bugün açığa satış lot:1.751.952 lot en düşük:72 en yüksek:78 ort:0748.....
bugünkü açıkçıların başına gelenden sonra bu kadar açık enteresan.tabii malın çoğu adamlarda.bence ilginç![]()
bugün açığa satış lot:1.751.952 lot en düşük:72 en yüksek:78 ort:0748.....
bugünkü açıkçıların başına gelenden sonra bu kadar açık enteresan.tabii malın çoğu adamlarda.bence ilginç![]()
tebrikler ortaklar gerçi benim tahminimin üstüne çıktı bugün ama hayırlısı bakalım
Tektu güzel toplandı bana göre giderse şaşırmamak lazım bizdeki lotlarıda kolayca elimizden alacaklardır benim 1.00 ufak bi karşa veririm spek kardeş bi dahada bu tahtaya yanaşmam
Benim için Bugünkü yükselişin
hiç bir önemi Yok. Daha 1 ay önce bedelli fiyatına gelmeden bu hisse 1.10 lardaydı 1,55 leri gördü demem şu ki bedelli bitti .
Değerlendirme bitti, villalar satışa kondu peki hisseye yansıyan nedir ? Koskoca bir sıfır
Şimdi 78 sevinecek değiliz.
Maliyetimi herkes biliyor 67 lakin daha önceki zararımdan kaynaklı 73e denk geliyor . Her yatırım yaptığım hissede %100 marjla hareket ediyorum. Bu durumda 1,46 tekabül ediyor ki hedef fiyatım bu değil.
Ama tektunun kasasında kabaca 1 milyar tl 250 milyon dolar + hali hazırda arsalar varken bu kadar parayla borçsuz bir para yatarken bu fiyatlar komik bile değil.
Bu haberle soluksuz 10 tavan gerekirdi buda hissenin şuanki olması gereken fiyatın 3 civarı olması lazımdı. Gelin görünki patronlar küçük hesapların adamları iş adamı değil.
Geçen 25 bin tl lik ceza geldiğinde
bu son kötü haber bu sebeple düşüşün nedenide belli oldu demiştim .
Ve hisse 65 fiyatından tepki verdi
ama daha alım iştahında değil endexin %3 çıktığı günde bir hafta önceki rakamında ne zamanki bu hisse 89 kırar ve üstü kapanış yapar o zaman korkmayın operasyon başladı derim. Tevazuya gerek Yok yılların tecrübesi Bu forumda yazdıklarıma kulak veren her ky kazanır. Daha önce hangi hisselerim olduğunu buraya yazdım
Girin diğer hisselerimdeki forumlarındaki yazılarıma göz atın pişman olmazsınız.
Kısaca 89 ve üstü kapanış yapıp geçmedikçe kimse hayale kapılmasın, istediği yerlerden süründürür hepimizi.
Bu ara Özelden soru soran arkadaşlara
cvp veremiyorum şehir dışındayım
haklarını helal etsinler . Yukar dada belirttiğim gibi 89 takip etmelerini öneririm bol kazançlar.
Kapanışı tam dirençte yapmış.
Kısa da direnç noktası 0.92 olarak gözüküyor.
Bana göre de 0.92 seviyesini geçerse yüklü alımlar gelebilir hisseye.
Muhtemelen 0.92ye kadar yükseltip buralarda bi süre bekletirler diye düşünüyorum.
YTD.
şeker dünkü aldıklarını nereye göndermiş görebilen var mı?
Yer İmleri