Originally Posted by Şakir Ulan ne guzel 50 altina geliyordun . Nerwye gidiyorsun acelen ne . Bedava mal aliyorduk ne guzel Şakir acele et toplayabildiğin kadar topla bunlar niyeti bozdu bedelsizi de patlatıyorlar lot sayısı iyice artacak
10 sene diyorum 10 sene... Minimum hem de.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Originally Posted by Dudu 10 sene diyorum 10 sene... Minimum hem de. Hastasıyız diyorsun yani 10 seneye sadece bende 500 bin lot olur Şakiri düşünemiyorum o tahtacı olur herhalde
Originally Posted by Dudu 10 sene diyorum 10 sene... Minimum hem de. Tmm dayı hektas gibi bekle iste . Senlik bise yok ömrün yetmez zaten burada yazacagina git coluguna cocuguna de 10 sene bunu bekleyin diye .
Originally Posted by Şakir Tmm dayı hektas gibi bekle iste . Senlik bise yok ömrün yetmez zaten burada yazacagina git coluguna cocuguna de 10 sene bunu bekleyin diye . Sesli güldüm valla
lokman hakkında maprk hakkında kurum raporları yazılıyor bu şirket hakkında neden yazılmıyor fikri olan var mı ?
Originally Posted by Strategy lokman hakkında maprk hakkında kurum raporları yazılıyor bu şirket hakkında neden yazılmıyor fikri olan var mı ? Yskinda yazilacakmis, kuslar oyle dedi. Ben 10 sene diyorum.
Originally Posted by Strategy lokman hakkında maprk hakkında kurum raporları yazılıyor bu şirket hakkında neden yazılmıyor fikri olan var mı ? Lokman 15 yıllık hisse, mpark 6.5 yıllık falan. İkiside 5 yıl boyunca süründükten sonra 2 yılda 10X gitti. Bu daha bebek hisse hele bir lotları komple toplasınlar milleti bezdirip sonra rahatça 10x gider zaten.
Forum Rules
Yer İmleri