Sayfa 164/331 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 2645 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Eğer satarsanız Düne kadar 3/5 liradan işlem yaptığınız kağıda asla 9 iken giremezsiniz girseniz de görürler tepenize vurur geri alırlar. Çünkü siz o kağıdın 5/6 olduğuna inanırsınız. İşin psikolojisi bu. (Anlatmaya çalıştım ama anlatabildim mi bilemiyorum)
    Daha güzel anlatılamazdı.

LM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Behzat abim siz, gerekenden fazla satmadıysanız sorun yok, lütfen yanlış anlamayın ben de nasıl trade ettiğimi anlatayım rakamlar gerçek değil sembolik olacak. Diyelim elimde 10.000 birim var 200 Luk birimlerle her 5 ya da 10 basamakta ilk tavanda 3000 birimi verdim.(yani 7.75 tavanında). Sonra 8.52 tavanına kadar yaklaşık 2000 birim daha sattım. 9.37 tavanında ise 2500 birim daha sattım. Elimde kaldı sadece 2500 birim. Bu işlemleri yaparken sürekli en son sattığım yerden 10 - 15 basamak düştükçe 200 birimler şeklinde geri aldım. Mesela belki 5 -6 kez 9 Lara yaklaştıkça topladım 9.3 Lara gelince sattım. İki kez 8.7 kere gevşedi oradan da aldım geri verdim. En son çökünce tabi yukardan en son aldıklarım mecbur elde kalıyor. 8.7 den aşağıda zaten trade ettirmedi. 8.13 e kadar yeniden 6000 birimim oldu. sonuc olarak şu sarky den o 4000 lotu 9 ortalama ile satmışım gibi bir durum var ortada. Aslında ortalamada malın çoğunu 9 TL lerin baya altında satma rağmen trade karı ile 9 üstü satmış gibi oluyor. Burada hisse dinlenirse eğer kotalı al satlarla maliyeti daha da aşağı çekmeye çalışacağım.

Bu anlattıklarım için sürekli ekran başında olmak lazım.saniyelik izlemek lazım ve bu gerçekten zor.

3.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Behzat abim siz, gerekenden fazla satmadıysanız sorun yok, lütfen yanlış anlamayın ben de nasıl trade ettiğimi anlatayım rakamlar gerçek değil sembolik olacak. Diyelim elimde 10.000 birim var 200 Luk birimlerle her 5 ya da 10 basamakta ilk tavanda 3000 birimi verdim.(yani 7.75 tavanında). Sonra 8.52 tavanına kadar yaklaşık 2000 birim daha sattım. 9.37 tavanında ise 2500 birim daha sattım. Elimde kaldı sadece 2500 birim. Bu işlemleri yaparken sürekli en son sattığım yerden 10 - 15 basamak düştükçe 200 birimler şeklinde geri aldım. Mesela belki 5 -6 kez 9 Lara yaklaştıkça topladım 9.3 Lara gelince sattım. İki kez 8.7 kere gevşedi oradan da aldım geri verdim. En son çökünce tabi yukardan en son aldıklarım mecbur elde kalıyor. 8.7 den aşağıda zaten trade ettirmedi. 8.13 e kadar yeniden 6000 birimim oldu. sonuc olarak şu sarky den o 4000 lotu 9 ortalama ile satmışım gibi bir durum var ortada. Aslında ortalamada malın çoğunu 9 TL lerin baya altında satma rağmen trade karı ile 9 üstü satmış gibi oluyor. Burada hisse dinlenirse eğer kotalı al satlarla maliyeti daha da aşağı çekmeye çalışacağım.

Bu anlattıklarım için sürekli ekran başında olmak lazım.saniyelik izlemek lazım ve bu gerçekten zor.
    Sayın cover

O dediğin birimler sarkuysanda ölçü değildir.

biraz gerçeğe yakın olarak konuşalım

Yani 10 bin 20 bin li rakamlarla burada yapamazsınız.

Krd d de yaparsınız Petkim'de yaparsınız.

20 binli rakamlar sarkuysanda 4 , 5 kademeye tekabül ediyor.

Diyelim ki tavandan 50 bin sattınız.

Dün hariç bunu size yerine koydurmazlar...

Sarkuysan düştüğü yere bir daha gelmiyor gelse de bir umut diye size yine aldırmaz dönüpte yine almak istemezsiniz.

Ufak rakamlar müstesna...

Pazartesi siz 50 bini hangi kademeden alırsınız..

Pazartesi en az 8,50 den açılır açılmasa dahi 50 bin için kağıd bulamazsınız

Eğer Yönetim Kurulundaki YKB işin içinde bir oyunda değil ise

YKB 2milyon satmış
    İş 2milyon 900 almış
    Doçe 1 milyon 300 almış

Var bir hareket ama ne...

Makas mı makasa mı

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Cevahir yaptığın şeyleri anlattım zaten ama rakamlar temsili, çok parası olan daha çok lotla yapar az parası olan az lotla yapar. Tabi ne kadar çok lotla yaparsan bu işlemleri sizin burnunuzdan getirmeleri olasılığı artar. Son iki gün hariç sarky hacimsiz olduğu için yüksek lotla al sata girerseniz yakalanırsınız bu konuda Cevahir e katılıyorum.

Anlattığım bir al sat stratejisi hareketli olan her kağıtta yapılır ama tavan tavan giden kopan hisse de geride kalırsın (Ki bir tavan daha yapmaya kalksa sarky benim elimde tek lot sarky kalmayacaktı belki). Yada sürekli düşen hisse de elinde sürekli alıp satamadığın lotlar biriktiği için yine bu işlemler elde patlar. Hisselerini yazdım daha önce. Bu hisselerde benim sistemim tıkır tıkır işliyor. En güzel de link te,

5. Cover bir tavan daha olsa ben yoktum dedi.

Ki Behzat da tavan olsa olmayacaktı. Yada ciddi yara alacaktı.

Kim bunlar

Daha var mı...

Forsa_c ve bepanten de Balboa da yok oldu....

Keza Bizi de hırpaladılar...

Adamlar uzun bir grafik çizmişler ...

Ama sanki Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır.

Hazır mıyız...

Adet önemli değil...

Büyük ormanlar bir kıvılcımla yanar yok olur..

Yeter ki kıvılcım olalım.

Koskoca bir şirketi bir mühendis iken sonradan GM olan biri ki rabak ı yutmuş biri yönetebiliyorsa biz neden yapabilmeyelim...

3 ay daha sabır...

Daha bol kablolu elektrikli yerli arabayı üreteceğiz.

Daha nükleer santralin bol kablolara ihtiyacı olacak.

Bu şirketi yerli yapmanın zamanı geliyor.

Krdm den sonra......

6. Yükselis dalgasi bitmis..

7. Sayın behzat, Cover, cevahir,
    Dediklerinizi anlamak için yüksek matamatik bilmek de yetmez, al sat yapan robot yazılım olmak lazım. Kalsın.
    Fazla kafanızı yormayın nasipte ne varsa o olur. Piyasa değeri 50 milyon dolar iken bende de Hatırı sayılır kağıt vardı. neyse yine de iyiyiz.
    Gözümü kırpmadan 9 dan kağıt kapattım daha ne yapayım.

R-E-X de yükseliş dalgası bitti demiş.
    Merak ettim neye göre bitti. Alacak olan alacağını tamamladı mı?
    Ne oldu da bitti?
    Ya sabır diyip bekleyip göreceğiz.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

8. R.e.x gibileri bitirmek için trend çizmişler demek ki...

Kard d de birisi var o da trend bitti dedi.

Ondan sonra aldı yürüdü.daha da yolu var.

Geçelim efendim.

Neyi çiziyorlar gaybi mı..

Sayfa 164/331 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •