Sayfa 160/814 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Birincisi ben çıktım çıkmadım demedim sadece yorum yapmayacam ama verenlerde ky dedim ky den alan patronsa ona da beddua okudum ben işimi sessiz görürüm buradaki çoğu arkadasla ozelden görüşürüm zaten onlar bana hep soruyorlar sende ne yaptığımi merak ediyorsan ozelden sorabilirsin çekinme ;)

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Neden çıktığımı gerekçeleri ile yazdım. Lanet olsun Allah kahretsin batsın göçsün gitsin demedim. Kaç lot aldım kaç lot sattım kaçtan girdim kaçtan çıktım yazmadım. Şirketin yaşadığı ve yaşayacağı süreci tespit edebildiğim kadarıyla aktardım. Yine de en doğru kararı herkesin kendinin verebileceğini yazdım. Burada senin gibi saçma sapan iki lafı bir araya getiremeyecek şekilde analiz kasmaktan daha faydalı olduğunu okuyan her aklı başında insan anlar.

Dostlar sizi bu deliyle başbaşa bıraktığım için üzgünüm. Cünup müdür cenabet midir nedir. Nereye elini atsa kurutuyor ugursuz.

3. Yükselecek arşa çıkacak patlayacak nidalarıyla geldiğin mesajlar çok değil 10-15 sayfa geride duruyor. İftiracısın işte.

4. Zekamı hafife alma air. "bi haber patlatirlarda yuzunuz güler selametle" diyen adamın çıktığı bellidir. Senin çıkmış olmana sevindim özelden sana sormama gerek yok zaten belli ediosun. Zira bilgisizliğine eminim ve çıktığına göre senin gibi toyları dökme işini beceriolar yakında kaldırırlar :D

5. Morfe güldürme adamı. Senin yanlan yanlış tepitlerin ve benim doğru çıkan her görüşüm geçmişte mevcuttur. Hadi yallah anca gidersin

6. Teneke surat neymiş o doğru çıkan her görüşün. Bi tanesini yazsana ekran alıntısı ile. Gecenin ilerleyen saatlerinde gülelim eğlenelim biraz.

7. Buradaki 10 ky den 7 si ile özelden irtibatım var ve ne yapacagimi önceden sorarlar söylerim öyle yaptım bittiye getirmem ama genelden de yaymam çıkmış olmama ben senden fazla sevindim merak etme hangi hisseye yorum yaptığıma bak anlarsın ;) neyse senle uğraşmayacam ben çıktım diye kaldırsınlar zaten inş yoksa daha çok lotla geri döner akıllarını alırım asla ytd

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Kendileri bilir 40 altına gelirse elimdeki diğer kağıtları satar bide arabayı satar buraya gömerim surenle beraber batarim

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 160/814 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •