Sayfa 160/597 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Bu işten gerçekten en karlı çıkanlar SAnko ya 9,20 (4,09) tl den hisseleri devredenler kimlerse onlar.ve de El altından kimbilir neler oldu.Sallayacaksanız bu hisseyi devreden ortaklara ve madem o kadar iyi niyetliler çağrı yapmayan Sanko ya saydırın bize değil.

Bu topiclerde öyle yazılar var bilirsiniz alt alta kopyalayıveririm olur biter.Biz boş konuşuyormusuz siz o kadar dolu konuşmuşsunuz ki yıllardır hisse en düşüğünü gördü.ve de oralarda yazdığınız yazılarda uzun süre jenerik olur.ve ben hiç istemem topicde çok yazı yazılsın sayfa 999 olunca o yazılar arşive gitsin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. bir inat uğruna yapılan zarara bakar mısınız.40 milyon usd den 56 milyon usd ye 16 milyon usd yi bir çırpıda çizen sayın yönetimiz.
    5 Milyon TL hisse geri alımı için kendilerine verilen yetkiyi kullanmamak için ne yapacaklarını ,ne söyleyecekleri bilmiyorlar.
    ytd.
    Saygılar,

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Niye sende bir inat uğruna sabah akşam burada sallamıyormusun?Adamlar keriz mi kendilerine o operasyonu yapana yedirirler mi?yedirmediler tabii ki.
    tabi ki keriz değiller; senin benim ortak olduğumuz parayı harcamak kolay,kendi ceplerinden harcasınlar da görelim bakalım.
    Söke ye hisse geri alımında uğratılan zararı yazında forumdakilerde bilgilensin. Biz doğruya doğru ,yanlışa da yanlış diyebilecek
    görüşe sahibiz. Tabi görüşümüzü bildireceğiz ,sonuçta bu şirketin çıkarları aynı zamanda benim çıkarım.
    80 milyon TL kar yaptığında (sermaye 80 milyon du) GK da yönetime giydirenleri de gördük, izledik.
    keseri hep kendine yontanlarla oldum olası hep karşı olmuşumdur. hem bana hep banacılara....

2,70x2,25=6,07 .- TL uzun yıllar sürekli işlem gördüğü yıllara geri döndü.

Sanko ya gelince özel emirle istediğin fiyata almaları da olacak iş değil. Onun da ne amaçla bunu yaptığı daha önce yazmıştık.
    Ama buna izin veren yasal mevzuatta bir boşluk olduğu apaçık ortada. Aynı fiyattan belli bir miktar çağrı yaptırma zorunluğu
    şeklinde bir kanun maddesi olsa ,bu kadar rahat işlem yapamazdı.

ytd.
    Saygılar,

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Yok ben bir gün gelicem karıştırıvericem 2 tane Gk yı hobi niyetine kim ne yapmış görecek herkes o zaman.bazı isimleri de kurumsal kimlikleri ile tutanaklara geçirtivericem ondan sonra sen sağ ben selamet.Herşeyi bilip GEDik i bilemeyen seni de göreceğiz o zaman.
    özledik seni geçen yıl gelmedin.

5. Sayın Badi hani biz göstergeyiz ya dün ya da bugün verdin mi portföyün % 25 ini.Ya da bu seferde % 25 versen ama hisse alıp başını gitse geçen sefer yaptığın gibi mutluluk içinde burada yazacakmısın-yazabilecekmisin?

Madem Gedik önemli değil burada a yazıp b yapan önemli değil burada bize gelene kadar atmasyonun kralı var ama 2 kelime onlara laf yok.

Not : Susma hakkını kullanabilirsin bizim dinimizde zorlama yok.Ama yazdıklarımı şöyle bir tartman yararına olur.Cevap için şimdiden teşekkürler.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Bizim için bir farkı yok, Ha Bursacı ha Batıcı ..
    Al birini vur diğerine, ama olsun, onların bildiğini herkes bilsin..
    Oyun mertçe orta da dönsün. Yatırım batırım tavsiyesi falan değil.

Grafiği yorumlamakta güçlük çeken özelden sorabilir.

7. Ben yorumlamakta çok zorluk çekiyorum.Özele gerek yok burada açık açık yaz.Sonra her şartta ben bildim ayağına yatma.Bir diğer konu boşver grafiği senin uzmanlık alanın fare ne durumda ondan haber ver.Bak burada meraklıları çok faydalansınlar.Bir de geçen gelene geçene veriyordun ........ Ama sende haklısın her zaman dediğim gibi buradakilere senin gibisi müstehak az bile yapıyorsun.Hayırlı işler bol güneşler.Yalnız dikkatli yaz ben nerede ne yazdığını çok iyi biliyorum çünkü.Bizi uyutmaya kalkışmada kimi uyutursan uyut.Ha bir de sakın böyle bir grafik koyup gap map diye de millete yedirmeye kalkma.En son ne yapmaya kalkıştığını da biz çok iyi biliyoruz.Onu da ancak buradaki dünyadan bir haber olanlara yutturursun.Sazan gibi bilmedikleri şeye atlayıp gap bekleyenler daha çok bekler.

8. [QUOTE=Zdx&Lunar Soul;3132889]Sayın Badi hani biz göstergeyiz ya dün ya da bugün verdin mi portföyün % 25 ini.Ya da bu seferde % 25 versen ama hisse alıp başını gitse geçen sefer yaptığın gibi mutluluk içinde burada yazacakmısın-yazabilecekmisin?

Madem Gedik önemli değil burada a yazıp b yapan önemli değil burada bize gelene kadar atmasyonun kralı var ama 2 kelime onlara laf yok.

Not : Susma hakkını kullanabilirsin bizim dinimizde zorlama yok.Ama yazdıklarımı şöyle bir tartman yararına olur.Cevap için şimdiden teşekkürler.[/QUO

Çok ufak bir bölümünü verdim,artık kademeli verip,sizin durumunuza göre ayar çekiyorum.(kızmayın ama)daha kankiniz tam olarak yoğunlaşmadı onada bakıcaz.Hisse alır başını giderse(?)...ne demek oluyorsa...7-8 yıldır görmedim.
    Bu güne kadar olduğu gibi ya gitmezse.yine ayak oyunları her zamanki olduğu gibi oynanırsa...işte sizler ve kankiniz burada devreye giriyorsunuz.%25 benim için sigorta.kalanıda bana yeter.ancak sizlerin 4,91 i geçmeden(!) Alır başını gider lafını söylemeniz anlamsız.Durumun gereği tarafımdan yapılacaktır.Diğer senetlere bakarız.düşerse alırız hiç sıkıntı yok.Benim yaptığım % 25 lik alım satım işleri kademelidir.Genel zarar zaten çıkmaz bunun farkındayım.Ancak deveden ne kadar kıl kopartsam kardır.nüansım belli.siz kafanızı yormayın.(ytd.)
    Son düzenleme : Badi; 06-02-2019 saat: 21:36.

Sayfa 160/597 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •