-
Belki sermaye artırır neden olmasın. Birazını temettü olarak verse tadından yenmez. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Bariz alış koyduğu kademeye mutlaka basıyor. Yap bakalım düzeltmeni. ytd
-
Yf başrolde toplam hacmin yüzde 41i buradan
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Hareketi hiç hoşuma gitmedi. Tamam filmi kendi çekiyor onu biliyoruz ama kafasında ne varsa benim biraz midemi bulandırdı. Seans sonuna doğru gene basmaya yeltenecek gibi bir his uyandırdı bende. Üstler boş, altları doldurup alta basıyor. Daha aşağı gelmesi demek, millete mal alma imkanı vermesi demek. Buralardan mal aldıracaksa, bu bilanço ortadayken sağlıklı bir spek yok demektir işin başında. He zaten bunu biliyoruz da bir kaç günlük daha aşağıları görmesi sanki olası gibi, kapanış iyi olmazsa. ytd
-
Düşünebiliyor musunuz tarihinde 11 yıldır 2 tl üzeri sadece 3 aylık kapanışı var. Şöyle zengin bir spek bu işin başında olsa, yok ya akıllı olsa yeter şimdiye çoktan işini bitirmişti. Burnuma hoş kokular gelmiyor gene. ytd
-
Arkadaşlar yanlışlıkla Kütahya porselen yorumunu buraya yazmışım aynı anda iki ekran açıktı karışmış,özür,bol kazançlar...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri