Sayfa 161/814 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by halefselef Yazıyı Oku
    Kendileri bilir 40 altına gelirse elimdeki diğer kağıtları satar bide arabayı satar buraya gömerim surenle beraber batarim

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Arkadaşım batmaz inşallah. Yalnız temkinli olmakta fayda var. Benim kastım fiyatın ucuzluğu pahalılığı ile ilgili değil. Biliyorsun Bist'in gözü bunlarda ve şu an 30 Kasım öncesinden daha sıkıntılı bir durum söz konusu. Neden dersen geçen onca süre içerisinde anlıyoruz ki şirket resmen havanda su dövmüş. Elle tutulur bir icraatları yok. Bakkal hesabı bir azaltım oranını bile SPK ile çelişecek şekilde yapmışlar. (Kimin hatalı olduğu başka bir konu) Hele hele 2014 te bitmiş olan (3 yıl dan fazla bir süre geçmiş) ve sermaye artırımına engel teşkil edeceği gün gibi ortada olan bir mevzuyu bile bile 11 ay gibi bir süre geçirmiş olmaları akıllara zarar.

Ne diyeyim ben 30 Kasımda ne kadar pozitifsem bu gerçekler ortaya çıktıktan sonra bir o kadar tedirgin olduğum için tercihimi başka şekilde yaptım. Umarım sizler de kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.

2. 0.40 altınıda üstünde gördük çok badire atlattık . Değerli yorumlarınızı bekliyoruz . Değersiz yorumlarız yoruyor . Üzerimize düşen şikayetimizi bildirmek hiç birşey yapmamaktan iyidir . Hepinize saygilarimla

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Neyseki yanlız kaldık tanıdık arkadaşlar gemiyi terk ettiler ben geminin batmasına kadar terk etmeyeceğim hissemiz yoktu deriz geçeriz

4. Eşleşme 40'ta 129K. Bekleyen 675K

Şu tartışmanın üzerine bunun olması çok manidar geldi bana. Hayırlısı olsun.

5. 39 a salmasinda 40 ta tutunsun

6. Bu genel kurul meselesi benim de canımı sıktı. Bakalım inşallah bir yolu vardır. Ama bu adiler yine bir oyun peşinde olabilirler.
    Gördük ki her işleri dalga dümenmiş.

7. Arkadaş bir haftadir bakıyorum işlem hacmi yukseldi pekala kim satıyor ve kim alıyor merak konusu değil mi

8. Airforce morpeus volkan ve gun sonu islemlerini yayinlayan arkadas hepsi hisseden cikti sanirim. Neden boyle yaptilar dogrusu anlayamadim. En kotu zamanda bile kasim ayinda paranin pul olacagi ihtimalinde cikmamislardi simdi durumun daha kotu oldugunu dusunmuyorum ama sasirttiniz beni dogrusu biz ne yapalim simdi

Sayfa 161/814 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •