Sayfa 160/354 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1.  Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Bu hisse adama kafayı bozdurtur gercekten,bi savas çığlıkları eksikti,tabana yapışır artikkkk,hic moralim umudum kalmadı bu hisseden
    sn subat4 hanım göbekten bağlandık yine maalesef biraz mal topladım tepki alımı niyetine ama devasa şirketler defter değerinin altına inmiş jeopolitik sıkıntılar geçer diye umut ediyorum yoksa ne bu şirket ne de diğerleri bizim almamızla ayağa kalkmaz
    yatırım tavsiyesi değildir

2. Saka gibi ama harbiden göbekten baglanma gibi oldu ,deliler gibi pişmanım 500lerde satmadigima

3. Vergi dairesine bildirilen kar :

92, 921, 646. 21 TL.
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Ortağı olduğumuz şirket, seans içi göndermiyor bilançoyu. BİLEREK, İSTEYEREK, TABAN OLAN ŞİRKETLERİNİN TABAN BOZMASINI İSTEMEDİKLERİ İÇİN. ŞİRKETLERİNE DESTEK OLMAMAK İÇİN HERŞEYİ YAPIYORLAR. Tahtadaki ekibin emirleri itina ile yerine getiriliyor. Koskoca 1 yıllık bilançoyu bile mındar ettiler. YAZIK SİZE. YUHHH....
     Alıntı Originally Posted by mttu8 Yazıyı Oku
    Vergi dairesine bildirilen kar :

92, 921, 646. 21 TL.

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    Son düzenleme : O'Sullivan; 24-02-2022 saat: 19:32.

5. yurtiçi satışları %65
    yurtdışı satışları%52 artmış.
    Bilanço nasıl gelecek bakalım.(Gerçi yatacak yerleri yok namussuz ahlaksızların,23.02.2021 de 460 TL fiyatdan bugün itibarıyla 235 TL ye düşürdüler.İnsan mı bunlar.)

6.  Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    yazılarda silinirmiş hiç yazmasan silmek zorunda kalmazdın yazık neyse konumuza dönelim tabanın bozacağı belliydi zaten her olayda olduğu gibi tahtaya sahip çıkan yok bunu bir kez daha gördük bir kaç gündür kap gelmemesine sitem ediyordum fakat bugünden sonra gelecek kaplar umarım hızlı toparlanmamıza yardımcı olur inşallah sabrın sonu selamet olur
    yatırım tavsiyesi değildir
    cuma kapanışı özellikle savaş ortamında ekstra tedirginlik yaratıyor gelen kapın bir önemi yok önemli olan bilanço fakat neden dün akşam gönderildi çok manidar üstelik cuma günü piyasanın sönük olacağı da aşikar birde panel üretim tesisinin satış bedelinden kalan para bu 92 milyonun içindeyse durum zaten sıkıntı nereden baksanız elinizde kalır her tahmini konuşmak yanlış olur ama şu bir gerçek bunlar kesinlikle rahmani değil
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    Son düzenleme : chef.; 25-02-2022 saat: 11:33. Sebep: ekleme

Temettü yok
    Bedelsiz yapacak galiba

8. Geçen senede 2 taksitte vermişti zaten 1.15 TL yanılmıyorsam

Sayfa 160/354 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz