Sayfa 160/583 ÝlkÝlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,273 - 1,280 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    [QUOTE=Zdx&Lunar Soul;3132889]Sayýn Badi hani biz göstergeyiz ya dün ya da bugün verdin mi portföyün % 25 ini.Ya da bu seferde % 25 versen ama hisse alýp baþýný gitse geçen sefer yaptýðýn gibi mutluluk içinde burada yazacakmýsýn-yazabilecekmisin?

Madem Gedik önemli deðil burada a yazýp b yapan önemli deðil burada bize gelene kadar atmasyonun kralý var ama 2 kelime onlara laf yok.

Not : Susma hakkýný kullanabilirsin bizim dinimizde zorlama yok.Ama yazdýklarýmý þöyle bir tartman yararýna olur.Cevap için þimdiden teþekkürler.[/QUO

Çok ufak bir bölümünü verdim,artýk kademeli verip,sizin durumunuza göre ayar çekiyorum.(kýzmayýn ama)daha kankiniz tam olarak yoðunlaþmadý onada bakýcaz.Hisse alýr baþýný giderse(?)...ne demek oluyorsa...7-8 yýldýr görmedim.
    Bu güne kadar olduðu gibi ya gitmezse.yine ayak oyunlarý her zamanki olduðu gibi oynanýrsa...iþte sizler ve kankiniz burada devreye giriyorsunuz.%25 benim için sigorta.kalanýda bana yeter.ancak sizlerin 4,91 i geçmeden(!) Alýr baþýný gider lafýný söylemeniz anlamsýz.Durumun gereði tarafýmdan yapýlacaktýr.Diðer senetlere bakarýz.düþerse alýrýz hiç sýkýntý yok.Benim yaptýðým % 25 lik alým satým iþleri kademelidir.Genel zarar zaten çýkmaz bunun farkýndayým.Ancak deveden ne kadar kýl kopartsam kardýr.nüansým belli.siz kafanýzý yormayýn.(ytd.)
    Son düzenleme : Badi; 06-02-2019 saat: 21:36.

2. Bizim için bir farký yok, Ha Bursacý ha Batýcý ..
    Al birini vur diðerine, ama olsun, onlarýn bildiðini herkes bilsin..
    Oyun mertçe orta da dönsün. Yatýrým batýrým tavsiyesi falan deðil.

Grafiði yorumlamakta güçlük çeken özelden sorabilir.

3. Ben yorumlamakta çok zorluk çekiyorum.Özele gerek yok burada açýk açýk yaz.Sonra her þartta ben bildim ayaðýna yatma.Bir diðer konu boþver grafiði senin uzmanlýk alanýn fare ne durumda ondan haber ver.Bak burada meraklýlarý çok faydalansýnlar.Bir de geçen gelene geçene veriyordun ........ Ama sende haklýsýn her zaman dediðim gibi buradakilere senin gibisi müstehak az bile yapýyorsun.Hayýrlý iþler bol güneþler.Yalnýz dikkatli yaz ben nerede ne yazdýðýný çok iyi biliyorum çünkü.Bizi uyutmaya kalkýþmada kimi uyutursan uyut.Ha bir de sakýn böyle bir grafik koyup gap map diye de millete yedirmeye kalkma.En son ne yapmaya kalkýþtýðýný da biz çok iyi biliyoruz.Onu da ancak buradaki dünyadan bir haber olanlara yutturursun.Sazan gibi bilmedikleri þeye atlayýp gap bekleyenler daha çok bekler.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

4. Ben beklerdim ki seansta bunu yazdýðýmda ekraný kapamak yerine o zaman cevap verseydiniz.Kapanýþýn ne olacaðýný beklemeden.Gerisine zaten bundan sonra hiçbir þartta yorum yapmayacaðým.

Ben alýp baþýný giderse dedim.Gider demedim.Demem de kelime etmem bu konularda.4,91 olsun siz doya doya hala bana-bize sallamaya devam edin.Tek kelime de polemik yapmam içiniz rahat olsun.Siz haklýsýnýz der süngeri çekerim.Bu da yetmez ise Allah razý olsun hep bugünlere sayenizde geldik 2,30 larda ki yol gösterici yazýlarýnýz için size bol bol dua ederim.Yeter ki o rakam ekrandan geçsin.Þimdi sizi üzücem ama çok konuþmanýn hiç bir manasý yok.Bu konuda size sonuna kadar katýlýyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Bu senedin alýp baþýný gitmesini en çok ben isterim.7-8 yýllýk (belki en uzun sürelileri olanlardan biriyim.) Keþke o günleri görebilsek.Bu senetten,zamanýnda birilerinin dediði gibi hakkýmý almadan gitmem.Benim kalýp kaðýdým.Artýk sadece bir miktarý ile ufak tefek alým satým yapýyorum.Daha önce%25 lik bölümden %12 kar yapýp yerine koymuþtum. Yerine koyduklarýmý sattým.Karý'n kar'ý bereket versin.Yani ana portföyde deðiþen bir þey yok..ancak %25 lik opsiyon hala buradaki þartlar olgunlaþtýðýnda satýma hazýr.Alým için de,düþerse sattýklarýmýzý alýrýz.Düþmezse düþük senet bakarýz ya da cebimizde kalýr.Duruma bakacaðýz...
    Benim yöntemim.benim sistemim kimseyi baðlamaz. bu þekilde alým satým yapmak diðer yatýrýmcýlara uymayabilir.Sadece beni baðlar.yatýrým þekli ve tavsiyeside asla deðildir.

6. Tabii istediðinizi yapabilirsiniz.Size baþýnda da dedim siz bizimle ayný saftasýnýz çünkü kazanmak için bizimde baþka seçeneðimiz yok.O zaman anlamadýnýz belki þimdi anlarsýnýz.Benim sizden tek farkým biz baþka yerlerde durumu telafi edebildik.Ama bu hissedeki durumum benim için tek kelime ile mesleki fecaat.Öyle 4,91 falanda kurtarmaz bunu bilin.Gerisi hakkýmýzda hayýrlýsý herkesin kendi bileceði iþ.

Bu topicde tek kazanan biziz yazýp daha sonrada herkesten çok aðlayanlar : nasýl oluyorsa bize sallayanlar var.Biz hiç yazamadýk bu topicde tek kazanan biziz.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 06-02-2019 saat: 22:46.

7.  Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Bu senedin alýp baþýný gitmesini en çok ben isterim.7-8 yýllýk (belki en uzun sürelileri olanlardan biriyim.) Keþke o günleri görebilsek.Bu senetten,zamanýnda birilerinin dediði gibi hakkýmý almadan gitmem.Benim kalýp kaðýdým.Artýk sadece bir miktarý ile ufak tefek alým satým yapýyorum.Daha önce%25 lik bölümden %12 kar yapýp yerine koymuþtum. Yerine koyduklarýmý sattým.Karý'n kar'ý bereket versin.Yani ana portföyde deðiþen bir þey yok..ancak %25 lik opsiyon hala buradaki þartlar olgunlaþtýðýnda satýma hazýr.Alým için de,düþerse sattýklarýmýzý alýrýz.Düþmezse düþük senet bakarýz ya da cebimizde kalýr.Duruma bakacaðýz...
    Benim yöntemim.benim sistemim kimseyi baðlamaz. bu þekilde alým satým yapmak diðer yatýrýmcýlara uymayabilir.Sadece beni baðlar.yatýrým þekli ve tavsiyeside asla deðildir.
     Alýntý Originally Posted by EKSÝPNOS35 Yazýyý Oku
    Neden verdikleri belli deðilmi,yazdýklarýmýz birilerinin zoruna gidiyor çünkü...memlekette 12 yýldýr zam gelmeyen hatta büyük bir iskonto ile satýþta olan nadir þeylerden birisi,imkaný olanlar fýrsatý deðerlendirsin,sonra önümdeki kýþda 2,40 dý daha geçen sene almadýk diye aðlama duvarýna dönmesin burasý,yatýrým tavisyesi deðildir,tamamen kendi düþüncelerimdir.
    Bak þimdi bu hiç olmadý,senin benim odaklandýðým,mal pazarladýðým yeri çok iyi bilmen lazýmdý,dediklerini yaptýysan portföyünün baya azalmýþ olmasý lazým,aksi halde herkesi yanlýþ yönlendirmiþ oldun,ha bu arada dediðin gibi gerçekten 7 yýllýk maðdur bir yatýrýmcý isen seninde en az kendim kadar kazanmaný isterim,ancak bu kadar aleni entrikayý görmezden gelip bize odaklanmak hiçde samimi gelmiyor bana...
    Kýsa vadede fena bir prim deðil,yarýnda hýzlý baþlarsa dikkatli olmak lazým,bizim insan psikolojimiz böyle 2.20 de kayyuma devrederiz,bir hafta sonra 3,20 de altýn olur,halbuki þirket resmi olarak tüm beklentileri ve hedefleri paylaþmýþtý hisse tarihi diplerinde iken...

Alýntý Originally Posted by EKSÝPNOS35 Yazýyý Oku
    Bak þimdi bu hiç olmadý,senin benim odaklandýðým,mal pazarladýðým yeri çok iyi bilmen lazýmdý,dediklerini yaptýysan portföyünün baya azalmýþ olmasý lazým,aksi halde herkesi yanlýþ yönlendirmiþ oldun,ha bu arada dediðin gibi gerçekten 7 yýllýk maðdur bir yatýrýmcý isen seninde en az kendim kadar kazanmaný isterim,ancak bu kadar aleni entrikayý görmezden gelip bize odaklanmak hiçde samimi gelmiyor bana...
    Kýsa vadede fena bir prim deðil,yarýnda hýzlý baþlarsa dikkatli olmak lazým,bizim insan psikolojimiz böyle 2.20 de kayyuma devrederiz,bir hafta sonra 3,20 de altýn olur,halbuki þirket resmi olarak tüm beklentileri ve hedefleri paylaþmýþtý hisse tarihi diplerinde iken...
    Yahu hesabýmý açýk ve net ortaya koydum.bu hesabý az çok okuma yazmasý olan herkes anlar.nasýl portföyüm azalýyormuþ anlamadým.%25 lik opsiynumsa yerinde duruyor.sadece kar ettiðim bu karla aldýðým senetleri sattým.Diðer %25 e gelince..zatýalinizin performansýnýzý bekliyorum.Hani Y.D zamanýda yapmýþtýnýz ya,anzer balý yiyecektik.hah iþte öyle bir performans.
    Terse düþsem bile bu vakitten sonra farketmez.Baþka düþük ve uygun senetlere yelken açarýz.Kalanlarla idare ederiz.Burada tekrar uygun þartlar oluþursada geri döneriz bu kadar basit.ancak kalýp hissem duracak.ytd.
    Son düzenleme : Badi; 07-02-2019 saat: 01:14.

Sayfa 160/583 ÝlkÝlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •