Sayfa 161/218 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. nörican son iki haftadır kiliste top seslerini çok duyar olduk. Helede ÇNRA lar bi atmaya 20 tane birden atiyor mübarek seside tok çıkıyor. Sınırdaki bir komutana sorduğum da ise bunun pkk ya gözdağı amaçlı olduğunu söyledi.

2. bu başlığı bugun keşfettik..
    kapatılmaya kalkılırsa..
    tokyo.ya kadar yürürüm..

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    http://odatv.com/deniz-gezmis-o-cami...306171200.html

Bak, ayni benim oturdugum pencerede oturup, kitap okuyormus. Bunlar urda şarap da cekiyorlarmis. Dogrusu ben urda hec şarap cekmedin abi.
    Şarabi daha ilerde, balikci barinaklarinin oldugu yerde cekerdim. Ama en çok haliçte, balat, fener, ayvansarayda sarap cektim. Guzel marmara sarabi, sirke gibiydi mubarek, agzinda mantarda yoktu, plastik bir tikac vardi. Yaziyi soyle baglamis,

Bu huberle ilgili yazilar cogalmaya basladi. Gozumden kacmaz abi, bu isin icinde baska bir is var.
    Ayvagöbek Allah hidayet nasip eylesin.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4. http://www.gercekgundem.com/service/...du-280610h.htm

TRT'nin altyazı kavgası sürüyor. TRT, bu sefer de ekranda Erdoğan varken altyazıya "Hesap ve ceza gününün ne olduğunu sen ne bileceksin" diye yazdı.
    Ben bu huberi dun gordum, inanmadim. Fatih Tezcan soyle yazmis;

“TRT Genel Yayın Yönetmeni Fetullah Gülen olsa bu kadarına cesaret edemezdi. Kasıt var-yok bilemeyiz ama bu kaçıncı? Kanal rezil oldu.â€
    Ama bu kadar da tesaduf olmaz. Bilerek yapiyorlar.

5. Şafak @Safaktun1
    ·
    5d

Bursa'da 10 Askerimiz zehirlendi,3'nün durumu ciddi.Yemek şirketinin sahibi AKP gençlik kolları başkanı

6. Abdullah Çiftçi @abdullahciftcib
    ·
    1d

Yunanistan Savunma Bakanlığı’ndan bir kaynak: İncirlik'teki NATO ve ABD güçlerinin Girit’teki üsse taşınması ihtimali değerlendiriliyor

7. Prof.Dr. Haluk Savaş @drhaluksavas
    ·
    23 Haz

Ahlak burjuvadır, şehirlidir...

Sayfa 161/218 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz