Sayfa 163/999 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1. Davutoğlu, Anadilin eğitim ve sosyal hayatta kullanılması aidiyet sürecini güçlendirecektir dedi.
    Anayasayı sıfırdan yazma sözü veren Davutoğlu, eşit yurttaşlık ifadesini kullandı.
    https://veryansintv.com/davutoglu-pa...i-ilan-ediyor/

Beberuhi kılıklı mikroba bak sen.!.
    Apo'nun "Eşit yurttaşlık"ını anayasaya sokacakmış bir de baştan yazacakmış ki ilk 4 maddesi silinsin eline ayağına dolaşmasın.. 2002de felç edilmiş PKK'yı tedavi edip hendeklere yerleştiren yüzlerce asker polisin sivilin ölümüne yolaçan bunlar değil sanki. Niyeti aynı karabasanları bir daha yaşatmak..

2. Bunlar çoğul bir kelime...Başka kimler var açıkça yazsak...

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bunlar çoğul bir kelime...Başka kimler var açıkça yazsak...
    Herkes biliyor, Akape iktidarı... Tek tek sayalım mı?.. Ortada ortak işlenmiş bir suç var eski ortaklardan biri daha tadına varamamış aynı rezillikleri aynı felaketleri bir daha yaşatacağım diyor daha açık nasıl yazılır bilmem.. Sen böyle deyince ben de senin Akapenin Açılım'ı hakkındaki duygu düşüncelerini merak ettim açıkça yazabilirmisin?

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bunların mevduat faizini baskılamak önceliklerinin ve de gayretlerinin temelinde dolar kurunun kontrolünün artık ellerinde olduguna inanmaları bence...Bu konuda bir korkuları kalmadı anlaşılan...
    Güvendikleri tek şey swaplara kısıtlama getirdiklerinden bu yana kullandıkları devir daim makinesi. Kapalı döviz rejimindeyiz musluğu yeniden açmaya kalkışmadıkları sürece böyle gider.

5.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Herkes biliyor, Akape iktidarı... Tek tek sayalım mı?.. Ortada ortak işlenmiş bir suç var eski ortaklardan biri daha tadına varamamış aynı rezillikleri aynı felaketleri bir daha yaşatacağım diyor daha açık nasıl yazılır bilmem..
    Davutoğlu Babacan akp çetesinin bir üyesi bunlar isterse 20 değişik parti kursunlar. Bunlar Cumhuriyet rejiminin düşmanıdır. Bunu görmek için dahi olmaya gerek yok.

3-4 Milyon Suriyeli daha GELECEK diyor!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Herkes biliyor, Akape iktidarı... Tek tek sayalım mı?.. Ortada ortak işlenmiş bir suç var eski ortaklardan biri daha tadına varamamış aynı rezillikleri aynı felaketleri bir daha yaşatacağım diyor daha açık nasıl yazılır bilmem.. Sen böyle deyince ben de senin Akapenin Açılım'ı hakkındaki duygu düşüncelerini merak ettim açıkça yazabilirmisin?
    Rezilliklerini say say bitmez ama artık umurumda değil,ülkeyi bitirdiler üstüne Türkleri azınlığa düşürecek suriyeli-afgan-pakistanlı ne varsa doldurdular ama halk ses çıkarmadı,o zaman bize susmak düşer lakin Türkler son vatanınıda kayıp ettiler ama farkında değiller...

8. iyi de zubizaretta kamil gibi
    onlarca parti mi olacak
    bence hep bi ağızdan yüklenip oy bölme stratejisi bu
    ama kimin oylarını bölme
    ak - iyi - MHP
    diğerleri zaten yüzde on altında
    matematiğe oynuyolar
    buna bel altı vuruşta denir
    yoksa kimse inandıramaz
    aynı görüşlerle
    birkaç tane ufak parti
    niye olsun