Sayfa 161/903 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 7218 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Arkadaşlar,Türk Havayolları bile devre kesmek zorunda kaldı! İnanılmaz bir türbülans yaşandi. Sakin kalmak lazim. Direkt Gesanlık bir durum yok.
    Naçizane öngordüğüm gibi KAP bombardımanina devam ediliyordu. Halka arza kadar çok ciddi destek veriliyordu hisseye. Aslında her şey yolunda ilerlerken Borsanin kapanışına resmen saat ayarlı bomba atılmış oldu. Kararın içeriği falan hiç bu platformun mevzusu değil ama tabirimi maruz görün bu karar resmen "borsanin içinden geçti".
    Gesanlık hiç ama hiçbir şey yok. Aksine bu kaotik ortamda çok sağlam durdu Gesan. Hepimize geçmiş olsun.
    Üzmeyelim canımızı. Bu düşüşlerden sonra illa ki pırıl pırıl yükselişler gelecektir.
    Saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    Elinde yok ama milletin duasını alan ADAMa ettiğin lafa bak.
    Bu sözler keko üstada söylenmedi. Bu tahtayı yapan spek efendiye denildi!
    Kekocu olduğumuzu da belirtelim de safımız belli olsun. Ayrıca
    Sabah tahtadaki hareketler içime sinmedi vedalaştım.
    Ancak ne hikmetse şu siyaset kararından sağır sultanın bile haberi olmuş, ver haberi 270'ten sür 295'e orada da tutunma bas aşağıya sonra bahane etsinler luzümsuz bir haberi kestir devreyi.
    Valla şansa yatırım yapıyoruz yav şansa, bizim için ışıklar kapalı adamlar için her yer aydınlık, ellerinde koca koca sopalar veriyorlar küsküyü bize...

3.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Aslında bugün biz gittiğimiz için smrtg hareketlendi, ilk hareketi biz yaptık ve üstüne kap geldi.
    Şanssızlik. Veya patronun art niyeti o vakit. Bugün 300 geçeriz demistim

4.  Alıntı Originally Posted by kaiserx Yazıyı Oku
    Elimde yok ama yazmadan edemeyeceğim pislik bu adam ya cidden pislik
    Yaw bu keko ne yapmış da bu lafı ediyorsun. Ben artık kesin eminim kasıtlı bir şekilde kekonun üstüne oynaniyor. Elinde olmayan biri niye gelir gesan sayfasini okur. Hadi okudun niye yazar. Hadi yazdın hisse ile ilgili yaz . Direk bir kisiyi hedef alıp niye hakaret eder . Valla iyi sabırlı adam. Bana bunu yazsalar direk topunuzun ... derim. Şimdi 3 tane nokta koydum ama o zaman ne nokta ne virgül koyarim direk saydiririm.

5. Ben yazarken yorumun kekoya olmadigin yazmışsın. Ama böylede yapilmaz ki. Direk adama demissin gibi olmuş. Neyse kusura bakma. İçime birikti bir kac gündür . Sana denk geldi

Bugün 98 milyonluk kap ile birlikte YF ciddi alıma geçip hisseyi 298 e kadar taşıdı...Ancak endeksin dava sonucuna odaklı bozulmasıyla birlikte hisse fiyatı tekrar saldı ( iş ve bofa satışları ) ve 279.500den kapandı...Yarın 300 üstüne atacağını düşünüyorum,temenni ediyorum...
    Forumun maalesef eski tadı yok,bozuldu .....Umarım eski nezih ve paylaşımcı sohbetlere tekrar kavuşuruz. .Yoksa çok anlamlı olmayacak burada yazmak ..iyi akşamlar diliyorum..

7.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Bugün 98 milyonluk kap ile birlikte YF ciddi alıma geçip hisseyi 298 e kadar taşıdı...Ancak endeksin dava sonucuna odaklı bozulmasıyla birlikte hisse fiyatı tekrar saldı ( iş ve bofa satışları ) ve 279.500den kapandı...Yarın 300 üstüne atacağını düşünüyorum,temenni ediyorum...
    Forumun maalesef eski tadı yok,bozuldu .....Umarım eski nezih ve paylaşımcı sohbetlere tekrar kavuşuruz. .Yoksa çok anlamlı olmayacak burada yazmak ..iyi akşamlar diliyorum..
    Yfas 298 e getirdiginde net 155 bin alimdaydi. Kapanışda net 105 bine düştü. Aldiklarindan 50 bin geri verdi

8. Sn.Kekosuz bura olmaz.O forumun demirbaşıdır.Ben satıyorum dese hisse devre bile kesebilir.Yok o kadar da değildir derseniz Adam hasta yatağından yazmış yukarıda okuyunuz (geçmiş olsun) "60-70 aralığında onun sayesinde satmadım" diyor.Halbuki o ara keko hissenin çoğunu sattığını söylemişti.Kendisi sattığı halde başkalarına sattırmayan biri.(kinaye yok burada) Ne kadar etkili olduğunu anlatmaya çalıştım.Aynı aralıkta ben de aldım çünkü ve kendisinden etkilenmedim dersem yalan olur.)

300 üzerinde tekrar burada görmek istiyoruz kendisini.Altında dinlenebilir zira 300 altı çok kişinin sinirler gergin ve faturayı hisseyle özdeşleşmiş birinden çıkarmaya çalışıyorlar.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Sayfa 161/903 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •