Originally Posted by
Badi
Bu yazdýklarýnýn hepsi, patronun yaptýklarýna karþý ky nin haliyeti ruhaniyesi.Peki patronu savunan kim.Elbetteki ben onlarý hedef alýrým.Patron söylediklerinin arkasýnda dursun.Verdiði kararlarý tam olarak uygulasýn doðru olsun inanýnsizden fazla patroncu olurum.Tahammül edemediðim tek þey her kim olursa olsun insanlarýn kaypaklýðýdýr.
Hiçbir þey bilmediði halde senden daha kaypak olaný mý var burada?Hem de bunlarý uydurduðun hürafelere dayanarak 3 kuruþ tahtada nemalanmak için yaptýn.Senin dünyadan haberin yok ben seni çok uyardým.Hemde çok defa.Sana ben mecburmuyum burada herþeyi anlatmaya.Yazdýklarýmý senin dýþýnda buradaki herkes çok iyi anladý.Yüreði yeten varsa geçsin karþýma yüzüme desin sen patron adamýsýn?Ben seni çok uyardým.Ama sen cini çýkardýn.O yüzden bundan sonra sende buradaki diðerleri gibi benden hakettiðin karþýlýðý alacaksýn.Ben sana çok sabrettim.Ama artýk yeter.Ettiðin bir ton hakarete sýrf burada bazýlarýný uyandýrmamak adýna yutkundum ben.
Hangi aklý baþýnda adam 7 yýldýr madurum dediði bir yerde 3 kuruþ kar için mutlu olabilir?Ky yi nasýl korudun en zor zamanlarda þirket battý batacak yazýlarýnla mý küçük yatýrýmcýyý koruyordun?nerede sabah akþam beraber kambiyo zararýndan bahsettikleriniz kayyuma devrettikleriniz.Ama beraber burada çorba kaynattýðýn o adamlar o ara benim reeldeki düþüncelerimi çok iyi biliyor.Ne olmuþ sor anlatsýnlar.Ýnan sen dua et tanýdýðým falan biri deðilsin.Ya da arkadaþým falan olsan varya edeceðim laflarý bünyen kaldýrmaz.O kadar yanlýþ þeyler yaptýn o kadar yanlýþ þeylere sebep oldun ve en kötüsü seni o kadar uyarmama raðmen hala elinde en ufak bir kanýtýn yokken ki olamaz hala devam ediyorsun.
Kim bu Gedik kim.Seninde mi onlarla baðýn var?Yok artýk nasýl bir jetonun varsa sana tavsiyem düþene kadar buraya uðrama.Senin yüzünden tahtada birileri ve burada uzantýlarý dilediklerini yaptý.
O kadar uçmuþsun ki artýk ya hangi aklý baþýnda adam alýp baþýný giderse yazdým diye al-sat yapmaya kalkar.Hemde 7 yýldýr taþýdýðý bir hissede.Bak ise var sonunda sana bu saatten sonra Türkçe mi öðretelim bir de.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 07-02-2019 saat: 15:04.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri