Sayfa 160/864 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 6912 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    yıllara gerek varmı..

3 tane doğru zamanlamalı ver-al yapsa maliyet 2 yılda oraya iner.

tabi birazda şans lazım..
    Bırak da sorduğum yanıtlasın, sen süperman gibisin maşallah..
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

2.  Alıntı Originally Posted by batanborsacı Yazıyı Oku
    ressam güzel tablo cizmiş (tobo) kubilayhan _ behzat _felix gibi eski tüfeklerde burada ise yaslan arkaya kahveni yudumla
    Hiç gizlemeden her şeyin ortada olduğu çizimler bana hep korku vermiştir...

3.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Sayın Behzat öncelikle sizin gibi değerli bir abimiz ve üstadımızın verdiği çok kıymetli bilgiler için teşekkür ediyorum lakin bu hisse de daha doğrusu bu patronla değil o arazinin değeri 188 milyon dolar milyar dolarla da etse adam istemedikten sonra maalesef kağıt yürümüyor..Bu hisse bedelsiz verdikten sonra oda yüksek bir oran çünkü diğer türlü bir önemi olmaz tahtası sığlıktan kurtulduktan sonra alınır ben öyle düşünüyorum..Gelecek bilançoyu türlü oyunlarla kuşa çevirmezlerse 500 taban yapıp 550 civarı bir yere yerleşir diye düşünüyorum bakalım yaşayıp göreceğiz..
    Çok değerli kardeşim.Öncelikle güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum.Açıkça söylemem gerekirse işin en önemli ayağı patron.Ve benden yıllar önce bu senede girmiş ve belki de fabrikanın kapı kollarının rengine kadar bilgilenmiş olan sizin gibi değerli kardeşlerimin fikirleri inanın kendi fikirlerimden çok daha değerlidir.Tecrübe teoriden daha değerlidir. İnanın burada hala anlayıp kavrayamadığım şu;dolaşımdaki hisse sayısı sadece 595.747 lt olan bu hisse ki bunun bile çoğu eminim patronun uhdesindedir.Nasıl olur da patron bu kadar basit işlerle uğraşır.Gerçekten patron böyleyse bu adama selam bile verilmez.Açıkçası kendisine yuh olsun,yazıklar olsun.Ve şayet böyleyse;bu adam asla iflah da olmaz..Ayrıca "gelecek bilançoyu türlü oyunlarla kuşa çevirmezlerse " cümleniz de patronu tanımanız açısından manidar.Sadece şaşkınım,bu kadar mı? diye...

4. Sizde uzun süredir buradasınız. İmalı yazınızı açıkçası yadırgadım. Daha öncede çok kez yazmıştım. 10 yılı aşkın süredir 1/3 çakılı, 1/3 başka bir kağıt, kalan serbest grafiğe göre al/sat.. ondada bereket versin iyi kazandım. Örn. Kront 12.5 maliyet 32 TL satış. Vade 2.5 ay..... Ayrıca Karton da maliyeti sıfır olan arkadaşta var burada hala. Onuda bilirsiniz!!!(eko...) Az biraz teknik ve temelde bilirim, finans çalışanıyım.. Geçen eskilerden temel de bsm teknikte turquaz yazmıştım, sizi atlamıştım teknikte, sanırım gücendiniz. Ha bide Kubilay arkadaşımız var. (Siyasi fikirlerimiz pek uyuşmadığı için beni pek sevmez[emoji846] birkaç kez laf dalaşı yaşamıştık.)
     Alıntı Originally Posted by çobanyıldızı Yazıyı Oku
    maliyet 50 TL nin altı mı? Çok merak ettim, kaç senedir karton tutuyorsunuz?
    SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Çok değerli kardeşim.Öncelikle güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum.Açıkça söylemem gerekirse işin en önemli ayağı patron.Ve benden yıllar önce bu senede girmiş ve belki de fabrikanın kapı kollarının rengine kadar bilgilenmiş olan sizin gibi değerli kardeşlerimin fikirleri inanın kendi fikirlerimden çok daha değerlidir.Tecrübe teoriden daha değerlidir. İnanın burada hala anlayıp kavrayamadığım şu;dolaşımdaki hisse sayısı sadece 595.747 lt olan bu hisse ki bunun bile çoğu eminim patronun uhdesindedir.Nasıl olur da patron bu kadar basit işlerle uğraşır.Gerçekten patron böyleyse bu adama selam bile verilmez.Açıkçası kendisine yuh olsun,yazıklar olsun.Ve şayet böyleyse;bu adam asla iflah da olmaz..Ayrıca "gelecek bilançoyu türlü oyunlarla kuşa çevirmezlerse " cümleniz de patronu tanımanız açısından manidar.Sadece şaşkınım,bu kadar mı? diye...
    Kartonsanı 20 yıldır alıp satan birisi olarak inanın bana sayın lalezar dostumuzun söylediklerinin eksiği var fazlası yok. Bu şirketin patronu olacak zat-ı muhterem esasen şirketin maaşlı adamı, şirketin gerçek sahibi Mehmet İmregün. Nam-ı diğer Damat! Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, iki zalim voltranı oluşturmuş. Böyle olmasaydı koskoca şirketini Ünal efendiye teslim edermiydi? Hasıl-ı kelam çok ağır sıkıntılı bir patronaj. Yeterince tanımadığınızı farkettim, gıyabınızda bilmeyenlerde bilmiş olsun. Saygılarımı sunarım.

6.  Alıntı Originally Posted by felix35 Yazıyı Oku
    Sizde uzun süredir buradasınız. İmalı yazınızı açıkçası yadırgadım. Daha öncede çok kez yazmıştım. 10 yılı aşkın süredir 1/3 çakılı, 1/3 başka bir kağıt, kalan serbest grafiğe göre al/sat.. ondada bereket versin iyi kazandım. Örn. Kront 12.5 maliyet 32 TL satış. Vade 2.5 ay..... Ayrıca Karton da maliyeti sıfır olan arkadaşta var burada hala. Onuda bilirsiniz!!!(eko...) Az biraz teknik ve temelde bilirim, finans çalışanıyım.. Geçen eskilerden temel de bsm teknikte turquaz yazmıştım, sizi atlamıştım teknikte, sanırım gücendiniz. Ha bide Kubilay arkadaşımız var. (Siyasi fikirlerimiz pek uyuşmadığı için beni pek sevmez[emoji846] birkaç kez laf dalaşı yaşamıştık.)

SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayır, hiçbir mesajınıza gücenmedim, zannettiğiniz gibi herhangi bir ima da etmedim; hep kuruntu bunlar, sadece merak ettiğim için sordum.

7. BORSADA HANGİ ŞİRKET HİSSESİ NE KADAR DEĞER KAZANDI?

https://www.haberturk.com/yatirimcil...681230-ekonomi

Hiç uçak uçurmayan pegasusla hemen hemen aynı artmışız!

8.  Alıntı Originally Posted by çobanyıldızı Yazıyı Oku
    Bırak da sorduğum yanıtlasın, sen süperman gibisin maşallah..

yok ya..olsa olsa benden tarzan olur

bu hisse ne üstte ne altta bıraktı

sabah akşam patrona bağırır oldum

:

Sayfa 160/864 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz