Originally Posted by
zıpzıp
Arkadasim benim ki bir tahmin,eczaci bu kagitta yillardir operasyon yapiyor, amaçislem gördüğü fiyati dusuk tutmak ve belkide % 98 ine ulasip koddan çıkmak,dususe oynarken , yuksek bedelli söylentileri cikartip fiyati düşüş yonunde baskilamak ve bezdirip sattirmak, fakat bedelli yapma olasiligi da yok degil, intema buyuk bir atilimin esiginde, hedef gıda ve Yapı gross marketler zinciri kuracagini saniyorum, zaten 1 yıl once kapa gonderdigi aciklamalardan bunu cikardim,intema en cok sattigi hazir mutfak isinde artik uretime geçti ve buradaki kar marji cok yukseldi, bunun disinda yeni hedefi Bauhaus gibi yapi marketler ve gida marketler zinciri kuracagini anladim bence hedef buyuk ve once buyuk yatirim icin buyuk sermayeye ihtiyaci olacak yuksek bedelli bu acidan olabilir, ilerisi devasa çok karli koca bir sirket olacak diye fikrim var, eczacilar bu sirketin buyuk yatirim aşamasını zarari her bilancoda artirarak islem fiyatini dusurerek hissedekileri dokmek icin ugrasacaktir,eczacilarin her zaman hedefleri bu olmustur,gercek bir yatirimci bu kagidin degerini cok kolay cikartir,kisaca bu kagit su an en az 1 sene sonra kar edebilir, buyuk bir yatirimin esiginde, para lazim, sonra buyuk kazanc, ben onceden burada yanlis anlasildim, yada masus carpittilar yazdiklarimi, uzuncular bu kagittan buyuk ekmek yerler eger koddan cikmazlarsa birkac sene sonra yine bu topikte görüşürüz insallah bir zipzip vardi bunlari yazmisti dersiniz...bu kagit uzun vade yuksek getirilidir, yazdiklarim benim hesaplarim ve fikirlerimdir, tavsiye degildir.
Not: Bir ihtimal ecyaptaki payini satabilir, bedelli, bedelsiz yuksek bir artirim da yapabilir.
Yer İmleri