Cem okullu petkime gelmiş
Bizde bu kadar işlemi kim yaptı yönetim kurulundaki çayçı ile birlikte YKB ve diğer banka mı
Ve bu iş burda biter mi
sanki bir canavar geldi ama kim nasıl
Pazartesine bakacağız..
Bizi yönetim kuruluna seçtirmemek için [emoji849]oyun mu oynadı..
Çaycı rabaktaki beyaz tahta dönemini mi hatırladı.
Bakacağız.
Şimdi kalkma vakti.[emoji3575]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yukarıdaki listelere bakarsan deutche bank yabancı bir milyon yüz bin lot alım yapmış.
Belli ki bizim gördüğümüzü birkaç gavur da görmüş.
Böyle sığ bir kağıdı dün alıp da yarın satmayı düşünecek değil. Zaten işlem hacmindeki aşırı artış da kavganın büyük olacağını gösteriyor.
Baskıya gerek Yok Çaycı artık gerçek değere getirip orada oynaması lazım.
Heyecanlı bir bekleyiş olacak, aşırı düşüşler bizler için bile fırsat diye düşünüyorum.
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Öncelikle daha önce yazdığım yorumda kötü çuvalladım .Sarky ilk kez üst üste 3 kez tavan yaptı.Ve bugün 9,37 den hangi akla hizmet ederek 8,13 kapattılar? o da ayrı bir konu.Sarky daha önce de tavan yapıp geri geldiği için ben akıllı! tavandan satıp düşükten alırım düşüncemle ilk tavanda bir kısım senedi verdim.Tabi daha sonra arkasından bakakaldım.Ama bugün 8,13 beni umutlandırdı.Pazartesi şayet bu ve daha aşağı seviyelere gelirse malımı yerine koyacağım.
En korktuğum şey budur. Alttan alırım diyip satıvermek. Sağlam kağıtlar için Çok tehlikeli.
Aracı kurumdak kiz da bana bunu önerdi miktarınızı artırırsınız tavanda iken satın nasıl olsa geri gelecek alırsınız dedi. Ben de olur olur dedim ve tersine 9 ortalamada alım yaptım.
Eğer satarsanız Düne kadar 3/5 liradan işlem yaptığınız kağıda asla 9 iken giremezsiniz girseniz de görürler tepenize vurur geri alırlar. Çünkü siz o kağıdın 5/6 olduğuna inanırsınız. İşin psikolojisi bu. (Anlatmaya çalıştım ama anlatabildim mi bilemiyorum)
Malınıza sahip çıkın bu sene genel kurulda kök söktüreceğiz. Vekaletlerinizi hazırlayın.![]()
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Yer İmleri