Sayfa 163/218 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by HilmoCeko Yazıyı Oku
    15 temmuzun hemen sonrası açılmış, döviz manipülasyonu sonrasında kapatılmış ?! fetönün finansal kriz çıkarma ataklarının olduğu dönemler yani,

http://www.hisse.net/forum/showthrea...0#post13781260

baştan aşşa okudum, çok ilginçmiş, tam entegral tarih olmuş
    O baslikta O sahis yada o grupmu diyelim bilemiyorum artik, borsanin dibte hisse fiyatlarin uygun oldugu tarihlerde surekli kiyamet senaryolarini pompalayarak muhtemelen bir cok KY'nin borsadan firsat tepmesine sebep olmustur.......

Bu kasti bir caba idi ise bir manipulasyondur, sayet kasti degildi , o zaman buyuk bir sorumsuzluk ornegi idi. Her iki sekildede ilahi vebal altindadir. Cunku zanni bilgilerle israr ve defaatle kesin hukumler verilmez.

2.  Alıntı Originally Posted by HilmoCeko Yazıyı Oku
    15 temmuzun hemen sonrası açılmış, döviz manipülasyonu sonrasında kapatılmış ?! fetönün finansal kriz çıkarma ataklarının olduğu dönemler yani,

http://www.hisse.net/forum/showthrea...0#post13781260

baştan aşşa okudum, çok ilginçmiş, tam entegral tarih olmuş
    Niye entegral tarih olmus? Ben o bbasligi desteklemis miyim?

Usd/TLnin yukselmesinin ihracata olumlu yansimadigini, euro/usd nin 1,12 olmasi gerektigini, usd/tl nin 3, 50 nin uygun oldugunu kim yazmisti?

Ustune dolari kim shortlamisti?

3. Kazım hocam iyi bayramlarrrr...

4. Iyi bayramlar....

5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Iyi bayramlar....
    Ayva göbek iyi bayramlar. Bayram şekeri misali karala bir şeyler de okuyalım.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Niye entegral tarih olmus? Ben o bbasligi desteklemis miyim?

Usd/TLnin yukselmesinin ihracata olumlu yansimadigini, euro/usd nin 1,12 olmasi gerektigini, usd/tl nin 3, 50 nin uygun oldugunu kim yazmisti?

Ustune dolari kim shortlamisti?
    hep tanga olacak değil ya biraz da tunga olsun.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7. ayva göbeğe dokunmayın.

8.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Ayva göbek iyi bayramlar. Bayram şekeri misali karala bir şeyler de okuyalım.
    Yazamiyorum ki?????? Bir kelime 10 dk da yazilmiyor. Iyi bayramlar.

Sayfa 163/218 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •