Sayfa 16/32 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
Arama sonucu : 250 madde; 121 - 128 arası.

Konu: karar_ anı

burda havalar nasıl bir bakayım diye bankalara karıştırdım. YKBNK dikkatimi çekti. tam bir endeks kağıdıdır. hafife alınacak bir kağıt değil. 2.01 desteğe tutunabilirse endeksi ayakta tutar.. aha lafıda tükettim hadi bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    kimilerinin tekrar döneriz, kimilerinin, çok olumsuz baktığı piyasada bende yarım aklımla endeks 1064.42 desteği çok önemsiyorum. evet arada dört bin puan fark var ama borsada olmaz diye bir şey yok. tabii göstere, göstere, satmayarak türlü oyunların oynanacağı pyasada 1064.42 kilit rakam olarak görüyorum. üzerinde kaldıkca çıkmadık candan ümit kesilmez, altında ise nefes darlığı devam edecektir tir, tir, tir, evet tir yaaa.. düşünüyorummu diyecektim.. o düşünenlerin çoğu kaşınıyor şimdi
    burası baba destek ama çok açık ara yazmışım. arayı doldurayım dedim.

destekler
    1085.23

1072.80
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    890
    Üstadım krdmb devam mı

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    her gün onlarca hissenin tavan, onlarca hissenin taban, olduğu bir dönemde endeks yazmanın ne bir zevki olacağı, nede bir faydası olacağı için,

kimsenin işine karışmadan kafama göre hisse falan yorumlamadan... tahmin, fal açmaktan başka bir şey değildir çünkü

ilk etapta trade imkanı verebileceğini düşündüğüm hisseler

MSGYO_ favori

KRDMB_ plase
    KRDMB erken sattık herahalde ama kar kardır.Siz yazdığınızda acemi borsacı gözüyle grafiğini beğenmiştim.Teşekkürler...

Alıntı Originally Posted by kocbey Yazıyı Oku
    KRDMB erken sattık herahalde ama kar kardır.Siz yazdığınızda acemi borsacı gözüyle grafiğini beğenmiştim.Teşekkürler...
    boş verin çok kazanmak istemeyi. ne zaman çok kazanma hırsı başlar işte o zaman zarar gelmeye başlar. kazandınızmı? siz ona bakacaksınız. gerisi hikaye. bol şanslar

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    boş verin çok kazanmak istemeyi. ne zaman çok kazanma hırsı başlar işte o zaman zarar gelmeye başlar. kazandınızmı? siz ona bakacaksınız. gerisi hikaye. bol şanslar
    Haklısınız.Aza kanaat etmeyen,çoğu bulamaz derler

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    890
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    Doğru diyorsun üstad yapıştırdım geçtim karşıya hisse mi yok bize Allaha sen

Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Doğru diyorsun üstad yapıştırdım geçtim karşıya hisse mi yok bize Allaha sen
    tabi bunu kendi anlayışıma göre yazdım ama bir şeyler yaptıracağım. ama...

Sayfa 16/32 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •