Sayfa 16/1000 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    geç bunları ya masal okuma...yenir veya yenmez...onu bırak herkes kendisi karar versin...sen ona değil fiyatlara bak...amacın konuyu saptırmak tıp doktoru kesildin başımıza...sanki bu millet ilk kez bu kış domates, patlıcan yer oldu veya yemek istedi...
    meyve ve sebze mevsiminde yenilmeli

eger karpuz yazin yetisiyorsa bir sebebi var

bunlari bilmek icin doktor olmaya gerek yok ayrica 1970 lerden once Turkiyede ne sera vardi ne tarimsal ilac vardi ne hormon ne antibiyotik vardi zaten GDO da yoktu. O zamanlar yedigim meyve sebzenin tadi yaninda simdikiler bes para etmez.

Bilen bilir

Ahmetg Guest
    Demirel in sacma laflarindan biri

olafın manasını bilsen saçma demezdiin o laf için iktisatta kaç tez yazılmıştır. halkınn anlayabileceği dilden söylenmiş en önbemnli iktisat ve siyaset kuramlarından biridir.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Kisin patlican domates biber olmaz ve yenmez. Olanlar sera urunu ve lezzetsiz icinde gida yok cunku mevsimi degil gunes lazim gunes yok

Kisin kis sebzesi yenir, nasil bir millet olduk mevsimleri bilen yok artik
    Ben yemiyorum yiyen yiyiyor geçen alanları gördüm 7,5 TL den

Birde burada hanımlar yazın 1 TL den aldıkları patlıcan ve domatesleri kurutup,patlıcanı patlatıp konserve,domatesi doğrayıp yana sarımsak karıştırıp,yada menemenlik yapıp kavanozluyorlar.

Hala onları kullananlar var.Yaz gelince dondurucuda olanlar ve kurutulmuşlar bitecek ve yeni malzeme alınca fiyatı görecek olanlar var.

Çoğu bunların akp ye oy verenler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Demirel in sacma laflarindan biri

Bence ironi yapmış.
    Aldığım nefesi verme garantim yok iken, borsa dolar falan filan ile ilgili bir saniye sonrasını bilme şansım yok! Yazdığım her şey, edinilmiş tecrübelerden kaynaklı tahminler.

Alan Yatırım Menkul Değerler ( http://www.alanyatirim.com.tr )
    Tarafından Hazırlanan BIST ve VİOP Bülteni:
    "BIST 100… Geçen Haftayı Düşüş ile Tamamladı… Geçen haftaki karışık seyirin ardından BIST 100 Cuma gününü düşüş ile 103.266
    (%-1,21) seviyesinden kapattı. Yükselişi ile en çok dikkat çeken hisse
    %8,30'luk yükselişi ile IPEKE olurken, düşüşü ile en çok dikkat çeken hisse ise BIST100 içinde %-5,28'lik düşüşü ile KRDMD oldu. Bu hafta yurtiçi gündem açısından çok önemli olan bugün açıklanacak olan TÜFE ve Çarşamba açıklanacak olan TCMB toplantısı takip edilecektir. Bunun ile birlikte yurtiçi jeopolitik ve ekonomik riskler, yaklaşan yerel seçimler ve Suriye ile ilgili haber akışları yakından takip edilmeye devam edilecektir. "
    bir halt olacağı yok.

Günaydın kafe , iyi haftalar herkese

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bursa merkezli FETÖ soruşturması kapsamında 25'i muvazzaf 50 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 16/1000 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •