Daha söylediğiniz fiyatları görür mü bilemiyorum. Grafik ve haber odaklı yorum yapan arkadaşlar daha iyi bilir. Ancak görürse de en dip nokta olur artık.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha söylediğiniz fiyatları görür mü bilemiyorum. Grafik ve haber odaklı yorum yapan arkadaşlar daha iyi bilir. Ancak görürse de en dip nokta olur artık.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
IEYHO için yazdım bu fiyatı. Usaş değil
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olabilür.Olmayabilür.hem olabilür hem olmayabilür.
Sahibi yüzünden bu hisseyi takibi bırakmıştım.Yatay trend hacimli kırılmış ve sonra olanlar olmuş.Çok da güzel mal toplamışlar.Hala yukarı marj olabilir ama riske gerek yok,kaçırdığıma üzüldüm IMG_6261.jpg
Usas bugun yada yarın 0,70 lerin ustune atabilir.. her sey hazır gibi ytd
Bu oranın tutmasının diğer yolu iehyo nün fiyatının düşmesi na haysiyeti riza onu düşürüyor bugün de
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bağımsız Denetim raporunda ieyho için birlesme fiyatını 0.41 olarak hesaplamıştım. Rıza ieyho 0.56 ya. Usaş 0.63 getirerek, kağıtta beklenti yarattı. Usaş 0. 36 alan. Usaş tan % 90 kazanacağını ve ieyho da 0.55 üzerine giderse % 35 de burdan kazanacağını düşünerek usaşa saldırdı. Rıza geleni gideni usaşlandirdi. 0.36 topladığı usaşları % 90 karla elden çıkardı. Rıza şimdi ieyho 0.41 getirirse elinizdeki lot artar ama Rıza dan başka kimsenin beş kuruş kârı olmaz. Üstelik 0.62 ve üzeri sattığı usaşlar karını katlar. Umarım böyle olmaz. Usaş 0.70 üzerine gider. Ieyho da onu takip eder. Herkes çok çok kazanır. Ytd.
Şöyle açıklayayım. 0.60 maliyetle (600tl) 1000 lot usaşi olan. Birleşmede 1647 lotu olacak. Birleşme sonrası ieyho 0.41 olursa. 1647 lotu 0.40 satan birisi 658 lirası olur. 58 lirada alım satım komisyonuna giderse. El elde baş başda. Sağolasın Rızacan.ytd.
Arkadaşın derdine bak hele ,yaw arkadasım senin elinde malın bile Yok,sana ne oluyor böyle ?
Yer İmleri