Artan

15,51 10 17:30
29,10 9.98 17:30
73,85 9.98 17:30
255,25 9.97 17:30
30,22 9.97 13:55
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 17:31
16,16 -9.97 17:30
260,25 -9.95 17:31
16,68 -7.08 17:30
23,60 -6.42 17:31
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.692.867.401,70 17:31
8.561.395.739,50 17:30
7.071.437.751,60 17:31
5.982.878.225,88 17:31
5.657.117.966,48 17:31
Tüm Hisseler
Sayfa 162/584 ÝlkÝlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 4777 madde; 1,289 - 1,296 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Bu yazdýklarýnýn hepsi, patronun yaptýklarýna karþý ky nin haliyeti ruhaniyesi.Peki patronu savunan kim.Elbetteki ben onlarý hedef alýrým.Patron söylediklerinin arkasýnda dursun.Verdiði kararlarý tam olarak uygulasýn doðru olsun inanýnsizden fazla patroncu olurum.Tahammül edemediðim tek þey her kim olursa olsun insanlarýn kaypaklýðýdýr.
    Hiçbir þey bilmediði halde senden daha kaypak olaný mý var burada?Hem de bunlarý uydurduðun hürafelere dayanarak 3 kuruþ tahtada nemalanmak için yaptýn.Senin dünyadan haberin yok ben seni çok uyardým.Hemde çok defa.Sana ben mecburmuyum burada herþeyi anlatmaya.Yazdýklarýmý senin dýþýnda buradaki herkes çok iyi anladý.Yüreði yeten varsa geçsin karþýma yüzüme desin sen patron adamýsýn?Ben seni çok uyardým.Ama sen cini çýkardýn.O yüzden bundan sonra sende buradaki diðerleri gibi benden hakettiðin karþýlýðý alacaksýn.Ben sana çok sabrettim.Ama artýk yeter.Ettiðin bir ton hakarete sýrf burada bazýlarýný uyandýrmamak adýna yutkundum ben.

Hangi aklý baþýnda adam 7 yýldýr madurum dediði bir yerde 3 kuruþ kar için mutlu olabilir?Ky yi nasýl korudun en zor zamanlarda þirket battý batacak yazýlarýnla mý küçük yatýrýmcýyý koruyordun?nerede sabah akþam beraber kambiyo zararýndan bahsettikleriniz kayyuma devrettikleriniz.Ama beraber burada çorba kaynattýðýn o adamlar o ara benim reeldeki düþüncelerimi çok iyi biliyor.Ne olmuþ sor anlatsýnlar.Ýnan sen dua et tanýdýðým falan biri deðilsin.Ya da arkadaþým falan olsan varya edeceðim laflarý bünyen kaldýrmaz.O kadar yanlýþ þeyler yaptýn o kadar yanlýþ þeylere sebep oldun ve en kötüsü seni o kadar uyarmama raðmen hala elinde en ufak bir kanýtýn yokken ki olamaz hala devam ediyorsun.

Kim bu Gedik kim.Seninde mi onlarla baðýn var?Yok artýk nasýl bir jetonun varsa sana tavsiyem düþene kadar buraya uðrama.Senin yüzünden tahtada birileri ve burada uzantýlarý dilediklerini yaptý.

O kadar uçmuþsun ki artýk ya hangi aklý baþýnda adam alýp baþýný giderse yazdým diye al-sat yapmaya kalkar.Hemde 7 yýldýr taþýdýðý bir hissede.Bak ise var sonunda sana bu saatten sonra Türkçe mi öðretelim bir de.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 07-02-2019 saat: 15:04.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Sayýn lunar her þeyi býrakta,hani þu beni sözde ettiðim uzak durun lafý olan yazýmý ortaya çýkarda görelim.bunu geçiþtirmek için laf kalabalýðý yapma.Biliyorum her yönden sobelenmek aðýr geliyor size ama...Bunarý yazýlarýmýn üzerine yazý eklemekle geçiþtiremezsin.

3.  Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Sayýn lunar her þeyi býrakta,hani þu beni sözde ettiðim uzak durun lafý olan yazýmý ortaya çýkarda görelim.bunu geçiþtirmek için laf kalabalýðý yapma.Biliyorum her yönden sobelenmek aðýr geliyor size ama...Bunarý yazýlarýmýn üzerine yazý eklemekle geçiþtiremezsin.
    Harbi artýk nasýl bir kafan varsa bende o kafadan istiyorum.ve þu BTCIM iþini birisi kafamdan resetlesin istiyorum.Sen var ya nasýl bir kayaya tosladýðýný anlamayacak durumdasýn.Ben seni bir sobelerim bir daha saklambaç oynamazsýn.Sobelenenler belli bak gýklarý çýkmýyor.Buna bari uyan artýk.Çünkü çok pis yaparým benim tersim hiçbirþeye benzemez.Sana gelene kadar burada en az 4 kiþi var ilk sýraya yükselmekte yerinde olsam bu kadar ýsrar etmem.

Feyyaz Bey'i de sonuna kadar savunurum.Ne sen ne de buradaki hepiniz bunu deðiþtiremezsiniz.Ky eðer kurtulucaksa o kurtarýr.Ne Sanko ne Ý.t hepimizi fýrsat bulsa bir kaþýk suda boðar.O yüzden neler dilediðine dikkat et.Harbiden dünyadan bir habersin.

Sanko çok seviyordu KY yi 4,10 dan o mallarý alýrken bir çaðrý yapabilirdi engel mi vardý?O alýmý da yaptýklarý iþi legalleþtirmek için yaptýlar.ve de el altýndan ne paralar döndü belki zira birazcýk bu iþleri bilsen anlasan SEYKM bak bakalým fiyat hareketlerine.Bir de þirketten dýþlananan geçmiþ operasyona sebep olan Baltalý ailesi var.Ama sen sabah akþam burada bizi bilenler bile laf edemezken sen bize sallamaya devam et.

Ve þunu da ekleyeyim hani ben patron adamýyým ya : 2,20 li seviyelerden hisse geri alýmý yapmamak büyük bir hatadýr.Gerekirse banka kredisi ile alým yapýlmalý yine de yapýlmalýydý.Ama bizi burada o hale getirdin ki yazmamýz gereken hiçbir þeyi yazamadýk.ve asla da yazmayacaðým.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 07-02-2019 saat: 15:27.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Harbi artýk nasýl bir kafan varsa bende o kafadan istiyorum.ve þu BTCIM iþini birisi kafamdan resetlesin istiyorum.Sen var ya nasýl bir kayaya tosladýðýný anlamayacak durumdasýn.Ben seni bir sobelerim bir daha saklanbaç oynamazsýn.Sobelenenler belli bar gýklarý çýkmýyor.Buna bari uyan artýk.Çünkü çok pis yaparým benim tersim hiçbirþeye benzemez.Sana gelene kadar burada en az 4 kiþi var ilk sýraya yükselmekte yerinde olsam bu kadar ýsrar etmem.
    Tamam tamam,sakin ol þampiyon.anladýk vahþi batýnýn en hýzlý kovboyu sensin.ancak cevap bulamayýnca bu kadar agresifleþmene ve tehtit savurmana gerek yok.sonuçta tehtitte bulunmakta bir suç deðilmi ve bu topik kurallarýna da uymaz.

5. Ben seni tehdit etmedim.Benim tersim gerçekten çok pistir.ve burada gereçekten sýra sana gelmez.bazýlarýyla da o hesabý yüz yüze göreceðiz bunu çok iyi bilsin.

Biþey daha yazayým hani herþeyi çözmüþsün ya.Adam mal alýyor mallar kucaðýnda kalýnca burada gücü de yetmeyince son umut yok gemi yanaþtýrdým yok þilep yanaþtýrdým diyor.Hadi seni geçtik burada en baþta iþi bu iþ olanlar ayakta uyuyor.Benim Allahtan baþka kimseden korkum yok.Çünkü reelde birinden korkulacak bir iþin içine beni hiç kimse ve hiçbir para sokamaz.Helede Ky aleyhine bir iþin içine.Ama bak Ý.T ve yancýlarý benden korksun.

Ben müþterileri komisyon adý altýnda söðüþleyen bir aracý kurumda oturmayý çok iyi bilirdim.Bizim ömrümüz bu iþlerin karþýsýnda geçmiþ bana hiçbir Allahýn kulu þurada ettiðin laflarýn bir kýsmýný bile edemez.Beni bilenler var burada eðer o taraklarda bezim olsa hiç merak etme sana býrakmazlar.

Ama tekrar tekrar yazayým senin bu yazdýklarýmý anlayacaðýný hiç sanmýyorum sen takýntýlarýna yine aynen devam edeceksin.Ta ki gerçekler en sonunda yüzüne tokat gibi çarpana kadar.

Bir de bak ky almýþ satmýþ ben bunlara takýlmam.Allah ne kadar Ky varsa daha çok versin zerre gözüm olmaz.Herkes þunu bilir kazanan bir sisteminiz varsa deðil beni George Soros u bile dinlemeyin.Ama þimdi bak ben bunu yazdým ya sen gidip bundan SOros un fonuna yatýrým yapýn gibi bir anlam çýkarýrsan hiç þaþýrmam.Gerçekten bu durumdasýn.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 07-02-2019 saat: 15:54.

Ben birde "uzak durun"dediðim yazýmý gösteremediniz.cevap alabilseydim mutlu olrdum.Benim yaptýðým 3 kuruþluk menfaat deðil,deveden kýl kopartmak.Paton verdiði söylediði sözleri yerine getirmezken bizlerin binleri hiç olurken ona toz koklattýðýn yok.bir kaç cýlýz söz.2006 G.K dan sonra ne deðiþti fabrika çokmu iyi yönetiliyor.borsada tahta tavan tavan mý gidiyorda 180 derece döndünüz,Lounar bey.bu ve yukarýdaki sorulara kývýrmadan ve tek tek cevap beklerim þahsen.hadi size hatta varsa ekibinize bu gece ödev.Bütün gelmiþ geçmiþ arþivi tarayýn.on kere düþünün lafsýný kabul etmem burda bir tercih söz konusu.kesin yargý belirtmeli.aynen sizlerin anzer balý yiyeceðiz.a-101 balý deðil dediðiniz gibi.kalýn saðlýcakla.
    Son düzenleme : Badi; 07-02-2019 saat: 16:34.

7. Daha nasýl uzak durun yazacan.Biz pazarlýyormuþuz sende bizimle ilgili bilgilendiriyormuþsun ya Ky yi.Sen benden aslýnda hiç cevap gerçekten bekleme ve de bu topicde bulunan diðerleri.

Bak bu da kulaðýna küpe olsun.Bizim paket mallar güneþ görmeyeli çok uzun yýllar oldu.Bu hisse hak ettiði yere gelene kadar da görmez.Öyle atlayýp hoplayýp zýplayacaðým hissenin topiðinde ben yazý yazmam.Ha biz öyle burada yatýrýmcýyým ayaðýna yatýpta Nette artýda olanlardan da deðiliz.Kendi tasarrufumdur beni baðlar.Aha sana topic bize karþý elinde bilgi belgen varsa ya da olan varsa elinden geleni ardýna koymasýn.Ama burada daha fazla kendime-bize iftira attýrtmam hakaretlere sessiz kalmam.Onun dýþýnda yazý yazmam.Çünkü küçük yatýrýmcý beni baðýþlasýn burada öyle þahýslar var ki onlar varken zerre bilgi paylaþmam.Þimdi düzgün yatýrýmcý olan herkese hayýrlý bol kazançlar dilerim.

Not : Yazdýklarýmdan saçma sapan anlamlardýrmalar yapýp iþlem yapýp yarýn birgün o iþlemlerin sorumluluðunu da hiçkimse bana yüklemeye kalkýþmasýn.Ben zaten yeteri kadar kelimeleri seçerek yazýyorum.Hatta beni mecbur býrakmazsanýz para versenizde yazmam-yazdýrtamazsýnýz.

Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Daha nasýl uzak durun yazacan.Biz pazarlýyormuþuz sende bizimle ilgili bilgilendiriyormuþsun ya Ky yi.Sen benden aslýnda hiç cevap gerçekten bekleme ve de bu topicde bulunan diðerleri.

Bak bu da kulaðýna küpe olsun.Bizim paket mallar güneþ görmeyeli çok uzun yýllar oldu.Bu hisse hak ettiði yere gelene kadar da görmez.Öyle atlayýp hoplayýp zýplayacaðým hissenin topiðinde ben yazý yazmam.Ha biz öyle burada yatýrýmcýyým ayaðýna yatýpta Nette artýda olanlardan da deðiliz.Kendi tasarrufumdur beni baðlar.Aha sana topic bize karþý elinde bilgi belgen varsa ya da olan varsa elinden geleni ardýna koymasýn.Ama burada daha fazla kendime-bize iftira attýrtmam hakaretlere sessiz kalmam.Onun dýþýnda yazý yazmam.Çünkü küçük yatýrýmcý beni baðýþlasýn burada öyle þahýslar var ki onlar varken zerre bilgi paylaþmam.Þimdi düzgün yatýrýmcý olan herkese hayýrlý bol kazançlar dilerim.

Not : Yazdýklarýmdan saçma sapan anlamlardýrmalar yapýp iþlem yapýp yarýn birgün o iþlemlerin sorumluluðunu da hiçkimse bana yüklemeye kalkýþmasýn.Ben zaten yeteri kadar kelimeleri seçerek yazýyorum.Hatta beni mecbur býrakmazsanýz para versenizde yazmam-yazdýrtamazsýnýz.
    Yahu gene cevap yok.Benim yazmadýðým þeyle beni otham edip algý yaratýyorsun.göster dediðimde fasafiso þeyler yazýyorsun.diðer sorulara zaten cevap yok.sen sor ben bütün sorularýna cevap vereyim.yazdýklarýmýn daima arkasýndayým.
    Sen sordun neden sadece bizi eleþtiriyorsun diye bende seni patronun yanlýþlarýný sadece siz savunuyorsinuzda ondan dedim.Azýcýk cýlýz söz,yarým aðýz konuþmakla ben patronuda çok eleþtirdim demekle olmaz.tekrar soruyorum.2006 dan sonra ne deðiþtide siz de deðiþtiniz.

Sayfa 162/584 ÝlkÝlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •