Sayfa 162/812 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 6489 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. ÇİMENTO TARİHİNDE İLK KEZ !
    Evet ilk kez bir çimento fabrikası yetkilisi çıkıyor ve abuk,aslı astarı olmayan,mantıksız açıklamalarla resmen şirketi kötülüyor.Bunun yatırımcı üzerindeki olumsuz algısını hesap etmemeleri mümkün değil.
    Ve sonra durup dururken senden bir açıklama isteyen mi oldu? İnsanın içine ister istemez kurt düşüyor.Hele Roda limanının tek elden yönetilmesi cümlesi yok mu?
    Ne yani ! limanda biribirinize mi düştünüz? Cemtaş'ın elinden haraç mezat limanı almanın sebebi bu saçmalık olabilir mi?
    Yazın Şuraya;
    Bu işte bir mokluk var.Bu açıklamalar hiç normal değil.

2. Bugün Gents 1,27 satışta görünce açığa almıştım,yetkilinin konuşma tarzından Bucım veda ,alternatifi mi yok Gents kalsın..şanslı günüm çifte kavrulmuş oldu.

3. İki kez 5.70 in altına çekmeyi denediler olmadı. Benzeri Batıçim de yükseliş hızlandı 6,80 den 7,50 ye geldi ,700 milyon borcuna rağmen. Orada ortaklar anlaşamadığından mal satmıyorlar biz de ise ky leri ütme birliği var. Bugün yapılan açıklamalar da şarşıtıcı şirket müdürü sanki bizim hisse yaramaz uğraşmayın der gibi açıklamalar yaptı, emeklilik fonunun aldığı 900 bin lotu dökmeye mi çalışıyorlar ? Ben de bu açıklamayı yakında şirketle ilgili önemli gelişmeler olacak diye algıladım. Çemtaş satılabilir veya Buçim in kendi satılabilir çağrı mecburçiyeti nedeniyle ödenecek yükümlülüğü azaltmak istiyor olabilirler. Aşağı düşme marjı 1 TL yukarı marjı mız en az 5 TL giden gider tekkeyi beklemeye devam.

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bursa çimento/nemli: çimento fabrikasında 120 milyon dolarlık yatırımla yeni bir üretim hattı yapıp eski üretim hatlarımızı devre dışı bırakacağız - bloomberg ht

11.07.2017 14:50:10 bursa çimento/nemli: çimento fabrikasında 120 milyon dolarlık yatırımla yeni bir üretim hattı yapıp eski üretim hatlarımızı devre dışı bırakacağız - bloomberg ht

11.07.2017 14:48:44 bursa çimento/nemli: Roda limanı yönetimini tek bir elde toplayıp yönetimde etkinlik sağlamak istiyoruz - bloomberg ht

11.07.2017 14:47:30 bursa çimento/nemli:ihracat yapmak için üretmiyoruz üretim fazlasını ihraç ediyoruz- bloomberg ht

11.07.2017 14:45:23 bursa çimento/nemli:şu andaki satış rakamlarımız sürdürülebilir değil- bloomberg ht

11.07.2017 14:44:03 bursa çimento/nemli:tüm girdilerimizin fiyatları artarken biz fiyat artıramıyoruz- bloomberg ht
    yani demek istedigi,,,elinizde bir avuç hisse var onuda verinde yolumuza bakalım..
    bir firma ancak bu kadar kötülenebilir : neden acaba
    genelde şirket yetkilisi çıkıp konuştugunda allayıp pullayıp yatırımcının iştahını kabartmaya çalışır..bizimkiside tam tersini yapıyor..
    tamda burada bu işin tam tersini düşünmek lazım..
    ZIR-DELİ Y.T.D

5. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
    Bizim içinde hakkımızda hayırlısı, en güzeli neyse o olsun.
    Çünkü, çakallar, tilkiler, piyasa kurtları ve vampirler sarmış.

Davranış tarzları ve stratejileri biz kötüyüz, bizden adam olmaz, benden duymuş olmayın ama burdan kar edemezsiniz, gidin tarzı.

Ama sahip olduğu iştiraki ile neredeyse aynı değerde olan bir fabrika

Gözümüze mi inanalım, sana mı ey açıklama yapan zat!

Kar etme sen, senin yerine çemtas ve liman yapacak zaten. He, satarmısın cemtası, tamam parası bu kasaya girecek zaten. Sahip olduğun arazilerin durduk yerdeki değer artışı da yeter bize . Sen gerçek değerine gel de, senin temettün bile yeter.

milyarlık şirketi çöp diye ona buna yuttur da bilenler yemez anam. Bırakın bu ayakları. Son çırpınışları yapın.
    Borsa tavan oğlu tavan, cemtas 5 e gelecek sen hala bıdı bıdı. Mucizeyi gerçekleştiriyorsunuz 5 küsür değerlerinde dolaşarak. Tebrikler süpersiniz ama yeter

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Saçma sapan açıklamalar.Bursanin tek çimento fabrikası bursada yapılan konut projelerine bakarsanız türkiyede ilk üçe girer.Bursadaki ınsaatlara beton hizmeti veren şirketlere ham madde veriyorsun kendi şirketlerin var ama zarar ediyorsun.Fabrikanin bulunduğu arazinin yanı sanayi siteleri oldu ve olmaya devam ediyor.Limanın var ve yakinsin hem kömüre ulasmak kolay liman yoluyla hemde ihracat yolların açık.Bir basarısizlik varsa yönetim kendinde aramalı.Vizyonu olan şirketler gelecek hakkında planlar yaparken bursa çimentonun başındaki yöneticinin açıklamaları tam bir facia.Bu şirket sayesinde geçimini sağlayıp bu şirket sayesinde lüks yaşıyorsunuz.Amaç nedir bilmiyorum ama çimento sektörünün altın çağını yaşadığı bir dönemde şirketi yerden yere vurmanın ne anlamı var.Şirket yenilenmesinden önce yönetim kadrolarının yenilenmesine ıhtiyaç var.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. BUCIM - Bursa Çimento

Alıntı Originally Posted by Eren8002 Yazıyı Oku
    Saçma sapan açıklamalar.Bursanin tek çimento fabrikası bursada yapılan konut projelerine bakarsanız türkiyede ilk üçe girer.Bursadaki ınsaatlara beton hizmeti veren şirketlere ham madde veriyorsun kendi şirketlerin var ama zarar ediyorsun.Fabrikanin bulunduğu arazinin yanı sanayi siteleri oldu ve olmaya devam ediyor.Limanın var ve yakinsin hem kömüre ulasmak kolay liman yoluyla hemde ihracat yolların açık.Bir basarısizlik varsa yönetim kendinde aramalı.Vizyonu olan şirketler gelecek hakkında planlar yaparken bursa çimentonun başındaki yöneticinin açıklamaları tam bir facia.Bu şirket sayesinde geçimini sağlayıp bu şirket sayesinde lüks yaşıyorsunuz.Amaç nedir bilmiyorum ama çimento sektörünün altın çağını yaşadığı bir dönemde şirketi yerden yere vurmanın ne anlamı var.Şirket yenilenmesinden önce yönetim kadrolarının yenilenmesine ıhtiyaç var.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Başarılı olmak için gelmemiş demekki Nadda, başarısız olup olabildiğince ucuz satın almaya uğraşıyorlar fabrikayı sanırım. Madem zarar ediyorsun satalım denilmesini bekliyorlar.

Bukadar baskı bariz artık, spek vs derken şirket içinden de artık bazı şeyler belli ki bu konuşma oldu. zaten iyi gitmiyor, birde medyadan baskı yapıyor. 50 senede bir
    konuştu onda da batırdı Cafer.

Güzel fabrikayı Yok parasına alacaklar, biz seviniriz belki ama ülkemizin kaybı olacak.
    Fransız dev çöker fabrikaya....

La fabrique olunca değerli olur!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 162/812 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •