Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 161/546 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 4366 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. hisseye ilk geldiğimde de ereğli demir çelik, ısdmr, izmrdc ,kardemir gibi hisselerin arasında kocaerin yıldız gibi görüneceğini ,artan ciro ve karlılığın onu cazip kılacağının resmini çizmiştim kafamda..şu anda tam da böyle bir ortam oluştu...bu yüzden de kocaer hem endeksten hem de sektörden pozitif ayrışıyor...

doğru yolda olduğumuza inanıyorum...inşALLAH ileride daha çok sabrımızın karşılığını alacağımızı düşünüyorum...çünkü şirket ilk etapta kar marjı yüksek bir sanayi ve dev bir yenilenebilir enerji şirketi hüvviyetine kavuşuyor...buda onu klasik demir çelik rasyolarında uzaklaştırıyor ve onu hakketiği yerlere taşıyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Geçmişte kocaeri neden tutuyorsun bak şu alternatif hisse var daha iyi çıkar diyen arkadaşlara burada kocaerin benim defansif ve uzun vadeli hissem olduğunu söylüyordum...bu gün ne demek istediğim sanırım anlaşılıyor...endeks ve demir çelik sektörü düşerken kocaer pozitif ayrışıp çıkış yapıyor...bu sürecin zaman zaman düzeltmeler ile birlikte 2026 yılına kadar devam etmesini bekliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Yönetimin vizyonu çok iyi, yakın dönemde 1-2 yıl içinde çok istikrarlı yatırımlar için kararlar alınmış, çok üretip az kazanmak gibi bir niyetleri yok bu yüzden üretimde olup da fazla kar getirmeyen fabrikaları da katma değeri yüksek ürün üretmeye dönüştürecekler, aynı zamanda enerji yatırımlarıyla enerji üreten ve satan bir şirket olma niyetindeler haliyle hisse bu beklentileri şimdiden satın almaya başlaması lazım ki öyle görünüyor. Beklenti varsa beklerim, daha hedef fiyat koymadım, senelik bilançoyu görelim önce.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. https://www.tradingview.com/x/7D2o9OLh/

saatlik

hayırdır gardaş neyin peşindesin

tabi bence.

5. https://www.tradingview.com/x/FMHCsda6/

saatlik

kapanış

bakalım bu hareket sarkmamı kalacak yoksa oluşumu bozacakmı

kısada ne olursa olsun uzunda yeşil olsun

tabi bence.

6. KAP GELDİ, hayırlı olsun...

Katma değerli ürünlerimizin toplam portföydeki payını artırma hedefimiz doğrultusunda, başta enerji sektörüne yönelik profillerimiz olmak üzere, her boy ve kesitte çelik profillerimizin projeye özgü ve müşteri talepleri doğrultusunda işlenerek yüksek katma değerli ürün haline getiren Çelik Servis Merkezi'nin kapasitesini arttırma kararı aldık.
    Çelik ürünlerimizi istenilen her türlü projeye göre kapsamlı olarak işleyerek nihai ürün haline getiren servis merkezinin mevcut 120,000 ton/yıl olan kapasitesi %50 artışla 180,000 ton/yıl seviyesine yükseltilecektir. Yeni kapasitenin üç ay içinde devreye alınması planlanmaktadır.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yönetimin vizyonu çok iyi, yakın dönemde 1-2 yıl içinde çok istikrarlı yatırımlar için kararlar alınmış, çok üretip az kazanmak gibi bir niyetleri yok bu yüzden üretimde olup da fazla kar getirmeyen fabrikaları da katma değeri yüksek ürün üretmeye dönüştürecekler, aynı zamanda enerji yatırımlarıyla enerji üreten ve satan bir şirket olma niyetindeler haliyle hisse bu beklentileri şimdiden satın almaya başlaması lazım ki öyle görünüyor. Beklenti varsa beklerim, daha hedef fiyat koymadım, senelik bilançoyu görelim önce.
     Alıntı Originally Posted by cirolix Yazıyı Oku
    KAP GELDİ, hayırlı olsun...

Katma değerli ürünlerimizin toplam portföydeki payını artırma hedefimiz doğrultusunda, başta enerji sektörüne yönelik profillerimiz olmak üzere, her boy ve kesitte çelik profillerimizin projeye özgü ve müşteri talepleri doğrultusunda işlenerek yüksek katma değerli ürün haline getiren Çelik Servis Merkezi'nin kapasitesini arttırma kararı aldık.
    Çelik ürünlerimizi istenilen her türlü projeye göre kapsamlı olarak işleyerek nihai ürün haline getiren servis merkezinin mevcut 120,000 ton/yıl olan kapasitesi %50 artışla 180,000 ton/yıl seviyesine yükseltilecektir. Yeni kapasitenin üç ay içinde devreye alınması planlanmaktadır.

Sabah bu konuyu dile getirmiştim, yönetim hiç zaman kaybetmeden çalıişmalara başlamış ve de kısa sürede devreye almayı planlamışlar, açıkçası bu kadar da erken olacağını düşünmüyordum, karar alınca ivedilikle uygulamaya geçiyorlar, daha çok sevdim.
    Bugün çok daha güzel bir kapanış belerken endeks çakıldı, bu da kazançlarını geri verdi maalesef, yazık oldu.

Hayırlı olsun.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by cirolix Yazıyı Oku
    KAP GELDİ, hayırlı olsun...

Güzel kap..şirket adım adım hedeflerini gerçekleştiriyor..bu kapta fabrikanın duraklamatilmasindan söz edilmemiş..bu sevindirici...ilk faz yatırımda fabrika 42 gün durmuştu..
    2024 yılına yüksek kar marjları ile başlayacağız..ikinci faz yatırımın olumlu etkileri ikinci çeyreğe yansiyacak..ama birinci fazın olumlu etkileri tüm ceyreklere yansımaya devam edecek..
    Kısacası 2024 yılının ikinci çeyreğinde üçüncü vites ile gireceğiz...
    Yavaş yavaş jes ile ilgili haberler de gelmeye başlamalı..çünkü son TV programında patron son aşamaya gelindiğini söylemişti..

Sayfa 161/546 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •