşın nakit oranının yüksekliği, esas faaliyet kar marjının yükselmesi ve neredeyse karın tamamının nakit akımına atılması.

global menkulden ısrarlı ve sürekli satışlar var. o satışlar kısa vadede cari fiyatta baskı yaratıyor ancak temel olarak hakkettiği fiyatlarda değil asla. bol kazançlar

8.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Tebrikler Sn.Neweco, karı da nakiti de aşağı yukarı isabetli tahmin etmişsiniz. Ben biraz daha ihtiyatlı davranmıştım
    Tesekkurler hepimize hayirli olsun gercekten guzel bilanco
    Sene sonu 15e ulasacak gibi kar.
    OSB gercekten ilginc bir urun. Yurtdisinda bu isi yapan firmalarin yatirimci sunumlarini incelemenizi tavsiye ederim. OSB fiyati surekli yukari gidiyor, talep cok guclu. OSB fiyati halen 250-300 euro, rakibi olan Plywood 450-500 euro. Turkiyede piyasanin kabaca yarisi OSB yarisi plywood. Amerikada OSB agirligi yuzde 90lara kadar cikmis. Yani burada kriz olsa bile bence sumasi cok etkilemez, pahali olan plywood dan ucuz olan OSB ye kayis var talepte.

Sayfa 16/173 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •